Au trecut 2 zile. Am scos linkurile imediat. In cache e blocat pe data de 11 Nov cu toate ca de obicei isi facea cache nou int-o ora.
Nu poate sa fie human review, ca in afara de un bloc mare de adsense, site-ul e chiar util. Ca ex eu am peste 500 de produse pe cand cel de pe 2 (care acum e pe 1) are 20. Si eu am si produsele celui de pe 2, prin intermediari.
Practic site-ul face review-uri la niste produse, si apoi da surse de cumparare, dar nu intotdeauna prin afiliati. Daca un produs nu e disponibil prin afiliati dau link direct catre pagina producatorului. In felul asta acopar toata piata. Fata de cei care erau sub mine, si care nu prezinta produse daca nu le vand chiar ei.
In felul asta un vizitator gaseste la mine toate produsele disponibile pe piata. Si sunt singurul site din top 10 care face asta.
Nu am content ascuns, nu am mai facut un link exchange de 2 ani, majoritatea linkurilor sunt naturale si inpage. Se adauga content nou zilnic, constant de cand a fost lansat. La template nu am umblat din ziua lansarii.
Nu spun ca site-ul meu ar fi buricul pamantului, doar ca pe nisa lui era cel mai bun.