Încă nu m-am jucat destul cu el dar pare destul de interesant IBP (iBusinessPromoter).
Încă nu m-am jucat destul cu el dar pare destul de interesant IBP (iBusinessPromoter).
E destul de scump IBP-ul, dar isi merita banii. Cei de la Axandra fac treaba buna din ce am apucat sa vad.
Am niste utile cu care ma folosesc in spatiul rus, poate ati auzit si voi de ele : Xrumer, Allsubmiter... sunt cosititoare dar fac treaba buna.
Xrumer este o unealta pentru spam.. nu e prea frumos sa practici spamul
@suMMer nu e frumos dar cand ai o concurenta mare crezi ca o sa reusesti ceva cu content unic, inscrieri in directoare, si cateva signature pe 1-3 forumuri care stai + commenturi de pe bloguri citite ?Mai ales daca concurenta ta foloseste asa ceva din start nu ai nici o sansa sa depasesti
Tooluri sunt multe bune dar si costape langa asta adaugi si vps-ul deci bani sa ai ca linkurile vin de la sine
![]()
daca este sa vorbim de tool-uri de acest gen, un tool care face o treaba foarte buna este si scrapeboxul, un tool nu la fel de scump ca si xrumerul
Din pasiune, fotograf
Foloseste cineva cu succes un soft de postat pe bloguri, forumuri and stuff?
IBP-ul e doar pentru a arata la clienti cat de prost e site-ul , de imagine , dar in rest din punctul meu de vedere e o mare prostiee doar parerea mea
mai bine folosesti seo powersuite ( ranktracker, linkassistent, seospyglass, websiteauditor )
@Paul scrapebox e foarte bun il am si eu si il folosesc si e cel mai ieftin dintre toate dar zilele astea am stat putin pe SEnukeX si e destul de interesant si bun, ideea e ca am versiunea crackuita si ma ia unele erori , fiindca nu e ultima. Dar cu decaptcher cu 2$ -1000 captcha , pleci de acasa si face el toata treaba. De cateva zile laptopul meu nu mai sta inchis
Ar mai fii sick submitter e o varianta mai micuta a lui xrumer , poti opta pentru decaptcher, are register, verify mail, post, ping, stay alive. Apoi mai ai rss feed-uri la profilurile creeate.
XgenSeo - e netestat luat aseara , dar pare o varianta mai micuta a lui SEnukeX. Are un decaptcher implementat deci nu ar mai trebui platit , nu stiu care e rata de succes dar e tot o versiune crackuita deci e posibil sa nu fie o rata buna
Off topic : un post in blog cu pr7 Good News for Real Ed Reform | The Education Arcade care castiga aici un comment imi e dator cu un comment![]()
Ultima modificare făcută de Carcotas; 12th May 2011 la 13:10.
Si eu sunt de acord cu Carcotas, IPB scoate niste rapoarte care arata foarte bine si poti impresiona clientii cu ele, dar ca tool SEO nu m-a convins.
The best things in life aren't things
Cand am facut rost de IBP eram foarte entuzismat, datorita faptului ca este un soft destul de scump ma asteptam sa strig "Evrika!" dupa ce il voi folosi, dar m-a dezamagit repede. Din punctul meu de vedere este un soft ce poate fi folosit pentru a face audit clientilor si a le face o prezentare interesanta.
Din pasiune, fotograf
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)