Simplu si la obiect. Felicitari si mersi.
Curios sunt totusi de ce nu ai pus si versiune in limba romana![]()
Simplu si la obiect. Felicitari si mersi.
Curios sunt totusi de ce nu ai pus si versiune in limba romana![]()
Detin un site de Marturii pentru botez , Magazin marturii cu o gama variata de marturii pentru nunta si botez si un magazin de Papioane
Eroare 404: Pagina nu a fost gasita!
Pagina solicitata nu a fost gasita pe acest server.
Foarte buna aplicatia, mai ales ca este free.
Tine-o tot asa ca ai facut treba extraordinara.
Aici gasesti cel mai bun dictionar | Click aici pentru marturii nunta
Ti-am editat postul, am sa te rog sa nu folosesti propozitii de genul:
"Website Submitter free"
"vand cod sursa Website Submitter"
etc
Produsul tau are un alt nume care nu are legatura cu produsul realizat de mine, din partea mea ai un avertisment. Legat de codul sursa si vinderea lui avem o sectiune marketplace pentru asta.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Acum o sa o incerc si eu ,nu inteleg de ce nu-i faci un site si cine vrea sa o descarce intra pe site-ul tau ...poate pe viitor faci si pentru anunturi un soft si altele ,cu cat sunt mai multe cu atat mai bine
Thumbs up pt aplicatie.
I-ar mai trebui totusi sa poata sa tina minte unde ai ramas cu submitarea si sa alterneze title/description.
Eu nu am Internet Explorer 8 si nici nu vreau sa-l instalez, pentru ca am Internet Banking si doar cu Internet Explorer cel vechi imi merge...
Este gata versiunea 4 a acestei aplicatii!
Noutati:
- alternarea de titluri, descrieri
- sistem al bazei de date mai rapid
- selectarea directoarelor avansata
- mai simplu de utilizat
Descarca: http://vdmedia.biz/download/Ultimate...t4ProSetup.exe
O singura chestie am vazut ca ii lipseste softului: importul altor directoare. Daca s-ar putea face importul dintr-ul csv sau dintr-o lista ar fi foarte bine. Momentan el te limiteaza la lista de directoare introdusa implicit.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Poti importa si alte directoare, insa manual, modificand fisierul profilului. Stiu ca am reusit sa fac asta mai demult cand foloseam soft-ul.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)