Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Codding Gratuit

Afișare hibrid

Analiză este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    26

Implicit Codding Gratuit

Ofer gratuit pentru doi membri seopedia codding pentru site-urile lor in schimbul unui feedback.

Ce stiu sa fac mai exact?
    Am tot lucrat cu Css, lucrez la portofoliu asta e motivul pentru care postez aici, poate voi obtine si un job-partime sau o colaborare tip freelancer.

Am lucrat cu :
    html;
    Css(
    Css 3(Rounded Corners,Box Shadows,Gradient,Transition & Animation,Multi Collums,,Flexbox)
    webdesing responsive( cu sau fara framework-uri)

Am invatat sa folosesc framework-urile Foundation si Bootstrap 3.

La ce nu ma pricep?
    Design grafic tip logo-uri, bannere, eu ma ocup strict de codding.

Ce doresc?
    Simplu doresc daca se poate oferirea unui psd al site-ului, daca nu voi lucra pe sistem visual, pe baza feedback-ului(indrumarilor colaboratorului)

Ce am in plan sa invat dar nu am invatat?
    Php si Codding pentru Wordpress si putin Javascript

Asa non-topic am realizat un proiect mysql si altul pe SQL server(daca ma documentez putin cred ca pot face o aplicatie simpla de insert,delete,update cu C#)

Imi rezerv dreptul sa refuz pe cineva care nu cred ca va fi avantajoasa colaborarea noastra.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Daca am inteles bine: vrei sa implementezi un/doua design pe wordpress?

Daca da, iti pot da eu, dar vizual - in ziua de azi nu mai sta nimeni sa faca psd complet. Daca esti in Bucuresti si te tenteaza un internship/part time, poti sa treci pe la mine.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Daca am inteles bine: vrei sa implementezi un/doua design pe wordpress?

Daca da, iti pot da eu, dar vizual - in ziua de azi nu mai sta nimeni sa faca psd complet. Daca esti in Bucuresti si te tenteaza un internship/part time, poti sa treci pe la mine.
    Momentan nu lucrez cu wordpress, vreau sa invat intr-un viitor sa fac asta dar nu acum , fac codding doar pentru site-uri ce nu sunt dedicate cms-urilor, momentan.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Analiză Vezi Post
    Momentan nu lucrez cu wordpress, vreau sa invat intr-un viitor sa fac asta dar nu acum , fac codding doar pentru site-uri ce nu sunt dedicate cms-urilor, momentan.
    Deci tu vrei sa codezi un layout in html+css, ca sa ai portofoliu?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    26

Implicit

Deci tu vrei sa codezi un layout in html+css, ca sa ai portofoliu?
    Da ,dar daca persoana in cauza nu vrea sa ii postez site-ul in portfoliu bineinteles ca nu il voi posta, pe mine ma intereseaza ca prin acest doua lucrari sa lucrez putin si sa atrag lumea.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Analiză Vezi Post
    Da ,dar daca persoana in cauza nu vrea sa ii postez site-ul in portfoliu bineinteles ca nu il voi posta, pe mine ma intereseaza ca prin acest doua lucrari sa lucrez putin si sa atrag lumea.
    Nu ma intelege gresit, eu nu am o problema cu portofoliu. Daca te descurcai cu wp sau alt cms, iti puteam da cateva layouts sa lucrezi, ca sa ai portofoliu. Eu stiu cat de mult conteaza portofoliu in nisa de web design = daca vrei clienti, ai nevoie de portofoliu, dar daca vrei bani de tigari, faci site-uri la 50 euro, unde nu conteaza portofoliu.

Daca vrei un sfat de la un user mai batran. Daca ti-ai propus sa faci web pe viitor (web developer), eu te sfatuiesc sa iti muti atentia catre coding (programator) si nu html+css. Sunt softuri care fac deja aproape tot site-ul, exista mii de theme gratuite, ... piata de web design nu are viitor. "Creatorii de site-uri" nu se mai cauta, iar veniturile sunt infime.

Programator? Este un job cu "cautare" si o sa se caute multi de ani de acum. La varsta ta este o decizie importanta, asa ca sfatul meu este sa te "duci" catre programare (nu doar web) si nu catre web design.
    Ultima modificare făcută de Tom; 28th June 2015 la 22:49.

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    38

Implicit

@Tom, ai dreptate ca totul se gaseste la bani foarte putini, dar el a precizat ca doreste sa invece aceste lucruri, deci consider ca trebuie sa recupereze ceea ce se facea inca in 2010 ( parerea mea ).

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    26

Implicit

Nu cred ca vorbim despre acelas lucru. Crezi ca un client care plateste $24.50/luna cum este in exemplul tau va sta sa-si creeze zeci de pagini cu designuri diferite cu produsele lui? O sa-si customizeze el siteul? Tot timpul va avea nevoie de cineva care sa-i creeze bannerele, boxuri custom cu diferite utilitati chiar daca utilizeaza doar posibilitatile templateului creat de voi etc. Eventual va angaja pe cineva ca sa faca pe platforma respectiva siteul sau modificarile aferente pentru ca va fi doar o alta platforma pe care va trebui sa lucreze designerul. Ne adaptam si noi la cerintele pietei, includem in ofertele noastre ofertele aferente. Oricum idea de siteuri sau bloguri la cheie au existat deja de multi ani dar de beneficiat au beneficiat doar cei care au dorit sa invete putin despre cum se lucreaza cu ele, asa ca nu vad viitorul atat de sumbru pentru designeri, globalizarea intotdeauna aduce ceva mediu intr-un domeniu si nu calitate superioara cum face un designer bun.

Completare:
    Intrebarea este ce primeste pentru acei $24 pe luna clientul? Daca doar templateul ce este doar odata setat si atat si eventual pus un continut atunci nu prea merita sa plateasca atata. Cum zici freelancer-ul ii face siteul cu 200 de euro si plateste un hosting de 1 euro pe luna, nici nu trebuie sa umble la site 2-3 ani doar sa puna in sectiunea noutati ceva daca e cazul. De ce sa plateasca $24/luna?
    Ultima modificare făcută de Benko Zoltan; 29th June 2015 la 13:07.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Benko Zoltan Vezi Post
    Nu cred ca vorbim despre acelas lucru. Crezi ca un client care plateste $24.50/luna cum este in exemplul tau va sta sa-si creeze zeci de pagini cu designuri diferite cu produsele lui? O sa-si customizeze el siteul? Tot timpul va avea nevoie de cineva care sa-i creeze bannerele, boxuri custom cu diferite utilitati chiar daca utilizeaza doar posibilitatile templateului creat de voi etc. Eventual va angaja pe cineva ca sa faca pe platforma respectiva siteul sau modificarile aferente pentru ca va fi doar o alta platforma pe care va trebui sa lucreze designerul. Ne adaptam si noi la cerintele pietei, includem in ofertele noastre ofertele aferente. Oricum idea de siteuri sau bloguri la cheie au existat deja de multi ani dar de beneficiat au beneficiat doar cei care au dorit sa invete putin despre cum se lucreaza cu ele, asa ca nu vad viitorul atat de sumbru pentru designeri, globalizarea intotdeauna aduce ceva mediu intr-un domeniu si nu calitate superioara cum face un designer bun.

Completare:
    Intrebarea este ce primeste pentru acei $24 pe luna clientul? Daca doar templateul ce este doar odata setat si atat si eventual pus un continut atunci nu prea merita sa plateasca atata. Cum zici freelancer-ul ii face siteul cu 200 de euro si plateste un hosting de 1 euro pe luna, nici nu trebuie sa umble la site 2-3 ani doar sa puna in sectiunea noutati ceva daca e cazul. De ce sa plateasca $24/luna?
    Cred ca nu vorbim acelasi lucru. Eu vorbesc de viitor, nu de prezent. Eu am o agentie de web design, cateva cereri pe zi, inteleg foarte bine piata. Am un fost angajat care a inteles ce scriu eu mai sus, acum 4 ani si este milionar acum din theme pe themeforest Dar vremea themelor a trecut, piata e super saturata, hai sa vorbim de ce se intampla peste 2-5 ani!

Analiza e tanar, acum e perioada cea mai importanta pentru el: decide ce vrea sa faca in viitor. Daca se apuca de web design, peste 2-5 ani are sanse sa realizeze ca a pierdut timpul inutil. Asta incerc sa explic, nu de cum e astazi.

Daca intelegi asta, atunci poti sa recitesti ce am scris mai sus.

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    26

Implicit

Cred ca nu vorbim acelasi lucru. Eu vorbesc de viitor, nu de prezent. Eu am o agentie de web design, cateva cereri pe zi, inteleg foarte bine piata. Am un fost angajat care a inteles ce scriu eu mai sus, acum 4 ani si este milionar acum din theme pe themeforest Dar vremea themelor a trecut, piata e super saturata, hai sa vorbim de ce se intampla peste 2-5 ani!

Analiza e tanar, acum e perioada cea mai importanta pentru el: decide ce vrea sa faca in viitor. Daca se apuca de web design, peste 2-5 ani are sanse sa realizeze ca a pierdut timpul inutil. Asta incerc sa explic, nu de cum e astazi.

Daca intelegi asta, atunci poti sa recitesti ce am scris mai sus.
    Am inteles ce spui, reduci costurile la producerea siteului daca globalizezi totul pe o singura platforma user firendly unde clientii isi vor completa paginile siteului intr-un editor wishing cum vor, cu ce addons vor etc. Probabil va merge si va acoperi o mare parte a pietei de web design pana vor aparea alte idei si sisteme care vor fi mai atractivi.

Nu putem vorbi despre acelas lucru atata timp cat eu am doar o mica parte din informatiile pe care le ai tu, ai deja o imagine creata cum va fi piata respectiva sau cum doresti sa fie pentru ca iei parte la asta activ etc.
    Eu zic ca daca astazi incepe sa invete web design, limbajul html si css il poate ajuta ca la un moment dat ca sa poate trece mai usor la un alt sistem, cea care va aparea in viitor. Idea este ca trebuie sa fim flexibili, daca astazi merge ceva, nu inseamna ca va merge si maine dar un lucru este sigur ca ceea ce va fi maine se bazeaza pe ce este astazi si te poate pregati profesional ca maine sa-ti fie mai usor.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. [GRATUIT] Review Site / Audit Gratuit
    De Tom în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 60
    Ultimul Post: 12th September 2015, 20:09
  2. CDN gratuit
    De sorinciprian în forumul Client side
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 4th January 2015, 03:02
  3. Web Hosting Gratuit
    De marian18 în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 10