Deformatie profesionala.Orice munca la un proiect implica si o analiza de risc. Si un bun manager tine cont de asta. Tare mi-e mila de conctructorul care, dupa ce a aflat ca pe zona respectiva exista un mare risc de infiltratii de apa, zice: "haidi' bre sa merg pana la capat, daca tot m-am apucat de 2 zile de lucru. si am mai si facut planuri vreo 3 saptamani inainte. sa vedem aici ce-o iesi, poate la urmatorul bloc voi tine cont si d'asta".
Nu as putea sa ii urez succes. Poate doar sa aiba ... noroc. Si in niciun caz sa fiu alaturi de el.
PS: bineinteles ca acelasi risc exista si daca url-ul promovat ar fi cunoscut doar de cei care sunt angrenati la test, iar lista este realizata pe baza unei evaluari a doritorilor. Dar atunci riscul ar fi mult mai scazut.

.
Orice munca la un proiect implica si o analiza de risc. Si un bun manager tine cont de asta. Tare mi-e mila de conctructorul care, dupa ce a aflat ca pe zona respectiva exista un mare risc de infiltratii de apa, zice: "haidi' bre sa merg pana la capat, daca tot m-am apucat de 2 zile de lucru. si am mai si facut planuri vreo 3 saptamani inainte. sa vedem aici ce-o iesi, poate la urmatorul bloc voi tine cont si d'asta".
Răspunde cu citat