19th December 2011, 10:37
2 out of 5 members found this post helpful.
Linkurile pe platforme web 2.0
Salut, am nevoie de o lamurire asupra unui lucru.
Pe internet se gasesc diferite platforme de web 2.0 pe care iti poti face bloguri, care sa linkeze spre site-ul de baza, dar in general aceste platforme sunt super aglomerate de spamm, cum ar fi: Drupal sau SaturnFans Forums - Blog Entries sau northsidesun - For 40 years, Covering Northeast Jackson, Madison and Ridgeland.
Din moment ce s-au acceptat texte in limba romana, cu siguranta s-au acceptat si pentru nisa pr0n sau altele care sa dauneze, si prin verificare am realizat ca sunt multe astfel de articole pe aceste site-uri, care au link spre site-uri warez.
Cei care posteaza articole pe site-uri de genul, cauta de asemenea si sa creeze linkuri spre acele articole pentru a ajuta la indexare sau pentru a forma o structura piramidala, deci sunt site-uri care primesc multe linkuri, dar de asemenea, aceste site-uri dau multe linkuri spre site-uri nu tocmai apreciate de motoarele de cautare.
Deci, din punctul meu de vedere, articolele postate pe aceste site-uri cu siguranta ajuta site-uri din warez, site-uri cu o concurenta medie pe .ro.. dar..ajuta intr-adevar site-uri curate, pe nise cu o concurenta majora pe .ro ?
20th December 2011, 17:59
0 out of 6 members found this post helpful.
eu tind sa cred caci spre o structura piramidala, Asa ceva foloseam si eu, dar nu pe warez
22nd December 2011, 12:36
2 out of 2 members found this post helpful.
Alex,
sunt zeci de platforme 2.0 care iti permit sa creezi bloguri.Ma refer la blogspot,wordpress,livejournal,etc.Pe aceste site-uri,blogul tau este un subdomeniu.Nu are PR,nu are inbound links,nu are nimic.Este tratat de google ca si un domeniu unic.Daca iti postezi articolele aici,atunci cu siguranta te vor ajuta.
23rd December 2011, 14:58
Spunea cineva aici pe Seopedia, ca de regula, subdomeniile sunt tratate ca site-uri diferite(nu stiu daca are dreptate sau nu, dar tind sa cred ca da, mai ales in cazul platformelor de blogging 2.0). In acest caz, parerea mea e ca pe langa articolele pe care le postezi, trebuie sa le aduci si vreo cateva link-uri macar, ca sa prinda o oarecare putere.
Eu zic ca nu are cum sa iti dauneze, mai ales daca ce pui tu pe subdomeniul tau e content cat de cat de calitate si unic. E imposibil ca Google sa nu stie sa distinga subdomeniile intre ele.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu
profil medical.
4th February 2012, 13:53
1 out of 1 members found this post helpful.
Postat în original de
I.Alex
Am pus o intrebare asupra careia as fi vrut sa primesc raspuns...si in schimb am primit 2 voturi negative.
Poate nu m-am facut inteles, mai pe scurt, ma ajuta linkurile de pe platforme web 2.0 spre un site cu concurenta majora pe .ro? ...daca aceste platforme web 2.0 au si linkuri spre site-uri warez
Cu voturi negative: probabil ca nu era necesar sa pui link spre ele
Cu linkurile: Ca idee... ajuta. Insa nu e eficient. La randul lor trebuie si acele siteuri (spam site, ce naiba) ridicate
Credinta la institutiile specializate. Aici facem
Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
4th February 2012, 14:26
hai sa va spun si experienta mea cu MLB-ul asta.
Cu aproape 2 ani in urma am avut un client. Ce mi-a dat sa fac?
1. 100 de bloguri pe blogspot (doar blogspot).
2. Postat cate 1-2 articole pe fiecare. Articole comandate de el pe freelancer. Articole 'profesionale'.
3. Un schimb 3way, 5way, 15way intre ele.
4. Toate blogurile cat si articolele au fost trimise in site-uri de genul lui digg.com
Fara inscrieri in directoare, fara link-uri/advertoriale cumparate.
Dupa aproape o luna, site-ul principal a inceput sa urce serios in cautari. La inceputul testului se afla undeva pe pagina a 6-a. n-a mai durat mult si la trimis pe locul 2 la cuvantul cheie web design india.
A stat pe locul 2 (a mai coborat si pe 3) circa 2 luni de zile. Nu se stie ce s-a intamplat dar pozitia site-ului a fost 'aruncata' pe locul 38 la acelasi cuvant cheie.
oricum, din cate am inteles, baiatul si-a scos banii. in acea perioada a avut destui clienti si a fost destul de multumit.
Deci se poate!
Si sa va mai zic o parere absolut personala. Fara tehnici de genul... e greu! Incerci, incerci, incerci. Pana la urma gasesti 'ceva'!