Salut, interesant experiment - mi-ar placea sa stiu cum evolueaza dupa 2-3 luni. Am o alta intrebare pentru robyroy, daca se poate, la ce firma este hosting pe UK ? Merci
Salut, interesant experiment - mi-ar placea sa stiu cum evolueaza dupa 2-3 luni. Am o alta intrebare pentru robyroy, daca se poate, la ce firma este hosting pe UK ? Merci
Am avut 3 site-uri pe aceeasi nisa. Primul kw1.net (locul 5), al doilea kw1kw2.net (locul 1) si al treilea kw1kw2.ro (fara relevanta directa pentru nisa respectiva, ma refer la kw-uri) (locul 15 in cel mai bun caz). Pana la urma, parerea mea este ca inca mai conteaza kw-urile. Voi relansa site-ul kw1kw2.ro si cu o promovare adecvata sunt curios daca reusesc sa il aduc mai sus.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Absolut de acord .
Decaderea in SEO a numelor de domenii a fost trambitata de mult . Nu s-a intamplat si nici nu o sa se intample . Am in vedere faptul ca societatea moderna este din ce in ce mai superficiala ( atat in Romania cat si in intraga lume ) , iar numele domeniului face prima impresie .
Ca si previziune , cred va intra in algoritm si TLD-ul ( nu stiu daca prin scaderea importantei keywordului sau nu ) . Posibil ca london.shop , rock.music , bucharest.hotel sa intre in algoritm ca importanta pentru london shop, rock music respectiv bucharest hotel . Google se va adapta la noile tendinte de pe internet .
Ca sa dau o relevanta mai mare testului, o sa mai arunc in lupta un domeniu, de data aceasta, de forma keyword.eu. Acelasi host in uk, cautari lunare exact match 18.000 . rezultate returnate : aproximativ 2.700.000 . Targetul va fi in principal uk.
Siteul va fi online in cateva zile, voi pune cateva articole pe el, un link sau doua, slabe calitativ, pentru indexare. Revin cu rezultatele.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Keyword in domain name is a really strong weapon. But sometimes it is better to develop a brand name than going after keywords in the TLD. Unfortunately most of the keyword domains in the UK are already taken. When you get some results from your test, you can share it with us.![]()
Por supuesto, la palabra clave en el dominio sigue siendo uno de los factores importantes pero no hay que olvidar, Google ha creado +1 y yo creo que la importancia del +1 o del porcentaje de rebote va a aumentar en el futuro.
Ultima modificare făcută de 100R; 19th September 2011 la 18:27.
@100R , desigur, +1 va creste ca importanta, dar pentru moment, kewordul in domeniu ramane un factor important.
off: Colegul ivok are o scuza pentru exprimarea in limba engleza, este bulgar, a ta care este ?![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)