Salut,
Am nevoie de niste pareri legate de directorul meu web edirector.info.
Directorul are o vechime de 7 luni;
Multumesc.
Salut,
Am nevoie de niste pareri legate de directorul meu web edirector.info.
Directorul are o vechime de 7 luni;
Multumesc.
designul e ok,imi place..dar mi se incarca foarte greu pagina
e director adult? ca vad ca ultimele site-uri adaugate sunt numai cu saloane de masaj erotic![]()
Toate drumurile duc la Targoviste
Stiu probleme la server, cred ca stii povestea, cu hosting-ul, avand in vedere ca ne cunoastem
Nu, accept orice site (cum am spus chiar si subdomenii), chiar daca este adult, nu este o problema, atat timp cat se incadreaza in termenii si conditiile de utilizare impuse.
incarca cam greu, in rest e ok, vad ca nu e genu de director care are 1000-2000 site-uri in asteptare![]()
Observ ca ai nofollow pe toate linkurile. De ce mi-as inscrie site-ul la tine???
Accepti orice site? Pai cine ar vrea ca site-ul lui sa apara pe langa altele de tip adult spre exemplu? Citeste si asta.
Vrei un articol pe blog cetateanul.info? Lasa-mi mesaj.
Doar presupuneri; domnul de fata are dovezi concrete in ceea ce spune, si aici ma refer la documente in care google (de exemplu, unul din cele mai mari motoare de cautare, asta e clar), ar incrimina astfel de website-uri. De ce google indexeaza astfel de website-uri? Atunci de ce iti inscrii website-ul in google? Ce in google nu sunt website-uri adult? Sa fim seriosi. Treaba asta e asemanatoare cu website-urile de piraterie, dar sa nu "sarim" peste subiect.
Am 38 de categorii in director; nu cred ca vei inscrie un website de jucarii, in categoria "matrimoniale". Ca apare pe prima pagina ultimele link-uri, nu cred asta e o problema... nu dureaza mult.
+
Design frumos, cat mai simplu!
-
Nofollow
Se incarca foarte greu, aprox. 10-20 sec.
Logo facut la misto (e un director web, nu site de bancuri)
Anyway, Spor! Dar fara "follow", da-mi un motiv sa-mi inscriu site-ul!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)