Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 21

Subiect: PayPal m-au platit de 2 ori (sau ING?)

CatalinTM este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th November 2007
    Vârstă
    38
    Posturi
    15
    Putere Rep
    0

Implicit

Da, exact. Datorez 380 RON bancii, bani care s-au dus inapoi la PayPal (cu ce drept nu stiu). Ca si cum as avea card de credit. Adica PayPal are toate detaliile sa-mi retraga banii de pe cont si probabil asta au facut. Dar cu ce drept ? Asa pot sa-mi traga oricand bani, daca e pana acolo.
    Nu stiu ce sa zic ... daca a mai patit cineva ceva asemanator, ceva detalii.

Mersi crash.

psaico este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th January 2008
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    38
    Posturi
    250
    Putere Rep
    0

Implicit

normal mi s-ar parea sa fi scos doar suma pe care o aveai de primit. era de banuit ca ar fi o greseala si puteai sa contactezi banca sau paypal. e o chestie de bun simt, zic eu
    Blog personal: www.psaico.info
    Te scoate din casa: www.clujlife.com

alinush este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    3rd February 2006
    Vârstă
    42
    Posturi
    86
    Putere Rep
    38

Implicit

Esti norocos, mie mi-au luat de doua ori si aveam contul pe minus.

Cu ce drept s-au dus inapoi? Pai tu cu ce drept ai retras mai mult ?

S-a facut un chargeback, si mie mi-au luat dublu si aveam o suma imensa pe minus. M-am dus la ING, am facut cerere si s-au returnat banii. La fel au facut si ei.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th November 2007
    Vârstă
    38
    Posturi
    15
    Putere Rep
    0

Implicit

Cum adica cu ce drept am retras mai mult ? E cardul meu, e contul meu, e dreptul meu .. daca au intrat bani pe el, sunt banii mei.

mike_ppc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    50
    Posturi
    839
    Putere Rep
    37

Implicit

Ideea generala este ca e o totala lipsa de transparenta. Cine stie cate cazuri se intampla - astea sunt cele "fericite" care se afla. Lipsa unor extrase de cont, si in general a informarii clientului e o trasatura generala in ziua de azi.

crash este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca, Romania
    Posturi
    462
    Putere Rep
    35

Implicit

psaico, alinush.. nu va dau dreptate aici. ganditi-va ca mie imi intra bani pe cardul ing din vreo 3 parti, aproape simultan, ma rog poate cu 1-2 zile diferenta si nu tot timpul intru pe ing home bank sa vad daca au intrat si de la cine au intrat banii.

bun, sa zicem ca mi se intampla o chestie din asta. eu ma duc la bancomat, verific sold, vad ca am dublu decat trebuia sa am in cont. ce fac in cazul asta? ma intorc acasa sa verific? (ca digipass-ul nu-l port cu mine peste tot ca sa ma pot loga in home bank direct din banca)

in mod sigur nu! scot cat am de scos, presupunand ca mi-au intrat banii dintr-o parte mai repede. ce vreau eu sa subliniez, e ca banca nu trebuia sa retraga banii de pe card, fara sa sune si sa anunte ce s-a intamplat. cu ce drept imi trec ei mie contul pe minus?
    keep dreaming...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th November 2007
    Vârstă
    38
    Posturi
    15
    Putere Rep
    0

Implicit

Pai cam la asta ma refeream si eu, dar probabil nu mai aveau subiecte de blog si se plictiseau si au zis "hai sa ma iau de asta".

rickysyv este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st January 2008
    Posturi
    76
    Putere Rep
    34

Cool

Citat Postat în original de CatalinTM Vezi Post
    Pai cam la asta ma refeream si eu, dar probabil nu mai aveau subiecte de blog si se plictiseau si au zis "hai sa ma iau de asta".
    Tu chiar nu realizezi ca ai abuzat sistemul, iar sistemul la randul lui te-a abuzat pe tine? Si apoi chiar crezi ca ai vreo sansa contra sistemului?

Astfel de greseli cu carduri taxate dublu pentru aceeasi operatiune se intampla relativ frecvent si dupa cum vezi se rezolva de la sine cand se verifica automat.

Sugerez sa te duci la banca si sa returnezi banii pentru ca la ING daca esti pe minus, suma acumuleaza dobanda si creste (tot negativa). Vei avea numai neplaceri daca refuzi, iar pana la urma banca tot va recupera deficitul intr-un fel sau altul (dar nici unul fericit pentru tine).

