acum ocupa pozitia 4, cea ce nu-i rau
incerca sa demarezi si o campanie de anunturi pt. siteul tau.
acum ocupa pozitia 4, cea ce nu-i rau
incerca sa demarezi si o campanie de anunturi pt. siteul tau.
"Am dat" si eu un like la pagina asta: ONLYaesthetics | Facebook. Mai poate confirma cineva? Nu pot sa acuz atata timp cat nu am dovezi dar eu nu tin minte sa fi dat de buna voie like.
.
Si la mine tot acea pagina apare cum ca as fi dat like
Asta era si la mine. Eu i-am zis pentru el , ca daca il reporteaza cineva serios pentru o activitate dasta de clickjacking o poate incurca grav, noroc pt el ca nu prea se complica nimeni la noi
Codeinwp.com - Wordpress experts
Maldinii, relax bro. Sunt multi de aici care stiu de chestia asta. Si inca multi care o practica.
Asa imi castig painea, ce vrei sa fac?
Nu inteleg, cum as putea sa o incurc? Spune-mi mai detaliat...
Vand Advertoriale (pr 5)
Deci asta era prosteala care o fac cei care "aduc" fani pe Facebook.....
http://blog.kotowicz.net/2011/03/who...ing-scams.html
Ultima modificare făcută de Netul; 4th February 2012 la 17:38.
Nu m-ati inteles. Nu am zis ca folosesc asa ceva. Cand am pus "chestia" asta pe acel site a fost ABSOLUT de proba. Am vazut aici un astfel de script si am zis sa incerc sa vad cum e.
Repet: nu aduc fani in acest mod!
Vand Advertoriale (pr 5)
Asa iti castigi painea? Bine ca pe astia de aici ii acuzai de imoralitate ca folosesc aplicatii Mai multe aplicatii, mai multi fani, nu? pe cand tu nici macar nu lasi userului decizia de a da singur like!
Poti sa-ti castigi painea si altfel, nu pacalind useri. Toti stim de metode mai mult sau mai putin legale. Asta nu inseamna ca le si aplicam. Eu ma simt oarecum inselat ca am primit fani de la tine printr-un serviciu ilegal. Ai spus mereu ca nu-s ilegale metodele tale. Ilegal n-ar fi, dupa cum spuneam, content locker, aplicatii, like exchange si ce-o mai fi. Ce faci tu insa depaseste anumite chestii, in primul rand morale, dar si legale. Ce diferenta e intre tine (si cei care mai practica) si unul care colecteaza e-mailuri pentru spam?! Niciuna, iti zic eu!
Edit: Am postat inainte sa vad postul de mai sus. Ramane ce-am zis mai sus, valabil pentru oricine care foloseste tehnica de acest gen.
Facebook takes on 'clickjacking' spammers in court
Facebook takes on 'clickjacking' spammers in court"Facebook and the state of Washington sued a company on Thursday they accused of a practice called "clickjacking" that fools users of the world's top social network into visiting advertising sites, divulging personal information and spreading the scam to friends.
The scheme, also known as "likejacking" because victims are tricked into using Facebook's "Like" button to perpetuate it, has grossed $1.2 million a month for the Delaware-based firm, Adscend Media, according to the state attorney general's office.
...."
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)