Poate e dintre membrii Seopediayoutube
Poate e dintre membrii Seopediayoutube
Cred ca el este![]()
Dan Brasoveanu - Romania | LinkedIn
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
mai e un dan dar nu stiu daca e acelasiYouTube - Are nofollow links irrelevant?
Toate drumurile duc la Targoviste
da .. a raspuns la intrebare .. dar a cam fentat-o.
Deci in cazul lui dan ii raspun eu. Paginile alea vin din browser.
Adica cineva cauta ceva pe pagina ta link-ul respectiv e trimis la google prin crome sau google toolbar si link-ul daca e nou e pus in lista de indexare.
Oricum nu cred ca vor recunoaste chestia asta![]()
asa este mariusx, 100%.
am un cms simplu pe care-l instalez pe site-urile fara cerinte mari si am observat ca atunci cand uit sa pun user and pass via .htaccess pe directorul de admin dupa 3-4 zile googlebot intra pe pagina si sunt sterse articolele - exista un link 'Delete' la fiecare articol pe care il acceseaza.
este exclus sa intre vreun utilizator uman pentru ca pun folderul admin de genul : xyaaaadmin ... chestia asta s-a intamplat de vreo 3 ori (site-uri diferite).
PS: nu am google toolbar instalat si folosesc firefox.
Google poate afla de existenta unor pagini catre care nu exista linkuri daca pe paginile respective exista adsense sau analytics. Este logic ca e suficienta o simpla accesare a unei astfel de pagini pentru ca Google sa afle de ea, iar ulterior sa trimita crawlerul ca sa o citeasca si sa o indexeze (in cazul adsense trimite crawlerul Mediapartners-Google imediat, ca sa vada ce continut exista in pagina pentru a afisa reclamele targhetate).
E posibil ca in cazul Chrome (care este detinut de catre Google) sau chiar in cazul Firefox, in urma accesarii unei anumite pagini browserul sa trimita o notificare 'undeva' si astfel sa se poata afla despre existenta unor pagini catre care nu exista linkuri - asta e insa doar o speculatie, iar cei interesati probabil ca pot verifica aceasta ipoteza utilizand pe local un trafic viewer, de exemplu Wireshark.
@Mar: In cazul in care este vorba de un cms cunoscut, este posibil ca linkul catre pagina de admin sa existe totusi intr-o alta pagina de pe site-ul respectiv, chiar daca denumirea folderului nu a fost lasata cea implicita de "admin". Oricum, e bine sa se utilizeze protejarea cu parola a folderului (prin .htaccess), si eventual si o logare in modulul de administrare inainte de posibilitatea apelarii linkurilor de stergere.
"...daca vrei ca Google sa nu iti indexeze paginile trebuie sa decuplezi calculatorul/laptopul de la Internet... altfel el te gaseste."True?
Poate ar trebui sa luati in calcul si hostul....si el poate emite semnale privind aparitii noi pe un ip/domeniu/site/pagina.![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Daca e sa tot luam in calcul tot ce prindem atunci putem pune la socoteala si diverse contoare gen trafic.ro sau wta.ro care afiseaza url-urile de intrare, top pagini, ultimele n pagini vizitate (la un site cu trafic mic raman mult timp) samd.
Dar deja s-a deviat de la ideea topicului: romanul care a emigrat in Canada, cel care a castigat la loteria din Birmingham, care lucreaza la Microsoft sau care are o frma de constructii in Italia/Spania.
Cu alte cuvinte romanul care a f...t lumea asta.
Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 19th September 2010 la 14:26.
cms-ul este custom si nu are pe el nicun script google (analytics, adsense etc) sau vreun script de contorizare
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)