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de CatalinTM Vezi Post
    Buna.

Acum vreo cateva zile asteptam un withdraw de la PayPal pe cardul meu de aproximativ 380 RON. Cand am mers la bancomat am constatat ca tranzactia a fost efectuata de doua ori, ca atare primisem 760 RON. Am scos toti banii, deoarece mai aveam ceva pe card si aveam nevoie de ei.

Acum constat cu stupoare ca au facut STORNARE la a doua tranzactie si contul meu este pe -380 RON. Faza asta m-a enervat la maxim. Cum adica isi permit ei sa imi puna mie contul pe -380 RON fara sa ma anunte in prealabil ? Daca ma sunau si ziceau "Domnule Catalin, stiti trebuie sa aduceti o parte din bani bla bla din cauza unei greseli bla bla" mergeam si le duceam banii sau ii alimentam pe card.

Dar sunt indignat cum de isi permit asa ceva ? Sa nu ma intelegi gresit, mi se pare total normal sa vrea oamenii banii inapoi si mi se pare normal sa ma duc sa ii duc. Si chiar asta aveam de gand.
    Dar de ce nu m-am contactat inainte ?
    Pentru faza asta inca stau si ma gandesc daca le mai dau banii inapoi. Puteti sa-mi spuneti ce vreti, puteti sa-mi spuneti ca sunt roman - dar asa ceva nu mi se pare normal. Chiar si in supermarket, cand vor sa faca o stornare, trebuie sa cheme sefa de tura sau ce-o fi si altele. Aici puteau macar sa ma sune sa zica "S-a gresit, s-a facut o stornare, va rugam returnati banii".

Asa, acum am vreo 2 intrebari:
    1) Tranzactia apare ca si efectuata de PayPal de 2 ori, dar nu pot sa-mi dau seama cine a gresit. Unde a fost eroarea. La PayPal sau la banca ? Daca a fost la PayPal, de ce mi-a luat banca banii inapoi si i-au dat celor de la PayPal ??? Ce incredere aveau in ei ? Daca e greseala bancii, e totul ok.

2) Daca nu returnez banii si nu mai folosesc cardul niciodata, ce mi se poate intampla ? Cardul e VISA Electron facut la ING pentru studenti. Inca sunt in dubii daca le returnez banii, deci daca e cineva amabil sa-mi raspunda in cunostiinta de cauza, fara sa ma injure, ii multumesc.

ai citit ce ai semnat cand ai luat cardul? dar la paypal?

daca tu ai semnat ca esti de acord ca ei sa retraga suma in cauza fara sa te anunte (ceea ce e destul de probabil sa fi facut).. atunci nu mai are rost sa de dai peste cam pe forumuri sau in alte locuri; irosesti timp si energie aiurea.. lucruri cu care mai bine ai castiga o noua suma de 380 de lei;

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th November 2007
    Vârstă
    38
    Posturi
    15
    Putere Rep
    0

Implicit

Le-am trimis un email alaltaieri (miercuri) dupa-masa si m-au sunat aseara pe la ora 10. Pana la urma m-am decis sa le inapoiez banii, cu toate ca nu prea-mi convine cum m-au creditat ei pe mine. I-am spus sincer si la baiatul care m-a sunat ca nu prea aveam de gand sa le dau banii inapoi, dar fiindca m-au sunat la ora aia si mi-au explicat ce s-a intamplat, o sa depun banii. Ceea ce am si facut.

Si Gabriele, daca tu consumi asa de multa energie si timp sa postezi pe un forum, te-as sfatui sa mai faci ceva miscare, eventual sa bei o cafea pe zi si sa inveti sa scrii mai repede la tastatura. Numai bine !

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce ofera in plus un director platit?
    De thefan în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 1st December 2010, 21:54
  2. Director Web Platit -
    De Andreiuk în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 5th November 2010, 00:51
  3. Cat ati platit pe reclama CPC?
    De crissuca în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 13th February 2008, 12:43
  4. Trafic: platit sau gratis?
    De dojo în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 31st March 2007, 21:39
  5. Domeniu platit dar neactivat!
    De Gabriel Puscuta în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 7th February 2007, 22:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •