Asadar, sa continuam... Am fost la banca, am luat extrasul de cont si in lista de operatiuni apare:
Ei bine, numarul de Expanded USE din 4 digiti este ceea ce urmeaza dupa "PP *"Curs BNR DATA 05/10/2007 - 3.3735
Plata la POS NCXXX
PP * XXXX EXPUSE .....
Card NR .... XXXX XXX9
Am accesat contul de PP, am mers la pagina de introducere a numarului pentru Expanded Use si primesc urmatorul raspuns:
Asadar, totul bine pana aici...You have successfully entered your Expanded Use Number. To thank you for entering your Expanded Use Number, we will give you a €1.50 EUR bonus on the next PayPal payment you send. (Note that this bonus may take up to 24 hours to be reflected in your PayPal account balance.)Ne intereseaza in mod special daca putem retrage bani din contul PP pe cardul nostru atasat contului PP...
Mergem in pagina de "withdraw" si aici gasim:
Deci, cardul atasat de mine mai devreme este activ si teoretic - spun teoretic pentru ca nu am bani in contul PP pe care sa ii pot retrage fizic - am putea retrage bani din contul PP...Number of cards active on your account: 1
Cardul atasat de mine la contul PP este:
Banca: BRD
Tip card: Mastercard Business Card
Moneda: EUR
O sa fac un transfer in contul PP de pe alt card si o sa incerc sa retrag ca sa avem un raspuns clar pana la capat.
Revin cu noutati...

Ne intereseaza in mod special daca putem retrage bani din contul PP pe cardul nostru atasat contului PP...
Răspunde cu citat