Salut, in primul rand multumesc mult de parere. Acum m-am ocupat de titlu mai bine cat si de descriptionSpune-mi te rog care este chestia cu h2, te referi la marimea titlului? <h2>text</h2> ?
Salut, in primul rand multumesc mult de parere. Acum m-am ocupat de titlu mai bine cat si de descriptionSpune-mi te rog care este chestia cu h2, te referi la marimea titlului? <h2>text</h2> ?
Mihai... esti inca nou pe domeniul SEO, iti recomand ca inainte de toate sa te documentezi: Ghid: Plan SEO Complet - incepe cu asta!
Cat tine de site, e greu sa comentezi o tema facuta de altii... Personalizeaz-o! Promoveaza site-ul! Citeste ghidul, aplica schimbarile ce sunt sugerate acolo... si apoi poti revenii aici, cerand noi pareri!
Boingeanu Ben
Multumesc Ben ca ti-ai dat interesul sa ma sfatuiesti. Am inceput sa chitesc acel ghid, cat despre tema site-ului, am sa incerc sa personalizez una, sa o fac dupa bunul plac. Momentan am mai lucrat pe partea seo, la description, title etc. Am urcat un sitemap pe google webmasters tool. Incerc sa-l optimizez cat pot de multMersi inca o data si tie si celorlalti.
Necros, nu stiu unde ai vazut ca am spamat, am postat pe 2 bloguri doar intreband de link exchange deoarece nu era o pagina "speciala". Contact form-ul am evitat sa-l folosesc fiindca stiu din propria experienta cat timp isi dedica o persoana sa citeasca mailurile, mai ales referitoare la link exchange.
Scuze daca te-a suparat lucrul asta, imi pare rau.
Mihai si aici cred ca trebuie sa lucrezi
Cod:<title>Blog de Ciobanu Mihai Blog de Ciobanu Mihai</title>
Toate drumurile duc la Targoviste
Am instalat un plugin SEO si am pus si acolo titlu, de aia arata asa :d imediat remediez. Mersi pentru observatie.
Nu astepta ca site-ul sa se optimizeze singur.... fa un studiu de caz.... afla ce cuvinte cheie sunt relevante pentru site-ul tau. Incepe sa optimizezi pentru ele... inscrie site-ul in directoare, blog-uri, alte site-uri folosind acele cuvinte cheie la ancora. Studiaza de unde vin acum vizitatorii din google. Pe ce loc esti la acele cautari? Incearca sa urci mai sus...
Secretul? Link-uri... link-uri... link-uri... ( dar fereste-te de spam, tehnici necurate seo )
Boingeanu Ben
mai nea mihai ce faci bre? mataluta in loc sa faci lucrurile mai bine, le faci mai prost?
cauta pe forum ghid seo si citeste citeste citeste si dupa aplica.Cod:<title>Blog de Ciobanu Mihai Blog de Ciobanu Mihai » Locul unde puteti gasi articole interesante, lucruri amuzante, anunturi, pareri personale cat si sfaturi despre promovare website</title>
spor la treaba
Toate drumurile duc la Targoviste
Solved, scuze![]()
Incearca sa faci si o pagina de autor, care sa apare sub fiecare post.
Si legat de tema, daca vrei sa dai vreo 10-20 de dolari, poti lua ceva de genul Collection Preview - ThemeForest sau multe alte teme bune de pe themeforest.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)