Pagina 5 din 5 PrimulPrimul ... 345
Rezultate 41 la 45 din 45

Subiect: Ce soft SEO sau pachet de tool-uri recomandati?

Adrianenache87 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th April 2011
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    37
    Posturi
    18
    Putere Rep
    0

Implicit

Majoritatea soft-urilor nu ajută cu adevărat decât să îți faci o idee asupra situației în care te afli. De IBP și Market Samurai (incluzând toate ramurile: kw, autoblog, raportări etc) am fost dezamăgit.
    Consider că SEOmoz oferă un set de tool-uri destul de bunicele în acest scop. Consider că există destul de puține tool-uri care fac "spam" singure, ci așa sunt folosite ele. Spre exemplu: Article Submitter, Backlink Syndicator, Instant Social Anarchy, SERPAssist, BestSpinner ș.a.m.d [sunt sute sute ]... toate sunt bune dacă le folosești într-o zonă gray, dar cât mai "white" ).
    SerpAssist e genial dacă e utilizat de marketing cu un plan foarte bine pus la punct. BTW... și un browser text încă mai e destul de util, precum Lynx.

Automatizați aiurea și vă urez succes ... în încercarea de a reveni în ranking-uri .

PS. Luați BlackHatForum la mână dacă vreți să aflați continuu de noi tool-uri, dar cum sunt aplicate contează foarte mult.

mamaie este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th August 2011
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit

Primul meu post : eu folosesc ScrapeBox si Senuke X cu astea 2 daca sti sa le folosesti klumea intr'o luna o sa vezi diferentza. mai este AMR care este foarte bun avand in vedere google panda . pentru analiza folosesc Market Samurai care parerea mea este cel mai bun .

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    40

Implicit

Cu ce sunt de acord din ce am citit pe ultimele doua pagini, sunt de acord ca e super greu de pozitionat doar in stilul clasic de pe .ro pe o nisa competitiva din .com sau tari cu potential mare. Pe .com toti stiu de pachete de linkuri, programe black hat inainte de a sti de meta tag-uri de exemplu, e un fel de a zice.

On topic, Scrapebox e util daca ne gandim la managementul linkurilor, sortat in fuctie de anumite criterii. Functia de postat n-o gasesc asa utila, ma refer la platformele pe care posteaza.

diet.popu este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th July 2011
    Vârstă
    46
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Am citit tot threadul ca nu vreau sa spun ce deja s-a spus .

Sunt mare fan ale softurilor de SEo . Le-am folosit pe toate specificate aici . Ce recomand : Pentru analiza : Rank tracker, Seo spy glass si cont la Opensiteexplorer.com . Restul mi s-au parut pierdere de vreme.

Pentru submit : Power directory submitter, Senuke X, si mai ales ( ca e si mai ieftin ) Sick Submitter.

Ma mir ca nu l-a nominalizat nimeni aici. E singurul soft ieftin si foarte bune si face foarte multe.

Xrumer e o scula tare desteapta dar nu o recomand pentru ca trebuie sa o gestionezi cu mare , mare atentie .. altfel intri in Sandbox. Eu am fost stiu ce vorbesc . Si atunci am si renuntat la acest program .

Sper sa va ajute informatiile.

Citat Postat în original de 100R Vezi Post
    Cu ce sunt de acord din ce am citit pe ultimele doua pagini, sunt de acord ca e super greu de pozitionat doar in stilul clasic de pe .ro pe o nisa competitiva din .com sau tari cu potential mare. Pe .com toti stiu de pachete de linkuri, programe black hat inainte de a sti de meta tag-uri de exemplu, e un fel de a zice.

On topic, Scrapebox e util daca ne gandim la managementul linkurilor, sortat in fuctie de anumite criterii. Functia de postat n-o gasesc asa utila, ma refer la platformele pe care posteaza.

floring este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    22nd February 2007
    Posturi
    32
    Putere Rep
    34

Implicit

pentru analiza folosesc: Keyword density analyzer, and keyword placement & prominence analysis (cum zic si cei de acolo chiar mi se pare cea mai buna pagina de analiza seo) plus seoquake, woorank si gtmetrics.
    la ranks. nl imi place cat de multe detalii imi ofera de la densitate la elemente din pagina (h1, h2, alt, title, bold, italic, <li> etc), analiza backlinkuri si mergand pana la: Google Position, Average search Volume, Number of Results -> Adwords $CPC

pentru submit folosesc digixmas, fast directory submiter, gsa directory submiter (toate au pachete free si paid).

Pagina 5 din 5 PrimulPrimul ... 345

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce server imi recomandati?
    De hyperionXS în forumul Hosting
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 4th September 2010, 13:56
  2. ce imi host recomandati ?
    De dcosmin83 în forumul Hosting
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 29th March 2010, 13:38
  3. recomandati un CMS
    De gigipok în forumul Continut web
    Răspunsuri: 12