Salut, in primul rand multumesc mult de parere. Acum m-am ocupat de titlu mai bine cat si de description :) Spune-mi te rog care este chestia cu h2, te referi la marimea titlului? <h2>text</h2> ?
Versiune printabilă
Salut, in primul rand multumesc mult de parere. Acum m-am ocupat de titlu mai bine cat si de description :) Spune-mi te rog care este chestia cu h2, te referi la marimea titlului? <h2>text</h2> ?
Mihai... esti inca nou pe domeniul SEO, iti recomand ca inainte de toate sa te documentezi: http://forum.seopedia.ro/discutii-ge...n-complet.html - incepe cu asta!
Cat tine de site, e greu sa comentezi o tema facuta de altii... Personalizeaz-o! Promoveaza site-ul! Citeste ghidul, aplica schimbarile ce sunt sugerate acolo... si apoi poti revenii aici, cerand noi pareri!
Multumesc Ben ca ti-ai dat interesul sa ma sfatuiesti. Am inceput sa chitesc acel ghid, cat despre tema site-ului, am sa incerc sa personalizez una, sa o fac dupa bunul plac. Momentan am mai lucrat pe partea seo, la description, title etc. Am urcat un sitemap pe google webmasters tool. Incerc sa-l optimizez cat pot de mult :) Mersi inca o data si tie si celorlalti.
Necros, nu stiu unde ai vazut ca am spamat, am postat pe 2 bloguri doar intreband de link exchange deoarece nu era o pagina "speciala". Contact form-ul am evitat sa-l folosesc fiindca stiu din propria experienta cat timp isi dedica o persoana sa citeasca mailurile, mai ales referitoare la link exchange.
Scuze daca te-a suparat lucrul asta, imi pare rau.
Mihai si aici cred ca trebuie sa lucrezi
Cod:<title>Blog de Ciobanu Mihai Blog de Ciobanu Mihai</title>
Am instalat un plugin SEO si am pus si acolo titlu, de aia arata asa :d imediat remediez. Mersi pentru observatie.
Nu astepta ca site-ul sa se optimizeze singur.... fa un studiu de caz.... afla ce cuvinte cheie sunt relevante pentru site-ul tau. Incepe sa optimizezi pentru ele... inscrie site-ul in directoare, blog-uri, alte site-uri folosind acele cuvinte cheie la ancora. Studiaza de unde vin acum vizitatorii din google. Pe ce loc esti la acele cautari? Incearca sa urci mai sus...
Secretul? Link-uri... link-uri... link-uri... ( dar fereste-te de spam, tehnici necurate seo )
mai nea mihai ce faci bre? mataluta in loc sa faci lucrurile mai bine, le faci mai prost?
cauta pe forum ghid seo si citeste citeste citeste si dupa aplica.Cod:<title>Blog de Ciobanu Mihai Blog de Ciobanu Mihai » Locul unde puteti gasi articole interesante, lucruri amuzante, anunturi, pareri personale cat si sfaturi despre promovare website</title>
spor la treaba
Solved, scuze:D
era si timpul :) acu rezolva si celelalte probleme.
Incearca sa faci si o pagina de autor, care sa apare sub fiecare post.
Si legat de tema, daca vrei sa dai vreo 10-20 de dolari, poti lua ceva de genul Collection Preview - ThemeForest sau multe alte teme bune de pe themeforest.