Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: 301 si penalizarea

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    39

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit 301 si penalizarea

Sa impartasesc o experienta care ofera un raspuns, am redirectionat un domeniu penalizat catre unul nou fara niciun backlink.
    Domeniul redirectionat e atat de penalizat ca pagina de Twitter, cu 0 followers se pozitioneaza mai bine pentru numele domeniului la cautarea numelui domeniului, cu pozitii bune.
    Numele domeniului nu e unul care sa fie cautat, important.
    Domeniul penalizat are continut unic.

Tranzitia spre domeniul nou e completa, cum ma asteptam, penalizarea n-a fost evitata, domeniul nou a obtinut cam aceleasi pozitii (penalizate).
    O sa urmaresc in continuare evolutia.

Nu putem vorbi ca penalizarea se transmite prin 301 in sensul ca poti penaliza un competitor cu un site stabil, se transmite valoarea penalizata, cum sa zic, unui domeniu nou i se transmite prin 301 valoarea domeniului in starea de penalizare.

Cred ca Google aplica mai multe tipuri de penalizari, de unele poti scapa cu un 301, de altele nu.

Asta e concluzia mea, au fost cazuri cand am evitat o penalizare, nu stiu de ce tip, doar cu modificari on page simultan cu un 301 de pe www pe domeniul principal.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    91
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.419
    Putere Rep
    91

Implicit

Citat Postat în original de 100R Vezi Post
    Domeniul penalizat are continut unic.
    Penalizarea a fost pentru... ? Contentul de pe site-ul vechi l-ai mutat pe site-ul nou sau ai redirectat doar linkurile ?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    39

Implicit

Doar 301, pentru backlinkuri, am adaugat multe la inceput si pauza dupa, probabil pentru ritmul in care am adaugat backlinkurile. Inconstanta cu care construiesti backlinkurile e un factor important de penalizare, Google a devenit sensibil. Am mai testat cu un domeniu nou, 10 backlinkuri pe zi, comentarii, domeniu nou, constant, pozitionare mai buna, tot mai buna, au fost suficiente 3-4 zile fara sa pun backlinkuri ca a disparut domeniul si pentru nume, m-am reapucat a dat semne putin ca incepe sa isi revina iar, nu mai stiut ce am facut si iar a disparut, doar la cautarea domeniu.tld mai apare.

Continut nou a fost adaugat si post penalizare pe domeniul penalizat, schimbat complet, keyworduri, template.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Doar 301, pentru backlinkuri, am adaugat multe la inceput si pauza dupa, probabil pentru ritmul in care am adaugat backlinkurile. Inconstanta cu care construiesti backlinkurile e un factor important de penalizare, Google a devenit sensibil.
    Ar trebui mai multe detalii privind penalizarea.

Referitor la prea multe linkuri: Mit.
    Asa cum am mai propus celor care se sperie de prea multe linkuri deodata, domeniul cu firma mea iti sta la dispozitie.
    Pune-mi si 50 linkuri/zi si nu e problema.
    Mult mai probabil ai fost raportat pentru content de catre concurenta careia i-ai luat locurile: nu iese foc fara fum.

Referitor la transmiterea penalizarii via redirect 301, e alt mit.
    In felul asta s-ar putea penaliza orice concurent nou, transferandu-i "proasta reputatie" a domeniilor banate/penalizate. Vise
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    39

Implicit

Nu, n-am zis ca se transmite penalizarea, am zis ca nu se transmite valoarea reala, domeniul nou ocupa aproximativ aceleasi pozitii ca si cel penalizat, mai slab decat pagina de Twitter, siteurile de statistici. Pentru un domeniu vechi, bine pozitionat probabil nu are efect, testul e cu un domeniu nou.

Referitor la penalizarea concurentei, am redirectionat tot in perioada asta un alt domeniu penalizat pe keyword, disparut pe keywordul pe care am optimizat, am optimizat doar cu un keyword, era abandonat oricum, spre unul mai serios si stabil si nu a avut efect negativ ba chiar a urcat cateva pozitii dar nu stiu daca asta e motivul, oscila aproximativ 5 pozitii oricum.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    50

Implicit

Nu, n-am zis ca se transmite penalizarea, am zis ca nu se transmite valoarea reala, domeniul nou ocupa aproximativ aceleasi pozitii ca si cel penalizat, mai slab decat pagina de Twitter, siteurile de statistici.
    Exact: se transmite valoarea siteului penalizat si nu penalizarea in sine.
    Domeniul nou poate urca, daca va fi promovat.
    Desi, din cele relatate, pare un demers inutil redirectul, exista si situatii in care acest lucru poate fi folositor. Desi un domeniu este penalizat, totusi pe anumite cuvinte cheie (putine si pe care a fost autoritate inainte de penalizare) el isi poate pastra pozitiile si astfel cel nou va urca mult mai bine atat pe acele cuvinte sau expresii de cuvinte (cel putin pozitiile celuilalt site), cat si pe altele urmarite (prin relatie).

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Penalizarea si permanent redirect
    De Prometeu în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 9th July 2011, 16:34
  2. Se pastreaza penalizarea contului si pe domeniu?
    De Costin în forumul Adsense
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 16th November 2010, 17:06
  3. Posibila penalizarea pe IP?
    De Buta Paul în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 13th October 2009, 15:04
  4. Nu inteleg penalizarea care am luat-o de la google...
    De Chivu Mihai în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 23rd May 2009, 03:17

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •