Seomoz tools, Yahoo Site Explorer, Majestic SEO
Si acum studiez WebCEO care este demential si WebPosition ( am vazut intr-un anunt de angajare, chiar m-am simtit prost ca nu mai auzisem de ele... )
Seomoz tools, Yahoo Site Explorer, Majestic SEO
Si acum studiez WebCEO care este demential si WebPosition ( am vazut intr-un anunt de angajare, chiar m-am simtit prost ca nu mai auzisem de ele... )
Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.
Super tari toate sugestiile am de munca sa vad ce cumpar aleg sa utilizez ....
Andrei, ce-ti place asa de mult la WebCeo ?
1. interfata - poate sa fie serviciul serviciilor, daca ma plictiseste/oboseste sau este greu de folosit/informatia aranjata prost nu este pentru mine.
2. Site Rankings pe google.ro isi face treaba foarte bine ( adica arata corect pozitiile - am avut surprize cu market samurai si asta a fost principalul motiv pentru care am renuntat la el ). + ofera si trenduri daca pot sa le spun asa ( cu cat a crescut/coborat ).
3. Active Tasks -> To Do ofera sugestii destul de bune dupa parerea mea.
4. Se pot exporta informatiile ( mi se pare obligatoriu pentru orice serviciu ).
Ce nu imi place:
1. pe partea de linkuri este un dezastru... sau, mai corect, nu este nimic folositor acolo.
2. Submission Tool = pierdere de timp.
3. Keyword Tool - foloseste informatiile din G Instrumentul pentru cuvinte cheie, mi se pare mai usor de folosit interfata Google ( poate spun asta pentru ca m-am obisnuit prea mult cu ea ).
4. contul free are limitari destul de serioase.
PS: + pentru login foarte comod ( Open Id sau conturi )
Ultima modificare făcută de Andrei S; 28th January 2011 la 17:25. Motiv: ps
In cazul asta, incearca SEO spy glass, cred ca iti va placea mai mult. Sau tot pentru analiza backlinkurilor incearca si SEO Elite.
MS intr-adevar la rankings, cel putin pe .ro nu nimereste rezultatele deloc, dar tot il recomand.
Revenind la topic, pe langa cele mentionate mai sus mai folosesc SeoQuake, SenSeo, Firebug, Yslow, AMR (am luat azi versiunea noua dupa ce am vazut threadul asta; renuntasem la el acum cateva luni si rau am facut, in cateva ore mi s-au indexat cele 2 articole pe care am reusit sa le scriu) si Website Submitter (insa n-am mai avut ocazia sa-l folosesc). Bineinteles, pe langa astea mai sunt alte cateva zeci pe care le-am folosit dar fara succes.
Si pentru taskuri repetitive Imacros ftw.
Bun postul, bun SEO spy glass. +1 pentru intentia de sharing si pentru resurse bune.
Pacat ca nu mai participa nimeni la thread.
Apropo, ai incercat AMR ? Asta da demential, rezultate in 24 de ore.
woorank.com ala are rezultate diferite la acelasi site ... Merge brici.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Cei care au soft-uri bune de SEO le cam tin numai pentru ei ... La fel ca si pescarii cu locurile lor unde prind.
Dezgrop threadul asta.
Poate mai aflam ceva nou.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)