Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 31

Subiect: Review 7n.Ro

Inamicu este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th September 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit Review 7n.Ro

General

Daca e finzalizat
    De cat timp e site-ul functional?
    De pe data de 22 Septembrie anul curent.

Marketing
    Care este publicul tau tinta?
    Tineri de toate varstele care doresc un serviciu bun de web hosting gratuit

De ce este site-ul tau diferit de al competitiei?
    In primul rand oferim cpanel/rvskin site builder online cu peste 600 de template-uri profesionale, iar serverele pot face fata oricarui script (cu exceptia trackerelor de tip torrent)

Cat de importanta este pentru tine accesibilitatea si functionalitatea?
    Aceasta este una din principalele preocupari,dorim sa oferim un uptime al site-urilor cat mai bun.

Care este scopul site-ului?
    Daca nu in urmatoarele luni ,macar in urmatorii ani sa devenim unul dintre principalii furnizori de servicii web (web hosting) din Romania.

Design
    Doresti sugestii referitoare la design?
    Stiu design-ul nu este unul chiar profesional ,bazand-se pe un template gratuit ,este important si acest aspect dar nu chiar atat de important pe cat sunt serviciile,cu timpul vom schimba si designul site-ului.

Astept sugestii si pareri ,ne-ar prinde bine putin ajutor si cateva sfaturi.

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

hmm deci sa inteleg ca 7n e site-ul tau? Daca DA, esti cam spammer si nu ai ce cauta aici pe forum. Ai facut si tu 2 thread-uri, 6 posturi, primul thread in care compari serviciul tau cu un altul si mai de 2 lei, al doilea thread in care ceri review la serviciul tau. Esti de o zi pe forum si deja ai spamat aiurea. Nu aduci nici un plus aici, ti-as propune un avertisment, apoi ban.

Nica Cristian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    23rd May 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    37
    Posturi
    654
    Putere Rep
    36

Implicit

Daca nu in urmatoarele luni ,macar in urmatorii ani sa devenim unul dintre principalii furnizori de servicii web
    Esti pe drumul cel bun parerea mea

Nu inteleg totusi de ce ai facut atatea thread-uri, puteai simplu sa deschizi aici unul si era de ajuns...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th September 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit

Am solicitat ca topicul pe care le-am deschis pentru a compara cele 2 site-uri sa fie sters/inchis iar eu daca am gresit sa primesc avertismen ca-l merit,iar cei care vor lasa reply ii rog sa discute doar pe tema serviciilor pe care le ofer ,chiar acum lucrez la un nou site probabil in 5-6 zile va fi gata.

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

Individu cu 7n nu e decat un SPAMMER nesimtit.

A avut vreo 4-5 conturi pe Softpedia, toate legate de acelasi site. A fost banat de acolo.

Si-a facut cont pe CWR, tot cu acelasi scop, sa spameze cu acest site. A fost banat.

Si-a facut cont si la mine pe forum (si in cine stie cate altele), tot cu acelasi scop, de a spama cu porcaria aia de site

Si-a facut cont si pe Chip.ro pentru a spama si acolo forumul.

Vad ca a venit randul sa spameze si Seopedia cu porcaria aia de site.

Sper sa se ia masuri impotriva lui.

Domeniul e inregistrat pe 1 an acum cateva zile.
    Macar daca ar avea un site interesant, dar singurul scop este de SPAM / reclama.

Sunt constient ca multe firme de profil din Romania vor incerca sa imi puna piedici prin fel si fel de tertipuri dar asta nu inseamna ca voi renunta,serverele le-am achitat pe o perioada de 1 an.
    RVSite Builder este Gratuit premiera in Romania peste 600 de template-uri profesionale
    Ce mai scrie copilasu prin termenii si conditiile siteului:
    Administratorul acestui site nu se face raspunzator sub nicio forma de fisierele,scripturile,etc pe care userii acestui site le gazduiesc pe servere.In cazul in care voi fi actionat in instanta pentru orice motiv legat de administrarea acestui site,voi cere daune morale cat si materiale in valuare de 1.000.000 Euro.
    Pe langa ca e spammer, mai e si un spammer fara minte.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Am mutat acest thread in Bar and Lobby, unde isi are locul, pentru moment.

COmentarii de genul "Individu cu 7n nu e decat un SPAMMER nesimtit." nu isi au locul aici Gabi. Am pretentii de la tine, mai ales ca esti Ambasador. Trebuie sa iti mentii calmul intotdeauna, si sa ai o atitudine degajata, indiferent de situatie. In special pentru ca eu sau altii inca nu stim despre ce este vorba cu acest utilizator. Si eu intrec masura cu limbajul cateodata (vezi Comenturi pe BLOGURI), insa o fac de obicei cand este foarte clar ca un lucru este total in afara scopului acestui forum. Scuze pentru morala scurta, dar simt nevoia sa o fac.

