Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Posibila penalizarea pe IP?

Buta Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    7th February 2008
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    34
    Posturi
    371
    Putere Rep
    31

Implicit Posibila penalizarea pe IP?

Salut.Am aproximativ 5 site-uri la care lucrez incontinuu de aproape 1 an si chiar nu mai stiu ce sa le fac din punct de vedere SEO, pentru ca oricat as lucra la ele... content nou, link-uri, optimizare tot nu creste, ci chiar dinpotriva scad.E posibil ca hostul sa fi fost luat in vizor de G? sa imi penalizeze IP-ul de la host? Sa incerc sa folosesc alt host? Daca ar fi sa incerc pe alt host, cum se prezinta in G site-ul care a fost pe un host si pus dupa aceea pe altul?Incepe indexarea paginilor din nou?Sau ramane tot asa?Astept raspuns daca aveti o idee pentru ca nu mai stiu ce sa mai incerc.Majoritatea site-urilor sunt de jocuri online, dar presupun ca nu conteaza, pentru ca eu nu folosesc continut duplicat sau alte smecherii.Multumesc.

Krm
    Krm este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    13th October 2009
    Locaţie
    Targoviste / Bucuresti
    Posturi
    802
    Putere Rep
    30

Implicit

nu stiu daca e penalizare dar construirea de linkuri intre siteuri hostate pe acelasi ip nu e de bine.
    si de obicei daca construiesti backlinkuri masive intai scazi in cautari dupa care urci

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    7th February 2008
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    34
    Posturi
    371
    Putere Rep
    31

Implicit

De ceva timp am auzit si eu ca nu este bine sa fac link exchange intre ele, asa ca am renuntat de aproximativ o luna doua,dar nici o schimbare,totusi stiu ca trebuie sa astept.Dar am alte site-uri care sunt pe nisa educationala si nu am facut intre ele, si tot nimic.Nici o schimbare.M-am hotarat sa probez 1 website pe un alt host sa vedem cum se misca.ce parere aveti?

Krm
    Krm este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    13th October 2009
    Locaţie
    Targoviste / Bucuresti
    Posturi
    802
    Putere Rep
    30

Implicit

unde sunt hostate acum ?

jocuri4all.ro
    probleme:
    1) Cu toate ca nu se ia in considerare Meta Description la tine e prea lung, maxim 150 caractere, iar tu ai 250.
    2) titlul trebuie sa fie mai consistent (macar 5-10 cuvinte) keywordul sa se repete de maxim 3 ori.
    3) imagini prea multe dar asta e site de jocuri
    4) ocupate de linkul de genul http://www.jocuri4all.ro/jocuri_gratis/Jeep.rar http://www.jocuri4all.ro/jocuri_gratis/Snake.rar
    5) digg delicious social bookmarks
    6) mai multe linkuri.
    7) design baga si un favicon
    8) prea multe linkuri in footer
    cam asta zic eu.. dar nu cred ca sunt eu in masura sa iti dau sfaturi ca vad ca ai mai multi vizitatori ca mine
    Ultima modificare făcută de Krm; 13th October 2009 la 14:54. Motiv: jocuri4all.ro

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    7th February 2008
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    34
    Posturi
    371
    Putere Rep
    31

Implicit

Multumesc de sfat,dar ce legatura are jocuri4all cu celelalte site-uri? Jocuri4all stiu ca a fost penalizat pentru ca inainte am avut "putin" spam pentru ca mi se indexau cautarile...dar totusi nu cred ca era nevoie de penalizare pentru ca 90% imi date rezultate relevante...meta description este necesara,doar meta keyword nu este, pentru G,pentru restul ta....aceleasi meta-uri le-am avut de la inceput de cand am avut site-ul, si a avut si 10.000 de vizite , pagina 2 la cautare jocuri.Deci nu cred ca meta-urile sunt o problema.Link-uri eu zic ca are,de 1 an de zile de cand am site-ul si se tinea foarte bine.Dar se pare ca e penalizat.Dar ce ramane de facut cu celelalte site-uri? Un site , nu dau nume, a fost aproape 1 an pe host la cineva,avea 500 vizite,l-am mutat pe hostul meu a scazut la 100 de vizite...Vechime 2 ani,optimizat,link-uri si tot ce trebuie.La fel sunt si celelalte.Totusi eu o sa incerc sa probez cateva site-uri pe alt host.Multumesc inca odata

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Posibila penalizare !?
    De Buta Paul în forumul Google
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 14th March 2010, 21:31
  2. Nu inteleg penalizarea care am luat-o de la google...
    De Chivu Mihai în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 23rd May 2009, 03:17
  3. Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 10th March 2009, 16:05

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •