Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Linkurile pe platforme web 2.0

I.Alex este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    16th November 2011
    Posturi
    147
    Putere Rep
    26

2 out of 5 members found this post helpful.

Implicit Linkurile pe platforme web 2.0

Salut, am nevoie de o lamurire asupra unui lucru.
    Pe internet se gasesc diferite platforme de web 2.0 pe care iti poti face bloguri, care sa linkeze spre site-ul de baza, dar in general aceste platforme sunt super aglomerate de spamm, cum ar fi: Drupal sau SaturnFans Forums - Blog Entries sau northsidesun - For 40 years, Covering Northeast Jackson, Madison and Ridgeland.
    Din moment ce s-au acceptat texte in limba romana, cu siguranta s-au acceptat si pentru nisa pr0n sau altele care sa dauneze, si prin verificare am realizat ca sunt multe astfel de articole pe aceste site-uri, care au link spre site-uri warez.

Cei care posteaza articole pe site-uri de genul, cauta de asemenea si sa creeze linkuri spre acele articole pentru a ajuta la indexare sau pentru a forma o structura piramidala, deci sunt site-uri care primesc multe linkuri, dar de asemenea, aceste site-uri dau multe linkuri spre site-uri nu tocmai apreciate de motoarele de cautare.

Deci, din punctul meu de vedere, articolele postate pe aceste site-uri cu siguranta ajuta site-uri din warez, site-uri cu o concurenta medie pe .ro.. dar..ajuta intr-adevar site-uri curate, pe nise cu o concurenta majora pe .ro ?

Realtuning este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th January 2011
    Locaţie
    Nadrag
    Vârstă
    34
    Posturi
    128
    Putere Rep
    0

0 out of 6 members found this post helpful.

Implicit

eu tind sa cred caci spre o structura piramidala, Asa ceva foloseam si eu, dar nu pe warez

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    16th November 2011
    Posturi
    147
    Putere Rep
    26

Implicit

Am pus o intrebare asupra careia as fi vrut sa primesc raspuns...si in schimb am primit 2 voturi negative.

Poate nu m-am facut inteles, mai pe scurt, ma ajuta linkurile de pe platforme web 2.0 spre un site cu concurenta majora pe .ro? ...daca aceste platforme web 2.0 au si linkuri spre site-uri warez

tzaphoo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th October 2010
    Vârstă
    40
    Posturi
    47
    Putere Rep
    26

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Alex,
    sunt zeci de platforme 2.0 care iti permit sa creezi bloguri.Ma refer la blogspot,wordpress,livejournal,etc.Pe aceste site-uri,blogul tau este un subdomeniu.Nu are PR,nu are inbound links,nu are nimic.Este tratat de google ca si un domeniu unic.Daca iti postezi articolele aici,atunci cu siguranta te vor ajuta.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    16th November 2011
    Posturi
    147
    Putere Rep
    26

Implicit

Mersi pentru raspuns tzaphoo, insa intrebarea era putin diferita. Pe langa folosirea acelor paltforme enumerate de tine, vreau sa pun linkuri, sa fac mini bloguri si pe altele. Dupa cum bine stii, squidoo, hubs, nu aproba linkuri spre site-uri p0rn sau ceva de genu, deci au un motiv bine intemeiat. Problema se pune daca mie imi dauneaza ca fac mini bloguri pe platforme care accepta si site-uri p0rn, warez?!

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    35
    Posturi
    888
    Putere Rep
    41

Implicit

Spunea cineva aici pe Seopedia, ca de regula, subdomeniile sunt tratate ca site-uri diferite(nu stiu daca are dreptate sau nu, dar tind sa cred ca da, mai ales in cazul platformelor de blogging 2.0). In acest caz, parerea mea e ca pe langa articolele pe care le postezi, trebuie sa le aduci si vreo cateva link-uri macar, ca sa prinda o oarecare putere.
    Eu zic ca nu are cum sa iti dauneze, mai ales daca ce pui tu pe subdomeniul tau e content cat de cat de calitate si unic. E imposibil ca Google sa nu stie sa distinga subdomeniile intre ele.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

iuddavali este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Vârstă
    44
    Posturi
    406
    Putere Rep
    28

Implicit

O sa dau un exemplu analizat si testat de mine. E vorba despre o platforma de blogging romaneasca la origini. Subdomeniile create sunt si serioase dar si ... cu fel de fel de chestii.

