Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Penalizarea si permanent redirect

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit Penalizarea si permanent redirect

Salut!

Nu am facut niciodata redirect 301 pana acuma . In primul rand ce imi recomandati pentru a redirecta un wordpress , am vazut mai multe coduri si nu stiu sigur care era bun.

Si acum intrebarea importanta, Google a penalizat CO.CC - Free Domain name registration + Free DNS service. si toate subdomeniile, daca fac redirect pe un alt domeniu la site-urile care le aveam pe .co.cc e posibil sa isi revina in cautari ? Tind sa ma gandesc ca totusi odata penalizat ceva probabil google nu accepta nici redirectul .

Care e cea mai buna solutie in situatia de fata ?

Multumesc!

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    50

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Daca prima intrebare e legata de a doua atunci daca muti un site de pe un subdomeniu co.cc pe un alt domeniu/subdomeniu nu ai de facut decat cel mai simplu redirect din lume indiferent de ce tip (script) de site ai (de la subdomeniu co.cc la domeniu/subdomeniu nou, eventual catre folderul respectiv daca muti mai multe siteuri catre acelasi domeniu/subdomeniu).

In cazul de fata, daca ai avut un site care totusi nu merita sa fie penalizat, atunci el este o victima colaterala datorita actiunilor "vecinilor" dubiosi in mare proportie. Logica imi spune ca ar trebui sa isi revina, daca se schimba conditiile (pleci din cartierul rau famat) ar trebui sa nu mai fii considerat ca "locuitor de Ferentari" si sa iti capeti/recapeti o buna reputatie. Ar fi interesant de anuntat cat timp dureaza procesul. In alte cazuri similare (dar nu identice) reactia era destul de rapida.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit

Multumesc pentru raspuns , usor de inteles !

Citat Postat în original de Marius Cristian Vezi Post
    Daca prima intrebare e legata de a doua atunci daca muti un site de pe un subdomeniu co.cc pe un alt domeniu/subdomeniu nu ai de facut decat cel mai simplu redirect din lume indiferent de ce tip (script) de site ai (de la subdomeniu co.cc la domeniu/subdomeniu nou, eventual catre folderul respectiv daca muti mai multe siteuri catre acelasi domeniu/subdomeniu).

In cazul de fata, daca ai avut un site care totusi nu merita sa fie penalizat, atunci el este o victima colaterala datorita actiunilor "vecinilor" dubiosi in mare proportie. Logica imi spune ca ar trebui sa isi revina, daca se schimba conditiile (pleci din cartierul rau famat) ar trebui sa nu mai fii considerat ca "locuitor de Ferentari" si sa iti capeti/recapeti o buna reputatie. Ar fi interesant de anuntat cat timp dureaza procesul. In alte cazuri similare (dar nu identice) reactia era destul de rapida.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Studiu de caz cu redirect permanent.
    De MarianG în forumul Link Building
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 4th May 2011, 16:28
  2. redirect permanent de pe un subdomeniu pe un domeniu nou
    De username în forumul Server side
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 27th January 2011, 02:03
  3. redirect permanent htaccess
    De Bogdan Citoiu în forumul Server side
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 4th March 2010, 15:25
  4. Sa folosesc domeniul in mod activ sau redirect permanent?
    De Marius Ciocan în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 3rd June 2009, 17:04
  5. Permanent redirect...
    De Cristi_XP în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 6th July 2007, 14:24

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •