Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 31

Subiect: Review 7n.Ro

Inamicu este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th September 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de haotik Vezi Post
    Auzi am si eu o intrebare si nu e deloc rautacioasa.

Daca toata lumea sau 90% din ei pun comentari negative nu crezi ca totusi e o problema cu siteul sau cu modul in care il promovezi?

Si te mai intreb ceva. Si eu si poate si alti 50% din cei de pe aici la inceputurile noastre am facut cam aceleasi greseli ca si tine, si nu am avut decat de pierdut. daca incercam sa-ti spunem ca nu e bine ceea ce faci nu ar trebuii sa iti dea de ganidit? Sau lumea e invidioasa pe tine si "oof imi mor dusmanii" sau nu stiu cum naiba era maneaua aia ????
    Daca toti s-ar exprima ca si tine ar fi super ok,dar cand vezi oameni precum netul iti vine sa-i strangi de gat ,figurativ vorbind, nu am facut nimic altceva decat sa-mi promovez site-ul pe forumurile care imi permit asa ceva in categoriile corespunzatoare ,am gresit ? si daca da ,atunci de ce respectivele forumuri au facut categorii special pentru promovare ? Cat despre designul site-ului meu,tocmai acum am luat legatura cu un designer priceput sa-mi faca o tema,va fi gata in cateva zile sa speram ,sa vedem apoi de ce se mai leaga personajele gen netul ... Cu site-ul singura problema e ca nu tuturor le place acel design ... in rest nu vad alta problema,e o idee originala,care cu greu mai gasesti in ziua de azi ... eu zic ca totusi ar trebui apreciata cat de cat originalitatea si calitate serviciilor pe care le ofer .Eu nu fac super site-uri cum au altii ... clone yahoo sau forumuri clone softpedia.

Citat Postat în original de Inamicu Vezi Post
    Lui netul nu ii transmit decat atat : Cainii mor de drum lung iar prostii de grija altuia (asta e un proverb in caz ca nu stie...),e o cantitate prea infima pentru a fi luata in seama,tot se bate cu pumnii in sutien ca are caracter e doar un moldovean fara viata,toata ziua sta pe forumuri si urmareste sa vada pe unde mai postez eu,el vorbeste de porcaria mea de site,porcaria mea de site e o idee originala care nu mai exista in Romania sub forma pe care am dezvoltato eu,dar site-ul lui e copie yahoo ,vai de capul lui,ma cobor la mintea lui ca n-am ce face m-am saturat de el,aici am vrut un review ca asa spune numele categoriei dar se pare ca nu mai am loc pe net din cauza lui netul ... get a life dude si eventual a wife ca te agiti ca un prigat si ai mai multa energie decat un red bull ...

Explicatie :
    Eu mi-am vazut intotdeauna de treaba mea,pe softpedia eu nu am postat decat odata mi sa sters topicul si am renuntat,iar pe celelalte forumuri am postat in categoriile corespunzatoare pana cand aparea netul cu filozofia lui si cu softpedia si ma denigra asa cum o fface si aici,am avut topicuri + ban de exemplu pe invatam.net la categoria pentru promovare site-urilor,numai din pricina ca netul nu are alta ocupatie decat internetul si implicit urmarirea mea pe net + ca ii cunoaste pe tipii de acolo,pai cat sa mai rezist ? m-am saturat si eu de acest specimen de om.Daca am postat pe softpedia un review desi am observat apoi,sunt interzise ,el acum a ramas blocat pe spam ca fac spam peste tot,spam este atunci cand postezi ceva ce nu-si are locul in acea categorie,dar acest topic sau ma rog acel topic in care am postat pana sa-mi fie mutat postul era special pentru review ,acolo se aflau si alte site-uri,dar vad ca a fost mutat,acum va urma ban... chiar daca initial am postat unde trebuie ... sau review-ul unui site nu-si are locul in categoria review ?
    Ultima modificare făcută de Inamicu; 27th September 2010 la 11:19.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Daca toti s-ar exprima ca si tine ar fi super ok,dar cand vezi oameni precum netul iti vine sa-i strangi de gat ,figurativ vorbind, nu am facut nimic altceva decat sa-mi promovez site-ul pe forumurile care imi permit asa ceva in categoriile corespunzatoare ,am gresit ? si daca da ,atunci de ce respectivele forumuri au facut categorii special pentru promovare ? Cat despre designul site-ului meu,tocmai acum am luat legatura cu un designer priceput sa-mi faca o tema,va fi gata in cateva zile sa speram ,sa vedem apoi de ce se mai leaga personajele gen netul ... Cu site-ul singura problema e ca nu tuturor le place acel design ... in rest nu vad alta problema,e o idee originala,care cu greu mai gasesti in ziua de azi ... eu zic ca totusi ar trebui apreciata cat de cat originalitatea si calitate serviciilor pe care le ofer .Eu nu fac super site-uri cum au altii ... clone yahoo sau forumuri clone softpedia.
    Dar nu ti se pare normal sa strige toti la tine?

