Nu spune nimeni ca nu este important. Ideea este ca devine usor usor irelevant si mai mult, cel mai important fapt este ca VA DEVENI irelevant.
Deocamdata sunt de acord cu tine - paginile noi cu domainmatch sunt bine vazute.
Nu spune nimeni ca nu este important. Ideea este ca devine usor usor irelevant si mai mult, cel mai important fapt este ca VA DEVENI irelevant.
Deocamdata sunt de acord cu tine - paginile noi cu domainmatch sunt bine vazute.
Trust, but verify.
Absolut de acord .
Decaderea in SEO a numelor de domenii a fost trambitata de mult . Nu s-a intamplat si nici nu o sa se intample . Am in vedere faptul ca societatea moderna este din ce in ce mai superficiala ( atat in Romania cat si in intraga lume ) , iar numele domeniului face prima impresie .
Ca si previziune , cred va intra in algoritm si TLD-ul ( nu stiu daca prin scaderea importantei keywordului sau nu ) . Posibil ca london.shop , rock.music , bucharest.hotel sa intre in algoritm ca importanta pentru london shop, rock music respectiv bucharest hotel . Google se va adapta la noile tendinte de pe internet .
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)