Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 15 din 15

Subiect: Codding Gratuit

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Wp deja acapareaza tot, pentru doar 49 usd o sa ai orice vrei pentru un site. Face cineva site-uri la 49 usd? Dar magazine la 99 usd?
    Nu ajunge sa ai doar 49 usd sa ai un site, chiar daca poti cu ea cumpara un template. Cunosc firme care castiga foarte bine din crearea de siteuri cu templateuri de 49 usd, dar la fel si persoane care dupa ce au cumparat templateul m-au rugat sa le instalez, sa le customizez etc. Este adevarat ca nu mai trebuie sa faci coding dar sunt multe alte lucruri ce trebuie sa cunosti ca sa poti face siteuri care sa arate profesional si sa si functioneze cum trebuie. Eu lucrez in domeniu si stiu ca templateurile imi usureaza munca foarte mult, ma ajuta sa creez siteuri fara cunostinte avansate de coding dar designul tot design ramane. Noile templateuri cum este de exemplu Impreza iti permite sa creezi foarte multe tipuri de pagini care sa arate profesional, poti schimba caracterele, marimea acestora, imagini, culori, asezarea acestora in pagina etc. iar toate acestea impreuna creaza aspectul final sau designul siteului. Poti crea cu aceeasi template mai multe siteuri fara ca cineva sa-si dea seama ca sunt facute cu aceeasi template. Pentru 49 de dolari poti avea doar templateul nu si un design personalizat asa ca web design este inca o meserie din care poti trai chiar daca nu la fel ca din coding.

Nu prea inteleg de ce programatorii considera ca designul este ceva infim, nesemnificativ si poate fi facuta de oricine, schimbam doua culori si o poza si este gata siteul. Designul este o meserie la care neaparat trebuie sa ai talent altfel ramai la siteuri la 49 de dolari fara nici un pic de modificare. Ca in orice meserie trebuie sa fi bun si atunci se vede munca ta chiar daca lucrezi cu templateuri.

edit:
    Imi cer scuze pt offtopic, acuma vad ca am postat pe o oferta.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Benko Zoltan Vezi Post
    Nu ajunge sa ai doar 49 usd sa ai un site, chiar daca poti cu ea cumpara un template. Cunosc firme care castiga foarte bine din crearea de siteuri cu templateuri de 49 usd, dar la fel si persoane care dupa ce au cumparat templateul m-au rugat sa le instalez, sa le customizez etc. Este adevarat ca nu mai trebuie sa faci coding dar sunt multe alte lucruri ce trebuie sa cunosti ca sa poti face siteuri care sa arate profesional si sa si functioneze cum trebuie. Eu lucrez in domeniu si stiu ca templateurile imi usureaza munca foarte mult, ma ajuta sa creez siteuri fara cunostinte avansate de coding dar designul tot design ramane. Noile templateuri cum este de exemplu Impreza iti permite sa creezi foarte multe tipuri de pagini care sa arate profesional, poti schimba caracterele, marimea acestora, imagini, culori, asezarea acestora in pagina etc. iar toate acestea impreuna creaza aspectul final sau designul siteului. Poti crea cu aceeasi template mai multe siteuri fara ca cineva sa-si dea seama ca sunt facute cu aceeasi template. Pentru 49 de dolari poti avea doar templateul nu si un design personalizat asa ca web design este inca o meserie din care poti trai chiar daca nu la fel ca din coding.

Nu prea inteleg de ce programatorii considera ca designul este ceva infim, nesemnificativ si poate fi facuta de oricine, schimbam doua culori si o poza si este gata siteul. Designul este o meserie la care neaparat trebuie sa ai talent altfel ramai la siteuri la 49 de dolari fara nici un pic de modificare. Ca in orice meserie trebuie sa fi bun si atunci se vede munca ta chiar daca lucrezi cu templateuri.

edit:
    Imi cer scuze pt offtopic, acuma vad ca am postat pe o oferta.
    Eu vorbesc de ce vine, nu neaparat de ce este. In viitorul apropiat o sa ai totul la 49 usd. Ca sa intelegi ce zic, genul asta de business o sa creasca enorm: https://premium.wpmudev.org