Tu nu numai ca vii si profiti un pic obrazniceste de aceasta rubrica dar ai incercat sa ne iei si mai de fraieri (postand acea comparatie, apoi acest thread).
    Unu la mana. Cand vii intr-o comunitate incearca sa dai ceva sau macar sa iei cu moderatie. Adica contribuie cu niste posturi, baga-te in discutii (unde ai ce zice, nu pentru numarul de vizite). Apoi vezi care e miscarea... vezi cum au postat altii si vino si in sectiunea de review-uri. Uita-te sa vezi daca a mai fost careva care inainte sa ajunga la 10 posturi a venit si a prezentat un site (neterminat) de doar 3-4 zile. Si daca nu vezi pe nici unul, inseamna ca n-ar fi o idee buna sa faci nici tu asta.

2 la mana. Nu-i o idee buna sa injuri sau sa porcai unii membri mai vechi si reputati. Daca crezi ca face o greseala poti sa ne-o spui civilizat, altfel tu esti singurul care are de pierdut.

Multi au inceput cu stangul pe forum, dar esentialul in evolutia fiecaruia este momentul in care te destepti si incepi sa te trezesti la realitate.

Ah... si despre site ce vrei sa ti se zica asa repede? Tu ai face review la un site de 3 zile? (totusi cei care iti fac review isi pierd din timpul lor...)
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    42

Implicit

Vezi ca pentru a oferi asemenea servicii trebuie sa ai firma. La pagina de contact vad 2 adrese de e-mail. Nu este deloc profesional, nicio adresa fizica, niciun numar de telefon, nimic.
    De unde ai serverele de poti afirma 99,9% uptime garantat?
    De ce vinzi spatiu publicitar pe pagina de prezentare a serviciilor? Asta este un exemplu clar de neprofesionalism, atata timp cat se presupune ca vei castiga cu contul de reseller de ce iti trebuie si publicitate pe site, asa de mare e criza?
    Ai afirmat mai sus ca este o idee unica, nu este o clona. Ce este original la aceasta idee? Free hosting, free domains? E asta idee originala?
    Pretinzi calitatea serviciilor dar nu ai nici macar un suport chat , iar pagina ta, este clar o prima tentativa in acest domeniu .

Ceea ce vreau sa subliniez este ca : 1. incearca sa fii cinstit cu comunitatea aceasta , nu ne lua pe ocolite ca nu suntem prosti.
    2. las-o mai male cu afirmatiile exagerate despre site-ul tau, calitate, unicitate, profesionalism. cum am mai zis, fi cinstit cu noi si cu tine insuti , recunoaste ca nu ai multa experienta in domeniu, ca poate lucrurile nu o sa mearga asa de bine, o sa ai multe piedici (dar aici nu veni cu teoria consipratiei ca marile companii de hosting vor sa te puna la pamant ) si ca de fapt ai mult de invatat . Stiu ca orgoliul la unii este mare, dar ai avea de castigat daca ai fi cinstit cu tine , cu ceilalti si ai asculta si cere sfaturi.

Sincer, nu stiu care e experienta ta in online dar ar trebui sa faci un studiu de caz sa vezi ce mare e concurenta pe nisa pe care te-ai aruncat tu. Domeniul ar putea avea potential si in alte nise.

Multa bafta in online!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th September 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    Vezi ca pentru a oferi asemenea servicii trebuie sa ai firma. La pagina de contact vad 2 adrese de e-mail. Nu este deloc profesional, nicio adresa fizica, niciun numar de telefon, nimic.
    De unde ai serverele de poti afirma 99,9% uptime garantat?
    De ce vinzi spatiu publicitar pe pagina de prezentare a serviciilor? Asta este un exemplu clar de neprofesionalism, atata timp cat se presupune ca vei castiga cu contul de reseller de ce iti trebuie si publicitate pe site, asa de mare e criza?
    Ai afirmat mai sus ca este o idee unica, nu este o clona. Ce este original la aceasta idee? Free hosting, free domains? E asta idee originala?
    Pretinzi calitatea serviciilor dar nu ai nici macar un suport chat , iar pagina ta, este clar o prima tentativa in acest domeniu .

Ceea ce vreau sa subliniez este ca : 1. incearca sa fii cinstit cu comunitatea aceasta , nu ne lua pe ocolite ca nu suntem prosti.
    2. las-o mai male cu afirmatiile exagerate despre site-ul tau, calitate, unicitate, profesionalism. cum am mai zis, fi cinstit cu noi si cu tine insuti , recunoaste ca nu ai multa experienta in domeniu, ca poate lucrurile nu o sa mearga asa de bine, o sa ai multe piedici (dar aici nu veni cu teoria consipratiei ca marile companii de hosting vor sa te puna la pamant ) si ca de fapt ai mult de invatat . Stiu ca orgoliul la unii este mare, dar ai avea de castigat daca ai fi cinstit cu tine , cu ceilalti si ai asculta si cere sfaturi.

