3. kmedia
3. kmedia
Am inceput pentru dracosu si eamc. Inca 3 (chiar 4) locuri disponibile. Hurry!
Vand Advertoriale (pr 5)
3. Ing3ras ! Iti dau pe pm pagina !
Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !
Am preluat si comanda lui ing3ras. Inca 2,3 clienti care vor beneficia de oferta. Apoi, pretul revine la cel stabilit.
I-as ruga pe cei cu care am colaborat, sa lase un feedback. Multumesc.
Apropo, toti fanii sunt romani.
Am inceput si pentru kmedia. Inca UN SINGUR loc.
Ultima modificare făcută de Vali D; 14th November 2011 la 15:42.
Vand Advertoriale (pr 5)
Am preluat si ultima comanda, comanda lui Danielu. Momentan oferta se incheie aici. Voi reveni curand cu noi oferte, pana atunci preturile sunt cele din primul post.
I-as ruga pe cei care trebuie sa-mi trimita bani, sa lase si username-ul de pe forum la detalii/descrierea tranzactiei.
Multumesc tuturor si sper sa mai colaboram.
Vand Advertoriale (pr 5)
Colaborararea a fost super OK, totul a decurs normal si foarte rapid (am primit si un mic bonus de 90 de fani)
Recomand!
Am un site unde iti poti comanda lucruri gratis, moca sau cum vrei sa le zici :D
Si la mine a mers bine, din pacate am inceput ulterior sa pierd din fani, dar este normal, unii isi dau seama ca nu este ceea ce vroiau. Oricum o sa mai cumpar si peste 1 luna, sa nu am cresteri mult prea bruste
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Lovelife, din aceasta cauza mai aduc cativa pe plus. Nu cred ca la 1000 de like-uri se vor da peste 100 de unlike-uri...
Vin cu o noua oferta:
3000 de fani la 350 lei
5000 de fani la 500 lei.
Vand Advertoriale (pr 5)
Unlike-urile sunt normale si nimeni sa nu se astepte ca acestia sa se comporte la fel ca cei care dau like natural. Este un serviciu care poate fi util si Vali D presteaza servicii de calitate, asa ca il recomand
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)