Platesti 49 usd, iti alege 1 thema din cateva mii, ai toate plugins disponibile si iti faci site-ul. Nu acum, pentru ca totul tine de volume, dar cand tu companie ai 2-5.000 clienti, e usor sa incluzi plugins si theme lunar. Clientul are de ales intre un freelancer cu 200 usd, o agentie cu 500 usd sau sa plateasca 49 usd si sa aiba tot. Momentan sunt abonamente lunare, dar in timp, o data cu cresterea concurentei o sa ajunga la 49 usd one time. Eu zic 1-2 ani.

Cred in acelasi timp ca WP o sa ofere astfel de servicii: site complet la 49 usd, magazin (woocomerce) la 99 usd. Iar cand firmele mari de hosting o sa includa serviciul de creare site/magazin in serviciile lor, piata de web design se reduce drastic.

Site-urile nu mai sunt un asset important, e usor sa-ti faci site si astazi la 100 usd. Eu o sa lansez in iulie pe Romania un serviciu de creare site la 100 euro, unde ai tot inclus (si sunt agentie). In momentul respectiv toti trebuie sa scada preturile, (pentru multi nu renteaza astazi sa faca un site la 200 euro (firma)) asa ca raman firmele cu 100 euro sau mai putin si freelancerii.

Dar peste 1-2 ani, se va ajunge la 49 usd/euro si asta e tot.

Discutia este despre site-uri de prezentare si nu portal-uri. Acolo sunt agentiile care le preiau si costurile sunt normal mai mari. Dar 90% din piata sunt site-uri de prezentare = thema+setari! Nimic complicat.

Nu este o discutie offtopic, esti chiar ontopic. Eu incerc sa-l conving pe analiza ca poate face altceva, nisa de web design nu are viitor.
    Ultima modificare făcută de Tom; 29th June 2015 la 12:14.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    26

Implicit

Nu cred ca vorbim despre acelas lucru. Crezi ca un client care plateste $24.50/luna cum este in exemplul tau va sta sa-si creeze zeci de pagini cu designuri diferite cu produsele lui? O sa-si customizeze el siteul? Tot timpul va avea nevoie de cineva care sa-i creeze bannerele, boxuri custom cu diferite utilitati chiar daca utilizeaza doar posibilitatile templateului creat de voi etc. Eventual va angaja pe cineva ca sa faca pe platforma respectiva siteul sau modificarile aferente pentru ca va fi doar o alta platforma pe care va trebui sa lucreze designerul. Ne adaptam si noi la cerintele pietei, includem in ofertele noastre ofertele aferente. Oricum idea de siteuri sau bloguri la cheie au existat deja de multi ani dar de beneficiat au beneficiat doar cei care au dorit sa invete putin despre cum se lucreaza cu ele, asa ca nu vad viitorul atat de sumbru pentru designeri, globalizarea intotdeauna aduce ceva mediu intr-un domeniu si nu calitate superioara cum face un designer bun.

Completare:
    Intrebarea este ce primeste pentru acei $24 pe luna clientul? Daca doar templateul ce este doar odata setat si atat si eventual pus un continut atunci nu prea merita sa plateasca atata. Cum zici freelancer-ul ii face siteul cu 200 de euro si plateste un hosting de 1 euro pe luna, nici nu trebuie sa umble la site 2-3 ani doar sa puna in sectiunea noutati ceva daca e cazul. De ce sa plateasca $24/luna?
    Ultima modificare făcută de Benko Zoltan; 29th June 2015 la 13:07.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Benko Zoltan Vezi Post
    Nu cred ca vorbim despre acelas lucru. Crezi ca un client care plateste $24.50/luna cum este in exemplul tau va sta sa-si creeze zeci de pagini cu designuri diferite cu produsele lui? O sa-si customizeze el siteul? Tot timpul va avea nevoie de cineva care sa-i creeze bannerele, boxuri custom cu diferite utilitati chiar daca utilizeaza doar posibilitatile templateului creat de voi etc. Eventual va angaja pe cineva ca sa faca pe platforma respectiva siteul sau modificarile aferente pentru ca va fi doar o alta platforma pe care va trebui sa lucreze designerul. Ne adaptam si noi la cerintele pietei, includem in ofertele noastre ofertele aferente. Oricum idea de siteuri sau bloguri la cheie au existat deja de multi ani dar de beneficiat au beneficiat doar cei care au dorit sa invete putin despre cum se lucreaza cu ele, asa ca nu vad viitorul atat de sumbru pentru designeri, globalizarea intotdeauna aduce ceva mediu intr-un domeniu si nu calitate superioara cum face un designer bun.

