Se vinde numarul 1 in google pe "covoare", pret 1000 e ( reflecta veniturile aproximate pe 1 an luand in calcul ce a facut pana acum ).
-in jur de 80 vizite pe zi
-covoare 8.100 cautari lunare exacte si 135,000 broaded
Se vinde numarul 1 in google pe "covoare", pret 1000 e ( reflecta veniturile aproximate pe 1 an luand in calcul ce a facut pana acum ).
-in jur de 80 vizite pe zi
-covoare 8.100 cautari lunare exacte si 135,000 broaded
Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 14th January 2012 la 17:17.
curios, era toata lumea interesata de site, pana la pret
atunci, astept ofertele voastre.
Locul 1? Poti sa-mi spui adresa site-ului?
La mine asa arata TOP 10:
1 Covoare moderne | Covoare sufragerie si dormitor | Atria - covoare online
2 Covoare de calitate | Tandem | Originaldecor.ro - covoare , covoare de lana, covoare de bumbac, covoare de sisal, covoare timisoara,covoare bucuresti, lenjerie de pat, lenjerii pat
3 Proges - Covoare - pagina 1
4 Covoare Bucuresti | Outlet Covoare - Covoare in Bucuresti
5 covoare lana, covoare manuale, covoare blana naturala alpaca, covoare copii, covoare piele, covoare Pierre Cardin
6 Biokarpet Romania: magazin de covoare manuale si mecanice, mocheta, flokati, lenjerii de pat, prosoape, covorase de baie, perdele si draperii, halate si pilote
7 Covoare Cisnadie - StilCarpet - Covoare cu Stil
8 Covoare PIERRE CARDIN - KARACAHAN
9 Oferta Covoare - Bun Venit!
10 Covoare, covoare pentru copii, covoare unicat, Covoare moderne, Covoare personalizate, Mocheta personalizata, covor, mocheta, covorase de intrare
Cred ca este vorba de covoare.org
Dar era pe prima pozitie acum vreo 2-3 zile.
Scriu constant pe Traficant.Ro
[ex username dane1505]
nu mai e valabil
Poti dovedi cumva acele "venituri aproximative"? Observ ca siteul pare penalizat, nu mai rankeaza deloc si are 0 pagini indexate...
Later edit: Sorry, am scris in acelasi timp. Nu mai e valabil pt ca s-a vandut, sau din cauza penalizarii?
Si ceasurile barbatesti nu mai apar in google. Cumva l-a suparat rau de tot pe nea G.
Ofer caini de vanzare daca esti iubitor de animale de companie.
Vaaai de capul lui....cine a cumparat un astfel de site. Domnu Kidu...dvs. m-at chemat Tepar, pentru ca odata cand am vrut sa vand un site de al meu si am postat langa keywordurile principale si niste keyworduri care n-avea "cautari lunare"? Acuma eu cum ar trebui sa chem pe Dvs? Cel mai mare tepar?
Si eu zic ca isi revin in 2 saptamani. pot confirma ca a fost pe locul 1.
Am un blog cu Amenajari Interioare
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)