Am fost penalizat. Nu prea se mai poate face nimic. Decat sa avertizez pe altii:
Cel mai mare proiect al meu, 3 ani locul 1 in google pe 3-4 cuvinte foarte cautate, din 2-300 de milioane de rezultate, sitelinks, site de referinta. Si acum 2 zile gata, nici un vizitator din google.
Penalizat pe toate cuvintele, inclusiv long tail si imagini. E pe pozitiile 60-100, nu a disparut de tot, deci nu e banat.
Motivul: Presupunand ca nu e o eroare a algoritmului atunci motivul il reprezinta 5 (cinci) linkuri catre proiecte noi ale mele. Atat am modificat la site in ultimele 6 luni. Binenteles ca am adaugat si continut, dar este destul de standard si nu ar fi putut cauza o pedeapsa asa severa.
Proiectele noi sint tot din nisa respectiva, da se pare ca nu a contat in ochii lu google. Linkurile erau one-way, nu reciproce. Singurul "flaw" pe care l-am uitat era ca linkurile au fost sitewide. Linkurile au fost adaugate cam acum o luna.
Am pierdut 2/3 din venituri intr-o clipa. Pedeapsa e uriasa fata de ce am facut, dar asta e, cu robotul nu pot negocia, data viitoare sa fiu mai atent. Si voi la fel.