O sa il rog pe posterul initial (Inamicul) sa incerce sa ne explice (calm) despre ce este vorba, si daca intr-adevar este intr-o campanie faina de spam pe orice forum care este la indemana. Indiferent daca alegi sa ne "povestesti" sau nu, activitatea ta pe acest forum, la un moment dat, sau altul, te va da de gol. Rezultatul final este simplu.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de Netul Vezi Post

Daca stiam nici nu ma mai oboseam

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de Cristian Mezei Vezi Post
    COmentarii de genul "Individu cu 7n nu e decat un SPAMMER nesimtit." nu isi au locul aici Gabi. Am pretentii de la tine, mai ales ca esti Ambasador. Trebuie sa iti mentii calmul intotdeauna, si sa ai o atitudine degajata, indiferent de situatie. In special pentru ca eu sau altii inca nu stim despre ce este vorba cu acest utilizator.
    Poate ai dreptate dar nu neaparat. Eu de obicei scriu / citesc pe multe forumuri legate de subiectul Internet. Cand vezi pe 90% din forumuri ca acest individ isi face conturi (pe Softpedia si-a facut vreo 4-5 conturi) si pune acelasi mesaj, cum sa nu te enervezi? De cateva zile am citit acest spam pe vreo 5-6 forumuri. Aceleasi cuvinte, acelasi mesaj, copy paste.
    Domeniul ala abia are o saptamana de cand e inregistrat. Are mai multe spamuri pe forumuri decat cate zile vechime are domeniul
    Ultima modificare făcută de Netul; 27th September 2010 la 02:49.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th September 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Netul Vezi Post
    Individu cu 7n nu e decat un SPAMMER nesimtit.

A avut vreo 4-5 conturi pe Softpedia, toate legate de acelasi site. A fost banat de acolo.

Si-a facut cont pe CWR, tot cu acelasi scop, sa spameze cu acest site. A fost banat.

Si-a facut cont si la mine pe forum (si in cine stie cate altele), tot cu acelasi scop, de a spama cu porcaria aia de site

Si-a facut cont si pe Chip.ro pentru a spama si acolo forumul.

Vad ca a venit randul sa spameze si Seopedia cu porcaria aia de site.

Sper sa se ia masuri impotriva lui.

Domeniul e inregistrat pe 1 an acum cateva zile.
    Macar daca ar avea un site interesant, dar singurul scop este de SPAM / reclama.

Ce mai scrie copilasu prin termenii si conditiile siteului:

Lui netul nu ii transmit decat atat : Cainii mor de drum lung iar prostii de grija altuia (asta e un proverb in caz ca nu stie...),e o cantitate prea infima pentru a fi luata in seama,tot se bate cu pumnii in sutien ca are caracter e doar un moldovean fara viata,toata ziua sta pe forumuri si urmareste sa vada pe unde mai postez eu,el vorbeste de porcaria mea de site,porcaria mea de site e o idee originala care nu mai exista in Romania sub forma pe care am dezvoltato eu,dar site-ul lui e copie yahoo ,vai de capul lui,ma cobor la mintea lui ca n-am ce face m-am saturat de el,aici am vrut un review ca asa spune numele categoriei dar se pare ca nu mai am loc pe net din cauza lui netul ... get a life dude si eventual a wife ca te agiti ca un prigat si ai mai multa energie decat un red bull ...

Explicatie :
    Eu mi-am vazut intotdeauna de treaba mea,pe softpedia eu nu am postat decat odata mi sa sters topicul si am renuntat,iar pe celelalte forumuri am postat in categoriile corespunzatoare pana cand aparea netul cu filozofia lui si cu softpedia si ma denigra asa cum o fface si aici,am avut topicuri + ban de exemplu pe invatam.net la categoria pentru promovare site-urilor,numai din pricina ca netul nu are alta ocupatie decat internetul si implicit urmarirea mea pe net + ca ii cunoaste pe tipii de acolo,pai cat sa mai rezist ? m-am saturat si eu de acest specimen de om.Daca am postat pe softpedia un review desi am observat apoi,sunt interzise ,el acum a ramas blocat pe spam ca fac spam peste tot,spam este atunci cand postezi ceva ce nu-si are locul in acea categorie,dar acest topic sau ma rog acel topic in care am postat pana sa-mi fie mutat postul era special pentru review ,acolo se aflau si alte site-uri,dar vad ca a fost mutat,acum va urma ban... chiar daca initial am postat unde trebuie ... sau review-ul unui site nu-si are locul in categoria review ?
    Ultima modificare făcută de Inamicu; 27th September 2010 la 09:44.

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    40

Implicit

Auzi am si eu o intrebare si nu e deloc rautacioasa.

Daca toata lumea sau 90% din ei pun comentari negative nu crezi ca totusi e o problema cu siteul sau cu modul in care il promovezi?

Si te mai intreb ceva. Si eu si poate si alti 50% din cei de pe aici la inceputurile noastre am facut cam aceleasi greseli ca si tine, si nu am avut decat de pierdut. daca incercam sa-ti spunem ca nu e bine ceea ce faci nu ar trebuii sa iti dea de ganidit? Sau lumea e invidioasa pe tine si "oof imi mor dusmanii" sau nu stiu cum naiba era maneaua aia ????

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Review
    De Radu V în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 22nd December 2009, 13:02
  2. review nft.ro
    De dcosmin83 în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 12th September 2009, 10:07
  3. Review-uri pentru review-uri
    De misu în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1