Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Codding Gratuit

Analiză este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    25

Implicit Codding Gratuit

Ofer gratuit pentru doi membri seopedia codding pentru site-urile lor in schimbul unui feedback.

Ce stiu sa fac mai exact?
    Am tot lucrat cu Css, lucrez la portofoliu asta e motivul pentru care postez aici, poate voi obtine si un job-partime sau o colaborare tip freelancer.

Am lucrat cu :
    html;
    Css(
    Css 3(Rounded Corners,Box Shadows,Gradient,Transition & Animation,Multi Collums,,Flexbox)
    webdesing responsive( cu sau fara framework-uri)

Am invatat sa folosesc framework-urile Foundation si Bootstrap 3.

La ce nu ma pricep?
    Design grafic tip logo-uri, bannere, eu ma ocup strict de codding.

Ce doresc?
    Simplu doresc daca se poate oferirea unui psd al site-ului, daca nu voi lucra pe sistem visual, pe baza feedback-ului(indrumarilor colaboratorului)

Ce am in plan sa invat dar nu am invatat?
    Php si Codding pentru Wordpress si putin Javascript

Asa non-topic am realizat un proiect mysql si altul pe SQL server(daca ma documentez putin cred ca pot face o aplicatie simpla de insert,delete,update cu C#)

Imi rezerv dreptul sa refuz pe cineva care nu cred ca va fi avantajoasa colaborarea noastra.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    130
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    130

Implicit

Daca am inteles bine: vrei sa implementezi un/doua design pe wordpress?

Daca da, iti pot da eu, dar vizual - in ziua de azi nu mai sta nimeni sa faca psd complet. Daca esti in Bucuresti si te tenteaza un internship/part time, poti sa treci pe la mine.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Daca am inteles bine: vrei sa implementezi un/doua design pe wordpress?

Daca da, iti pot da eu, dar vizual - in ziua de azi nu mai sta nimeni sa faca psd complet. Daca esti in Bucuresti si te tenteaza un internship/part time, poti sa treci pe la mine.
    Momentan nu lucrez cu wordpress, vreau sa invat intr-un viitor sa fac asta dar nu acum , fac codding doar pentru site-uri ce nu sunt dedicate cms-urilor, momentan.

Tom
    Reputatie:
    130
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    130

Implicit

Citat Postat în original de Analiză Vezi Post
    Momentan nu lucrez cu wordpress, vreau sa invat intr-un viitor sa fac asta dar nu acum , fac codding doar pentru site-uri ce nu sunt dedicate cms-urilor, momentan.
    Deci tu vrei sa codezi un layout in html+css, ca sa ai portofoliu?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    25

Implicit

Deci tu vrei sa codezi un layout in html+css, ca sa ai portofoliu?
    Da ,dar daca persoana in cauza nu vrea sa ii postez site-ul in portfoliu bineinteles ca nu il voi posta, pe mine ma intereseaza ca prin acest doua lucrari sa lucrez putin si sa atrag lumea.

Tom
    Reputatie:
    130
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    130

Implicit

Da ,dar daca persoana in cauza nu vrea sa ii postez site-ul in portfoliu bineinteles ca nu il voi posta, pe mine ma intereseaza ca prin acest doua lucrari sa lucrez putin si sa atrag lumea.
    Nu ma intelege gresit, eu nu am o problema cu portofoliu. Daca te descurcai cu wp sau alt cms, iti puteam da cateva layouts sa lucrezi, ca sa ai portofoliu. Eu stiu cat de mult conteaza portofoliu in nisa de web design = daca vrei clienti, ai nevoie de portofoliu, dar daca vrei bani de tigari, faci site-uri la 50 euro, unde nu conteaza portofoliu.

Daca vrei un sfat de la un user mai batran. Daca ti-ai propus sa faci web pe viitor (web developer), eu te sfatuiesc sa iti muti atentia catre coding (programator) si nu html+css. Sunt softuri care fac deja aproape tot site-ul, exista mii de theme gratuite, ... piata de web design nu are viitor. "Creatorii de site-uri" nu se mai cauta, iar veniturile sunt infime.

Programator? Este un job cu "cautare" si o sa se caute multi de ani de acum. La varsta ta este o decizie importanta, asa ca sfatul meu este sa te "duci" catre programare (nu doar web) si nu catre web design.
    Ultima modificare făcută de Tom; 28th June 2015 la 23:49.

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    25

Implicit

Nu ma intelege gresit, eu nu am o problema cu portofoliu. Daca te descurcai cu wp sau alt cms, iti puteam da cateva layouts sa lucrezi, ca sa ai portofoliu. Eu stiu cat de mult conteaza portofoliu in nisa de web design = daca vrei clienti, ai nevoie de portofoliu, dar daca vrei bani de tigari, faci site-uri la 50 euro, unde nu conteaza portofoliu.

Daca vrei un sfat de la un user mai batran. Daca ti-ai propus sa faci web pe viitor, eu te sfatuiesc sa iti muti atentia catre php (coding) si nu html+css. Sunt softuri care fac deja aproape tot site-ul, exista mii de theme gratuite, ... piata de web design nu are viitor. "Creatorii de site-uri" nu se mai cauta, iar veniturile sunt infime.

Programator? Asta se cauta si o sa se caute multi de ani de acum. La varsta ta este o decizie importanta, asa ca sfatul meu este sa te "duci" catre programare si nu catre web design.
    Sunt la facultatea de Matematica-Informatica, webdesing am exersat in jur de o luna, intre 9 iulie si 9 august voi face php am program de practica, dupa nu am decat sa invat javascript si codding wp si php wp dupa ce termin cu practica.

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    37

Implicit

Sunt la facultatea de Matematica-Informatica, webdesing am exersat in jur de o luna, intre 9 iulie si 9 august voi face php am program de practica, dupa nu am decat sa invat javascript si codding wp si php wp dupa ce termin cu practica.
    Wordpress-ul este doar un cms dar daca stam bine sa ne gandim nu este singura platforma disponibila in momentul de fata, sunt multe persoane ce doresc o platforma propria sau un alt cms ( aici amintim Joomla, Drupal, Prestashop si multe altele).
    Banii de tigari se pot scoate si in alte metode, este o experienta prea mica pentru a putea garanta unui client un rezultat bun. Configurarea unui wordpress pana in cel mai mic detaliu ( speed page, compres js si css dar si alte lucruri ), sa nu mai vorbim de plugin-urile de securitate sau mutarea unei baze de date de pe un domeniu pe celalt.

Acestea sunt cateva detalii pe care ar trebui sa le stapanesti foarte bine inainte sa zici ca esti pregatit. Cat despre db si aici sunt destule probleme, dar cu siguranta se pot rezolva in cazul in care ai experienta necesara.

Sfatul meu este sa incepi intai cu un limbaj de prezentare precum html la care ulterior sa integrezi o baza de date si sa incerci sa realizezi anumite lucruri, ulterior ai putea sa iti configurezi un wordpress si sa incepi sa inveti cum functioneaza wordpress sa cunosti cms-ul in general.

Dupa ce ai asimilat toate aceste informatii, urmeaza sa incepi sa realizezi plugin-uri de dificultate scazuta /medie ( asta in cazul in care doresti sa ii oferi clientului posibilitatea de a avea orice cerinta ). Iar ulterior sunt sigur ca poti realiza multe proiecte interesante.
    Sper sa ai rabdarea necesara si sa perseverezi cat mai mult.

Tom
    Reputatie:
    130
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    130

Implicit

Aici gresesti. Daca astepti dupa scoala (program, orar, etc) atunci nu e pentru tine.

Exista 3 elemente importante in evolutia unei persoane:

1. sa-i placa ce face
    2. sa aiba anturajul potrivit (sa-l ajute sa creasca, prieteni de bere avem toti )
    3. sa castige bine

Oricare 2 din cele 3 sunt obligatorii pentru un job/afacere ok, toate 3 inseamna ca ai un job/afacere ideala.

Tu daca ai o problema cu 1, atunci nu pierde timpul degeaba. In schimb daca consideri ca-ti place programarea, "da-i bataie"! Sunt 7 zile pe saptamana, 24h pe zi si ecl mai important: viata e scurta!

Citat Postat în original de MaXz Vezi Post
    Wordpress-ul este doar un cms dar daca stam bine sa ne gandim nu este singura platforma disponibila in momentul de fata, sunt multe persoane ce doresc o platforma propria sau un alt cms ( aici amintim Joomla, Drupal, Prestashop si multe altele).
    Banii de tigari se pot scoate si in alte metode, este o experienta prea mica pentru a putea garanta unui client un rezultat bun. Configurarea unui wordpress pana in cel mai mic detaliu ( speed page, compres js si css dar si alte lucruri ), sa nu mai vorbim de plugin-urile de securitate sau mutarea unei baze de date de pe un domeniu pe celalt.

Acestea sunt cateva detalii pe care ar trebui sa le stapanesti foarte bine inainte sa zici ca esti pregatit. Cat despre db si aici sunt destule probleme, dar cu siguranta se pot rezolva in cazul in care ai experienta necesara.

Sfatul meu este sa incepi intai cu un limbaj de prezentare precum html la care ulterior sa integrezi o baza de date si sa incerci sa realizezi anumite lucruri, ulterior ai putea sa iti configurezi un wordpress si sa incepi sa inveti cum functioneaza wordpress sa cunosti cms-ul in general.

Dupa ce ai asimilat toate aceste informatii, urmeaza sa incepi sa realizezi plugin-uri de dificultate scazuta /medie ( asta in cazul in care doresti sa ii oferi clientului posibilitatea de a avea orice cerinta ). Iar ulterior sunt sigur ca poti realiza multe proiecte interesante.
    Sper sa ai rabdarea necesara si sa perseverezi cat mai mult.
    @maxz, daca postai asta in 2010, era ok. Dar in 2015? Au trecut 5 ani Plugins? Theme? Functionalitati? Le ai pe toate la "install", iar daca chiar nu exista ce cauti, ori iti schimbi abordarea, ori cauti un freelancer.

Wp deja acapareaza tot, pentru doar 49 usd o sa ai orice vrei pentru un site. Face cineva site-uri la 49 usd? Dar magazine la 99 usd?

Dar sa iti faci planuri de viitor pe asa ceva, e gresit. Piata e saturata de theme, plugins, componente, .... si sunt milioane de freelanceri, disponibili la orice ora pentru un task oarecare.
    Ultima modificare făcută de Tom; 29th June 2015 la 00:00.

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    37

Implicit

@Tom, ai dreptate ca totul se gaseste la bani foarte putini, dar el a precizat ca doreste sa invece aceste lucruri, deci consider ca trebuie sa recupereze ceea ce se facea inca in 2010 ( parerea mea ).

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. [GRATUIT] Review Site / Audit Gratuit
    De Tom în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 60
    Ultimul Post: 12th September 2015, 21:09
  2. CDN gratuit
    De sorinciprian în forumul Client side
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 4th January 2015, 04:02
  3. Web Hosting Gratuit
    De marian18 în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 10