5th October 2011, 07:33
1 out of 2 members found this post helpful.
Cine are nevoie de Seo basic dar gratis ... incearca aici
Am gasit site-ul Domain of Interest - Basic SEO status, site info, domain valuation and estimated earnings. de care sunt chiar multumit datorita analyzelor seo cu care ma ajuta, il folosesc de ceva vreme si periodic imi scot pdf-urile de pe domeniul meu si le pastrez ca referinta.
Ma gandeam ca sigur mai sunt chestii din astea pe net, si daca cineva mai sti rog sa le posteze.
5th October 2011, 10:38
2 out of 4 members found this post helpful.
E praf tool-ul (in mare parte) . Imi spune ca am 35 de vizite pe zi, cand eu am peste 500.
5th October 2011, 12:41
0 out of 1 members found this post helpful.
A nu, nici n-aveam de gand sa-i dau negativ sau sa-i strig. A fost pur si simplu parerea mea legata de tool . Si cum a zis si Tymbark, tool-urile de genu sunt echivalente cu 0.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Multumesc de negativ. Ai o steluta.
5th October 2011, 13:12
1 out of 1 members found this post helpful.
Vad ca lumea iar incepe sa dea negative aiurea. Eu zic sa se scoata optiunea asta. Sper sa nu mai inceapa iar un alt topic despre negative, ca deja din forum SEO, devine forum de discutii privind negativele. Cei care vor sa dea negative aiurea, mai bine si-ar cauta ceva util de facut
Signatura lipsa
5th October 2011, 21:02
0 out of 2 members found this post helpful.
Inca un negativ! Multumesc!
5th October 2011, 21:26
1 out of 3 members found this post helpful.
Daca o sa te plangi asa ca o fetita in fiecare topic in care iei negativ, sa nu te mai miri de ce iti da lumea negativ. Ultimul negativ il ai de la mine, pentru post off-topic, care nu are nicio legatura cu topicul curent. Parca va da de mancare reputatia asta. Cine zice ca exista doar reputatie pozitiva? Daca va da cineva reputatie pozitiva fara motiv nu ziceti nimic...Dar la reputatie negativa repede sariti.