4th October 2011, 10:33
1 out of 1 members found this post helpful.
Am citit tot threadul ca nu vreau sa spun ce deja s-a spus .
Sunt mare fan ale softurilor de SEo . Le-am folosit pe toate specificate aici . Ce recomand : Pentru analiza : Rank tracker, Seo spy glass si cont la Opensiteexplorer.com . Restul mi s-au parut pierdere de vreme.
Pentru submit : Power directory submitter, Senuke X, si mai ales ( ca e si mai ieftin ) Sick Submitter.
Ma mir ca nu l-a nominalizat nimeni aici. E singurul soft ieftin si foarte bune si face foarte multe.
Xrumer e o scula tare desteapta dar nu o recomand pentru ca trebuie sa o gestionezi cu mare , mare atentie .. altfel intri in Sandbox. Eu am fost stiu ce vorbesc . Si atunci am si renuntat la acest program .
Sper sa va ajute informatiile.

Postat în original de
100R
Cu ce sunt de acord din ce am citit pe ultimele doua pagini, sunt de acord ca e super greu de pozitionat doar in stilul clasic de pe .ro pe o nisa competitiva din .com sau tari cu potential mare. Pe .com toti stiu de pachete de linkuri, programe black hat inainte de a sti de meta tag-uri de exemplu, e un fel de a zice.
On topic, Scrapebox e util daca ne gandim la managementul linkurilor, sortat in fuctie de anumite criterii. Functia de postat n-o gasesc asa utila, ma refer la platformele pe care posteaza.