Citat Postat în original de Tom Vezi Post
Cred ca nu vorbim acelasi lucru. Eu vorbesc de viitor, nu de prezent. Eu am o agentie de web design, cateva cereri pe zi, inteleg foarte bine piata. Am un fost angajat care a inteles ce scriu eu mai sus, acum 4 ani si este milionar acum din theme pe themeforest Dar vremea themelor a trecut, piata e super saturata, hai sa vorbim de ce se intampla peste 2-5 ani!

Analiza e tanar, acum e perioada cea mai importanta pentru el: decide ce vrea sa faca in viitor. Daca se apuca de web design, peste 2-5 ani are sanse sa realizeze ca a pierdut timpul inutil. Asta incerc sa explic, nu de cum e astazi.

Daca intelegi asta, atunci poti sa recitesti ce am scris mai sus.
Am inteles ce spui, reduci costurile la producerea siteului daca globalizezi totul pe o singura platforma user firendly unde clientii isi vor completa paginile siteului intr-un editor wishing cum vor, cu ce addons vor etc. Probabil va merge si va acoperi o mare parte a pietei de web design pana vor aparea alte idei si sisteme care vor fi mai atractivi.

Nu putem vorbi despre acelas lucru atata timp cat eu am doar o mica parte din informatiile pe care le ai tu, ai deja o imagine creata cum va fi piata respectiva sau cum doresti sa fie pentru ca iei parte la asta activ etc.
Eu zic ca daca astazi incepe sa invete web design, limbajul html si css il poate ajuta ca la un moment dat ca sa poate trece mai usor la un alt sistem, cea care va aparea in viitor. Idea este ca trebuie sa fim flexibili, daca astazi merge ceva, nu inseamna ca va merge si maine dar un lucru este sigur ca ceea ce va fi maine se bazeaza pe ce este astazi si te poate pregati profesional ca maine sa-ti fie mai usor.