Completare:
    Intrebarea este ce primeste pentru acei $24 pe luna clientul? Daca doar templateul ce este doar odata setat si atat si eventual pus un continut atunci nu prea merita sa plateasca atata. Cum zici freelancer-ul ii face siteul cu 200 de euro si plateste un hosting de 1 euro pe luna, nici nu trebuie sa umble la site 2-3 ani doar sa puna in sectiunea noutati ceva daca e cazul. De ce sa plateasca $24/luna?
    Cred ca nu vorbim acelasi lucru. Eu vorbesc de viitor, nu de prezent. Eu am o agentie de web design, cateva cereri pe zi, inteleg foarte bine piata. Am un fost angajat care a inteles ce scriu eu mai sus, acum 4 ani si este milionar acum din theme pe themeforest Dar vremea themelor a trecut, piata e super saturata, hai sa vorbim de ce se intampla peste 2-5 ani!

Analiza e tanar, acum e perioada cea mai importanta pentru el: decide ce vrea sa faca in viitor. Daca se apuca de web design, peste 2-5 ani are sanse sa realizeze ca a pierdut timpul inutil. Asta incerc sa explic, nu de cum e astazi.

Daca intelegi asta, atunci poti sa recitesti ce am scris mai sus.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Cred ca nu vorbim acelasi lucru. Eu vorbesc de viitor, nu de prezent. Eu am o agentie de web design, cateva cereri pe zi, inteleg foarte bine piata. Am un fost angajat care a inteles ce scriu eu mai sus, acum 4 ani si este milionar acum din theme pe themeforest Dar vremea themelor a trecut, piata e super saturata, hai sa vorbim de ce se intampla peste 2-5 ani!

Analiza e tanar, acum e perioada cea mai importanta pentru el: decide ce vrea sa faca in viitor. Daca se apuca de web design, peste 2-5 ani are sanse sa realizeze ca a pierdut timpul inutil. Asta incerc sa explic, nu de cum e astazi.

Daca intelegi asta, atunci poti sa recitesti ce am scris mai sus.
    Am inteles ce spui, reduci costurile la producerea siteului daca globalizezi totul pe o singura platforma user firendly unde clientii isi vor completa paginile siteului intr-un editor wishing cum vor, cu ce addons vor etc. Probabil va merge si va acoperi o mare parte a pietei de web design pana vor aparea alte idei si sisteme care vor fi mai atractivi.

Nu putem vorbi despre acelas lucru atata timp cat eu am doar o mica parte din informatiile pe care le ai tu, ai deja o imagine creata cum va fi piata respectiva sau cum doresti sa fie pentru ca iei parte la asta activ etc.
    Eu zic ca daca astazi incepe sa invete web design, limbajul html si css il poate ajuta ca la un moment dat ca sa poate trece mai usor la un alt sistem, cea care va aparea in viitor. Idea este ca trebuie sa fim flexibili, daca astazi merge ceva, nu inseamna ca va merge si maine dar un lucru este sigur ca ceea ce va fi maine se bazeaza pe ce este astazi si te poate pregati profesional ca maine sa-ti fie mai usor.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. [GRATUIT] Review Site / Audit Gratuit
    De Tom în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 60
    Ultimul Post: 12th September 2015, 20:09
  2. CDN gratuit
    De sorinciprian în forumul Client side
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 4th January 2015, 03:02
  3. Web Hosting Gratuit
    De marian18 în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 10