Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Codding Gratuit

Vizualizare arbore

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Analiză Vezi Post
    Da ,dar daca persoana in cauza nu vrea sa ii postez site-ul in portfoliu bineinteles ca nu il voi posta, pe mine ma intereseaza ca prin acest doua lucrari sa lucrez putin si sa atrag lumea.
    Nu ma intelege gresit, eu nu am o problema cu portofoliu. Daca te descurcai cu wp sau alt cms, iti puteam da cateva layouts sa lucrezi, ca sa ai portofoliu. Eu stiu cat de mult conteaza portofoliu in nisa de web design = daca vrei clienti, ai nevoie de portofoliu, dar daca vrei bani de tigari, faci site-uri la 50 euro, unde nu conteaza portofoliu.

Daca vrei un sfat de la un user mai batran. Daca ti-ai propus sa faci web pe viitor (web developer), eu te sfatuiesc sa iti muti atentia catre coding (programator) si nu html+css. Sunt softuri care fac deja aproape tot site-ul, exista mii de theme gratuite, ... piata de web design nu are viitor. "Creatorii de site-uri" nu se mai cauta, iar veniturile sunt infime.

Programator? Este un job cu "cautare" si o sa se caute multi de ani de acum. La varsta ta este o decizie importanta, asa ca sfatul meu este sa te "duci" catre programare (nu doar web) si nu catre web design.
    Ultima modificare făcută de Tom; 28th June 2015 la 22:49.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. [GRATUIT] Review Site / Audit Gratuit
    De Tom în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 60
    Ultimul Post: 12th September 2015, 20:09
  2. CDN gratuit
    De sorinciprian în forumul Client side
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 4th January 2015, 03:02
  3. Web Hosting Gratuit
    De marian18 în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 10