Eu sunt de acord cu amandoiAmandoi aveti dreptate in felul vostru. Daca ai un secret, clar n-o sa-l zici la nimeni. Atunci ti se duce afacerea de rapa. Dar totusi si Laurentiu are dreptate. Eu de exemplu sunt reticent cand vine vb de un serviciu in legatura cu care nu mi se ofera nicio informatie. De aceea, inainte de a apela la serviciile de blog commenting ale lui Laurentiu, am pus mai multe intrebari, legate de tot ce tine de postarea de comentarii, sa vad daca e serviciu de calitate. Si m-a convins si am comandat. Si voi mai comanda, pentru simplul fapt ca serviciul este de calitate si se face totul transparent. BTW, multumesc si felicitari pt serviciu, Laurentiu.
Nu stiu ce sa zic... Mometan nu am nevoie de fani, cei pe care i-am obtinut pana cum i-am obtinut in mod natural, lumea a dat like pt ca le-au placut materialele. Nu am facut niciun concurs, nu am conditionat nimic pt un like, toate au venit in mod natural. De aceea si am multe vizite de pe facebook, peste 1000 pe luna, cu timpul mediu pe site de 14:37... Deci trafic targetat. Asta-i cel mai bun, pe care banii nu-l pot cumpara... doar daca-s foarte multi
![]()

Amandoi aveti dreptate in felul vostru. Daca ai un secret, clar n-o sa-l zici la nimeni. Atunci ti se duce afacerea de rapa. Dar totusi si Laurentiu are dreptate. Eu de exemplu sunt reticent cand vine vb de un serviciu in legatura cu care nu mi se ofera nicio informatie. De aceea, inainte de a apela la serviciile de blog commenting ale lui Laurentiu, am pus mai multe intrebari, legate de tot ce tine de postarea de comentarii, sa vad daca e serviciu de calitate. Si m-a convins si am comandat. Si voi mai comanda, pentru simplul fapt ca serviciul este de calitate si se face totul transparent. BTW, multumesc si felicitari pt serviciu, Laurentiu.
Răspunde cu citat