daca am mai multe siteuri e bine sa pun link pe fiecare catre celelalte sau sa fac un fel de pana de paianjen, astfel incat sa nu fie linkuri reciproce ?
daca am mai multe siteuri e bine sa pun link pe fiecare catre celelalte sau sa fac un fel de pana de paianjen, astfel incat sa nu fie linkuri reciproce ?
Sure ... Se numeste 3-way linking si este cel mai bun, daca nu poti face 1 way.
A -> B
B -> C
C -> A
Daca ar fi si toate website-urile pe IP-uri de clasa C diferita, ar fi superb.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Dar daca poti sa faci 4-way sau 5-way e chiar si mai bine, cu cat mai multe cu atat mai greu pentru Googs! Acum desigur]Postat în original de Cristian Mezei @ May 16 2006, 10:16 PM) [post=15017
Sure ... Se numeste 3-way linking si este cel mai bun, daca nu poti face 1 way.
....
[/QUOTE]
Dar daca poti sa faci 4-way sau 5-way e chiar si mai bine, cu cat mai multe cu atat mai greu pentru Googs! Acum desigur depinde si cate site-uri ai.
Blogul meu despre optimizare | Director web pentru webmasteri - daca ai un director web care transmite PageRank inscrie-l!
Acolo deja trebuie sa au un netwo]Postat în original de preacher @ May 16 2006, 11:09 PM) [post=15025
Dar daca poti sa faci 4-way sau 5-way e chiar si mai bine, cu cat mai multe cu atat mai greu pentru Googs! Acum desigur depinde si cate site-uri ai.
[/QUOTE]
Acolo deja trebuie sa au un network mare de site-uri Preacher.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
nu prea pricep
am 7 situri 1,2,3,4,5,6,7
sa fac 1->2 2->3 3->4 4->5 5->6 6->7 si 3->1 4->2 5->3 si tot asa sau doar simplu ?
eu vad asasa fac 1->2 2->3 3->4 4->5 5->6 6->7 si 3->1 4->2 5->3 si tot asa sau doar simplu ?
daca faci 1->2 2->3 3->4 4->5 5->6 6->7 si apoi 3->1 deja ai un 3 way
1->2 2->3 3->1 asta e cazul de care zicea si cristi
daca lasi 1->2 2->3 3->4 4->5 5->6 6->7 7->1 asta e 7 way
orice alta cobinatie ai mai introduce ...ai scurta lantul
Uuu, 7 site-uri e chiar bine: cel mai bine e sa faci 1-2-3-4-5-6-7(-1).
Bafta!
Blogul meu despre optimizare | Director web pentru webmasteri - daca ai un director web care transmite PageRank inscrie-l!
SursaMatt Cutts recently stated on his blog that "if you were getting crawled more before and you\'re trading a bunch of reciprocal links, don't be surprised if the new crawler has different crawl priorities and doesn't crawl as much". Back in 2004, link exchanges were the "in" thing to do. Now, however, Google is aware of the possible arrangements (including the "triangle" exchange) and as a result, they hold little merit.
Interesant tot articolul
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
[rant]
Google si M. Cutts sa ma pupe drept in ***. Link-urile se vand, cumpara si schimba de cand a fost inventat internetul, iar acum desigur ca Google e rege iar noi nu mai avem dreptul sa facem asta! Si nu sunt singurul care crede ca aroganta lor este cam de r***t! Cred ca daca o sa pice vreodata Google, o sa fie din cauza ca nu accepta regulile internetului.
[/rant]
@sandossu, daca nu vrei sa fie descoperita reteaua pur si simplu nu pune link intre primul si ultimul site. De asemenea, vezi sa iti treci datele din whois pe private (majoritatea registrar-ilor pot face asta) incat sa nu iti dea seama Google ca sunt toate ale tale.
Bafta mare!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)