Salut, am nevoie de niste pareri si de foarte multe sugestii in legatura cu blogul meu personal, twinkie.roMai am de lucru la el, asta chiar daca este vechi de 9 luni.
Salut, am nevoie de niste pareri si de foarte multe sugestii in legatura cu blogul meu personal, twinkie.roMai am de lucru la el, asta chiar daca este vechi de 9 luni.
Foarte bun blog-uldul cat mai sus ca merita
![]()
![]()
Ultima modificare făcută de eXpres; 15th July 2011 la 04:50.
@Mihai Alexandru - Sincer, nu-mi place tema blogului. Încearcă și tu să cauți una mai simplă.![]()
Nimic interesant...
Am incercat să caut ceva intre simplu si nu prea simplu, insă n-am prea găsit...momentan rămân la cea de acum. Dacă ai vre-una drept exemplu nu te sfii să mi-o dai.
@robciucionut - Ce vrei mai simplu de atat?
@Mihai Alexandru - Mie unul imi place design-ul. Pentru un blog este foarte bun. Totusi eu sunt adeptul top meniului (un site sa aiba si un meniu sus)...
E bug din tema, o sa fac eu un meniu frumos![]()
nici pe mine nu prea ma atrage tema, dar, na, e chestie de gusturi pana la urma. culoarea e cea care ma deranjeaza![]()
Puteti veni si cu sugestii legate de tema, eventual un demo link (platesc de-i nevoie). :d
In primul rand tema este una foarte vintage .. in general temele vintage nu sunt deloc atragatoare .. In al doilea rand tu ai inceput repromovarea blogului tau prin lasarea de comentari de tip spammy pe diverse bloguri , incluzand si blogul meu .. Nu asa iti promovezi blogul prin spam .. Puteai frumos sa trimiti mesaj pe mail si sa specifici ca doresti le si eu iti raspundeam cu da sau nu .
twinkie's blog - titlul site-ului nu spune nimic decat daca incerci sa-l faci vre-un brand ceva. Incearca sa optimizezi prima pagina pentru un cuvant cheie dupa care sa si vina vizitatori. Titlul posturilor este prins in h2, pune-l in h1, metadesciere lipsa ...ajunge...
Blogul tau e cam praf din punct de vedere SEO, pacat ca poate chiar scrii lucruri interesante in el
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)