Rezultate 1 la 10 din 127

Subiect: ZWF.ro plagiaza tot ce prinde

Vizualizare arbore

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Citez din nou:
    Art. 13 “Utilizarea unei opere da nastere la drepturi patrimoniale, distincte si exclusive, ale autorului de a autoriza sau de a interzice: a) reproducerea operei;µ

Art. 14 “Prin reproducere, in sensul prezentei legi, se intelege realizarea, integrala sau partiala, a uneia ori a mai multor copii ale unei opere, direct sau indirect, temporar ori permanent, prin orice mijloc si sub orice forma, inclusiv realizarea oricarei inregistrari sonore sau audiovizuale a unei opere, precum si stocarea permanenta ori temporara a acesteia cu mijloace electronice.µ

Art. 140 “(1) Constituie infractiuni si se pedepsesc cu inchisoare de la o luna la 2 ani sau cu amenda urmatoarele fapte comise fara autorizarea sau consimtamantul titularului drepturilor recunoscute de prezenta lege: a) reproducerea operelor sau a produselor purtatoare de drepturi conexe;µ
    Am zis ca in legislatie nu se mentioneaza o limita in care poti reproduce opera, asta inseamna ca poti copia si doua randuri ca tot incalci legislatia drepturilor de autor, ce nu intelegi? Tu ai zis ca poti copia fragmente cat timp pui sursa, eu ti-am zis ca NU poti copia nici acele fragmente daca nu se respecta legislatia, pentru ca nu se specifica o limita maxima sau minima. Si nu vorbea nimeni de filme, se vorbeste de articole.

Am scris eu ceva de avantaje comerciale? Am scris ca nu poti prelua partial sau total o opera cat timp o faci in scop economic.

N-ai dat niciun paragraf din lege, ai dat articolul 33 in care se precizeaza exceptiile in care poti prelua si utiliza opera, care sunt niste exceptii si conditii in care poti folosi opera printre care exact cum am scris si mai sus, una din conditii este nefolosirea operei in scop economic. Adica exact ce facea tipul de la care a plecat totul.

Imi cer scuze ca te intreb, esti in stare de ebrietate in momentul asta?

@IulianC

Art. 13
    Utilizarea unei opere da nastere la drepturi patrimoniale, distincte si exclusive, ale autorului de a autoriza sau de a interzice:
    a) reproducerea operei;
    b) distribuirea operei;
    c) importul in vederea comercializarii pe piata interna a copiilor realizate, cu
    consimtamantul autorului, dupa opera;
    d) inchirierea operei;
    e) imprumutul operei;
    f) comunicarea publica, direct sau indirect a operei, prin orice mijloace, inclusiv prin punerea operei la dispozitia publicului, astfel incat sa poata fi accesata in orice loc si in orice moment ales, in mod individual, de catre public;
    g) radiodifuzarea operei;
    h) retransmiterea prin cablu a operei;
    i) realizarea de opere derivate.
    Traducerea unei opere reprezinta o opera derivata, situatie in care chiar daca te incadrezi in exceptiile de la art.33 iti trebuie acceptul titularului drepturilor de autor.
    Ultima modificare făcută de Kaa; 8th November 2014 la 03:11.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. cotidianul.ro plagiaza timesnewroman.ro
    De Andrei S în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 14th January 2014, 18:49
  2. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 6th April 2008, 17:34
  3. Cool Design & Zentec plagiaza Casa Online
    De Ciprian Sorlea în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 9th January 2008, 17:02
  4. Plagiaza cinemagia.ro?