Momentan doar like. Foarte curand vor putea da 'share'. Cat despre pret, cred ca va fi peste dublu![]()
Momentan doar like. Foarte curand vor putea da 'share'. Cat despre pret, cred ca va fi peste dublu![]()
Vand Advertoriale (pr 5)
Nu va mai bateti capul sa aflati cum ii aduce. E un om care stie sa produca un salam care tie iti place, ce conteaza cum l-a produs?
Personal nu sunt de acord cu metoda, mi se pare ca un cocalar de 20 de ani in audi a8... nu si-l permite, nu il merita... dar il conduce.
In schimb, Vali sunt sigura ca ii aduce natural, doar pentru ca se pricepe la asta, am mai cunoscut astfel de oameni. E ceva ce noi nu putem face, cu aceleasi 2 maini si un cont de facebook, el directioneaza mii de oameni spre o pagina, pentru ca stie sa ii influenteze, atat trebuie sa stiti.
Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.
O noua oferta pentru membrii SeoPedia!
1000 de fani facebok - la doar 100 lei
De oferta beneficiaza primii 5 clienti. Hurry up!
Vand Advertoriale (pr 5)
1. Kidu
1. Kidu
2. Lovelife vreau pentru Facebook Mamicamea.ro la mine se acumuleaza intre 8 si 30 de fani zilnic in mod natural
as prefera sa fie femei
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
1. Kidu
2. Lovelife
3. Nica Cristian
Daca se aplica si la profile, nu la pagini, I'm Mambo no. 4![]()
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
La profile nu se poate 'aplica'. Doar la pagini.
V-as ruga sa-mi lasati paginile pe PM.
Inca 2 locuri libere.
Vand Advertoriale (pr 5)
1. Kidu
2. Lovelife
3. Nica Cristian
4. Tymbark
Signatura lipsa
1. Kidu
2. Lovelife
3. Nica Cristian
5. Tymbark
6. Prodan_13
Echipamente de protectia muncii www.safetyone.ro.
Ai nevoie de un traducator autorizat sau de Traduceri Autorizate ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)