Analiza mea a scos la iveala urmatoarele:
    - subdomeniile curate, cei care scriu despre lucruri serioase, ok, sunt vazute bine si acorda autoritate atunci cand linkeaza spre alte siteuri.
    - siteul mama linkeaza ultimele articole publicate, pe homepage, doar de la blogurile curate. E drept ca exista o lista cu subdomeniile pe litere, deci include oarecum linkuri spre toate cele create. Insa nu pe homepage.
    - eu am subdomenii create acolo pe care le folosesc ocazional. Blogurile mele create acolo sunt curate, ok, asa ca rezultatele sunt pozitive.

Deci Google ma trateaza individual si ma considera ok atat timp cat subdomeniile mele de acolo sunt ok.
    "Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    16th November 2011
    Posturi
    147
    Putere Rep
    26

Implicit

Ma temeam de faptul ca daca un domeniu are linkuri exterioare spre tot felul de site-uri mai putin placute de Google, ar putea influenta negativ site-ul meu. Eu avand link pe acel domeniu.
    Aici nu dau exemplu de wordpress sau blogspot, care iti dau subdomenii, ci site-uri precum acesta care iti da pagina.
    De cand am deschis acest Thread si pana acum am urmarit evolutia acestor linkuri si nu mi-au daunat. Din moment ce pe aceste platforme web 2.0 primesc o pagina numai a mea, in care totul este related(link, titlu, keyword, descriere) cu linkul ce il dau spre exterior, totul este ok.

Insa, ma ingrijora aspectul de bad neighborhood

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de I.Alex Vezi Post
    Am pus o intrebare asupra careia as fi vrut sa primesc raspuns...si in schimb am primit 2 voturi negative.

Poate nu m-am facut inteles, mai pe scurt, ma ajuta linkurile de pe platforme web 2.0 spre un site cu concurenta majora pe .ro? ...daca aceste platforme web 2.0 au si linkuri spre site-uri warez
    Cu voturi negative: probabil ca nu era necesar sa pui link spre ele
    Cu linkurile: Ca idee... ajuta. Insa nu e eficient. La randul lor trebuie si acele siteuri (spam site, ce naiba) ridicate
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    40

Implicit

hai sa va spun si experienta mea cu MLB-ul asta.

Cu aproape 2 ani in urma am avut un client. Ce mi-a dat sa fac?
    1. 100 de bloguri pe blogspot (doar blogspot).
    2. Postat cate 1-2 articole pe fiecare. Articole comandate de el pe freelancer. Articole 'profesionale'.
    3. Un schimb 3way, 5way, 15way intre ele.
    4. Toate blogurile cat si articolele au fost trimise in site-uri de genul lui digg.com
    Fara inscrieri in directoare, fara link-uri/advertoriale cumparate.

Dupa aproape o luna, site-ul principal a inceput sa urce serios in cautari. La inceputul testului se afla undeva pe pagina a 6-a. n-a mai durat mult si la trimis pe locul 2 la cuvantul cheie web design india.
    A stat pe locul 2 (a mai coborat si pe 3) circa 2 luni de zile. Nu se stie ce s-a intamplat dar pozitia site-ului a fost 'aruncata' pe locul 38 la acelasi cuvant cheie.
    oricum, din cate am inteles, baiatul si-a scos banii. in acea perioada a avut destui clienti si a fost destul de multumit.

Deci se poate!
    Si sa va mai zic o parere absolut personala. Fara tehnici de genul... e greu! Incerci, incerci, incerci. Pana la urma gasesti 'ceva'!
    Vand Advertoriale (pr 5)

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Linkurile nofollow inutile ?
    De Nichita în forumul Google
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 17th December 2010, 20:13
  2. Linkurile din forumuri
    De Alex Dumitru în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 2nd December 2010, 04:14
  3. Atentie la linkurile in retea
    De big în forumul Google
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 13th January 2010, 18:52
  4. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 27th October 2009, 23:13
  5. Linkurile
    De Alex Dumitru în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 27th April 2009, 01:55

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •