Mihai C, nu are de ce sa faca si o sectiune despre autor sub fiecare articol atata timp cat scrie doar o persoana pe blog. O pagina separata e de ajuns.
Versiune printabilă
Mihai C, nu are de ce sa faca si o sectiune despre autor sub fiecare articol atata timp cat scrie doar o persoana pe blog. O pagina separata e de ajuns.
As da 10-20 de dolari pentru ca cineva sa imi modifice o tema dupa placul meu, asa e same shit, tema noua, insa nu exact cum vreau.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am schimbat tema :) twinkie.ro - check it. E ceva mai simpla, mai frumoasa, mai buna pentru ochi :)) am mai editat cate ceva la ea, ici, colo.(am bagat comentarii pe pagini, am facut s-arate comentariile la posturi pe frontpage, am mai tradus niste chestii etc.)
schimba tema, foloseste bigfoot
Nu, multumesc. Mi se pare ok cum e acum, oricum am platit pe cineva sa-mi faca ceva frumos. ;D
Bump, posturi noi, de calitate sper.
bump bump
nu-si au rost bump-urile tale... e zona de studii de caz... daca apar noutati tehnice pe site... cere pareri... nu ne intereseaza articolele!
krm - o sa ma ocup imd si de restul + mai astept niste sugestii :D mersi!
mihai c - o sa incerc sa adaug functia si acum ma uit pe site-ul celor de la themeforest, scz, abia acum v-am vazut posturile (am dat kamikaze click pe ultima pagina direct si...)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am adaugat author's profile box. Check it ;d
Dupa parerea voastra cam ce suma ar trebui sa cer pentru un link pe blogul meu? dar pentru un advertorial/banner?
Tin sa mentionez ca am vandut un advertorial unui user de pe forum de aici cu 4 euro acum aproximativ o saptamana (daca nu mai mult).
Pentru un blog personal nici nu stiu la ce te poti astepta. Adik ai 16 ani or so... Trebuie sa tintesti un public si sa te optimizezi ca atare. Chiar as fi curios sa stiu cati vizitatori unici ai pe zi. In al doilea rand cred ca ai putea sa treci pe o platforma mai buna, wordpress se optimizeaza usor, este simplu si il recomand.