Sincer, nu stiu care e experienta ta in online dar ar trebui sa faci un studiu de caz sa vezi ce mare e concurenta pe nisa pe care te-ai aruncat tu. Domeniul ar putea avea potential si in alte nise.

Multa bafta in online!

1.Pentru servicii gratuite nu trebuie firma.
    2.Sunt 2 adrese de mail unde pot fi contactat.
    3.Nu am oferit numar de telefon ca n-am timp sa stau toata ziua cu telefonul la ureche,avem forum,ofer suport acolo,repet serviciile sunt gratuite.
    4.Serverele sunt in Chicago USA de la o firma foarte serioasa cu foarte mare experienta,restul detaliilor sunt confidentiale.
    5.De ce n-as vinde spatiu publicitar pe site ?
    6.Am afirmat mai sus ca ideea este originala in varianta in care am lansat-o eu,daca mai exista site-uri care ofera cpanel,RVSkin site builde resurse nelimitate si fara reclame din RO sau afara,da-mi un link.
    7.Asa cum am spus mai sus serviciile sunt gratuite avem forum pentru suport.
    8.Am vrut sa stiu parerea voastra despre cele 2 site-uri care vi se pare mai bun din punct de vede al serviciilor nu al designului.
    9.Am dreptul la o opinie ? o parere ?
    10.Va fi un moment in care unele firme de web hosting vor fi deranjate de serviciile pe care le ofer,cum spuneai si tu ... concurenta.
    11.Normal ca mai am de invatat,care le stie pe toate sa ridice primul piatra !
    12.Nu vad nimic in neregula cu cele 2 topicuri pe care le-am deschis pe acest forum,ambele (pana ca acesta sa fie mutat) au fost postate in categoria corespunzatoare.

Cristi Ursut tie iti transmit doar atat,daca stia undeva ca trebuie sa am cel putin 10-20 de posturi pentru a posta in aceasta sectiunea le faceam,sau daca ar fi trebuit sa imi dau aiurea cu parerea pe forum doar de dragul de a posta o faceam si pe asta.
    Alte pareri ?

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    42

Implicit

1.Pentru servicii gratuite nu trebuie firma.
    Sterge atunci de pe pagina ta optiunea de reseller cu 20 de euro .

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Si daca eu cumpar de la tine un cont de reseler la 20E, pun un site care consuma resurse,( am 2 suficient de gurmande), te bag in faliment, mai ales daca fac plata pe 1 an de zile, tu esti obligat sa imi asiguri acele srvicii, chiar daca pe tine o sa te cost peste 100E luna.
    Nu exista profesionim in hosting fara numar de telefon la care sa se raspunda non stop, la fel si pentru suport prin e-mail.
    Eu la hostingul meu am sunat si la 3 noaptea si in 5 minute sa rezolvat problema, eu asta inteleg profesionism. Deocamdata serviciile tale sunt de genul "Asa nu"
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th September 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu poti tine pe reseller site-uri care ar trebui tinute pe servere dedicate sau vps-uri ... hai sa fim seriosi ,sa nu ne bagam in seama doar pentru a ne afla in treaba.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Pai daca tu spui ca este nelimitat la 20E, asta spui, asta trebuie sa dai, altfel este reclama mincinoasa si este pedepsit prin amenzi frumoase. Stai linistit eu nu iau nimic de la tine, ca vreaui sa am garantia ca site-urile functioneaza bine
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th September 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit

Ok,hai sa lasam de-o parte chestia cu vandutul,cert este ca cei care achizitioneaza un reseller vor primi factura si tot ce trebuie.Acum vreau sa stiu ce parere aveti de versiunea beta 7n.Ro ? Ce-ar mai trebui sa introduc ,mai sunt mici chestii de modificat,dar vreau sa stiu parerea unora care se pricep mai bine decat mine,cateva idei mi-ar prinde foarte bine.

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    40

Implicit

citeste contractul care il ai cu firma de hosting care iti ofera nelimitat, cauta in special dupa inodes, nu conteaza ce-s alea la tine, doar ca ala o sa fie unu din motivele pentru care or sa iti suspende contul.

Cei care ofera hosting nelimitat , si ofera pe bani, au tot felul de smekerii in contract.

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Review
    De Radu V în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 22nd December 2009, 13:02
  2. review nft.ro
    De dcosmin83 în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 12th September 2009, 10:07
  3. Review-uri pentru review-uri
    De misu în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1