Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Ofer Licență vBulletin 5

LogOn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    17th April 2015
    Locaţie
    Nespecificat
    Vârstă
    41
    Posturi
    343
    Putere Rep
    21

Implicit Ofer Licență vBulletin 5

Ofer pe o perioadă de minim 2 ani:

* Licență vBulletin 5 (se poate instala și 1,2,3,4) - software de forum cunoscut. Ex: seopedia funcționează pe o licență vBulletin 4
    * Instalare licență, dacă e nevoie
    * Suport pe mail, în funcție de timpul meu disponibil (din păcate voi fi destul de solicitat la job, dar voi face tot posibilul să ajut persoana căruia voi încredința această licență) - tot dacă e nevoie, oricum voi pune și contul de suport de la ei la dispoziție

De ce ofer licența?
    Eu am achiziționat această licență în Ianuarie 2015 (249$ + TVA) dar nu o folosesc, întrucât am ales să folosesc un alt soft, care s-a pliat mai bine pe nevoile mele. vBulletin conține o grămadă de unelte utile, gen pagină CMS și mai tot ce vedeți pe aici.

Ce câștigă cel care folosește licența?
    Poate testa gratuit dacă o această platformă de forum îi este utilă sau aduce valoare adăugată site-ului lui, cu posibilitate de prelungire gratis după un cei doi ani (este foarte probabil ca nici atunci să nu am nevoie de licență)

Condiții de eligibilitate:
    * să fi ajutat în trecut un user de aici
    * să fie membru seopedia

Vă rog să postați aici cererea voastră (sau să-mi dați mie un PM) cu:
    1. url site
    2. cum credeți ca vă poate ajuta un soft de forum, sau motivul pentru care-l doriți

Pentru a avea o transparență, user-ul câștigător va posta în acest topic site-ul lui, după ce instalăm softul

Notă: Îmi rezerv dreptul de a alege pe cine consider eu că merită mai mult, ar trebui să pot lua o decizie până la sfârșitul lunii

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    35
    Posturi
    877
    Putere Rep
    31

Implicit

Ai pm.

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    35
    Posturi
    877
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de Popa Mihai Vezi Post
    Ai pm.
    Ai reusit sa iei o decizie pana la urma? Chiar mi-ar fi foarte folositor...

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    17th April 2015
    Locaţie
    Nespecificat
    Vârstă
    41
    Posturi
    343
    Putere Rep
    21

Implicit

Ai reusit sa iei o decizie pana la urma? Chiar mi-ar fi foarte folositor...
    Deocamdată ai aplicat tu și încă cineva, care vrea doar să testeze vbulletin-ul. Nu pot lua încă o decizie, sorry...

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    17th April 2015
    Locaţie
    Nespecificat
    Vârstă
    41
    Posturi
    343
    Putere Rep
    21

Implicit

Având în vedere că cererile au fost prea puține și nici unul dintre cei care au aplicat nu se potrivește cu ceea ce căutam eu, am decis să folosesc licența într-un proiect de-al meu personal

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    35
    Posturi
    877
    Putere Rep
    31

Implicit

Esti tare amuzant, adica ce cautai tu de fapt? Nu ai specificat in conditii ca sa aiba minim zece buline verzi, nu ai specificat ceva special, ca trebuie sa fie un anumit numar de useri, ci doar sa fie membru sepedia si sa fi ajutat un alt user in trecut. Mi se pare ca dai dovada de neseriozitate si ca nu ai cuvant. In fine, e licenta ta si treaba ta ce faci cu ea.

Spor la viitoarele proiecte!

P.S: Tu cautai de fapt sa furi niste idei din ce vad eu, sa vezi cam ce proiecte dezvolta oamenii pe aici and so on...

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Esti tare amuzant, adica ce cautai tu de fapt? Nu ai specificat in conditii ca sa aiba minim zece buline verzi, nu ai specificat ceva special, ca trebuie sa fie un anumit numar de useri, ci doar sa fie membru sepedia si sa fi ajutat un alt user in trecut. Mi se pare ca dai dovada de neseriozitate si ca nu ai cuvant. In fine, e licenta ta si treaba ta ce faci cu ea.

Spor la viitoarele proiecte!

P.S: Tu cautai de fapt sa furi niste idei din ce vad eu, sa vezi cam ce proiecte dezvolta oamenii pe aici and so on...
    A venit lupul moralist. Tu macar taci, mi-ar fi rusine. E licenta lui si nu da explicatii, punct.

Punct este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    3rd January 2008
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    39
    Posturi
    231
    Putere Rep
    33

Implicit

Nu te supara Dl. Bogdan Calin... si eu sunt de aceasi parere cu Dl. Popa Mihai.
    I don't know much...

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    17th April 2015
    Locaţie
    Nespecificat
    Vârstă
    41
    Posturi
    343
    Putere Rep
    21

Implicit

Am avut 3 useri care au aplicat la această licență:
    * un user căruia îi trebuia licența doar să vadă cum funcționează cp-ul din spate
    * un user care mi-a trimis PM dar după nu a mai răspuns la o întrebare de-a mea
    * dl. Popa Mihai despre care eu NU am o părere foarte bună sincer, nu cred că are rost să intru în detalii aici (cine înțelege foarte bine, cine nu, la fel de bine)

Deci per total, am avut doar un user care a aplicat cu adevărat la licență...

Da, am vrut să dau licența GRATIS, aici pe seopedia! Cu toate astea, am o tragere de inimă atunci când dau 250$ + TVA pe ceva, iar mai apoi trebuie să donez acel ceva unei persoane pe care eu o disprețuiesc. Când am postat inițial în acest topic am avut așteptări ca mai multe persoane să aplice la licență, dar a aplicat cu adevărat una singură.

Licența până la urmă tot nu o folosesc, de îndată ce am instalat-o și am văzut diferențele încă o dată vs xenforo, a doua zi mi-am mai cumpărat o licență xenforo.

Da' tot nu ți-o dau Popa Mihai, fără supărare! Oricâte negative mi-ai da!

P.S.: Mă întreb și eu așa... dacă aveam nevoie de idei pentru un forum nu puteam întreba pur și simplu?!?
    Ultima modificare făcută de LogOn; 11th June 2015 la 01:25.

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    35
    Posturi
    877
    Putere Rep
    31

Implicit

Nimeni nu ar impartasi cu tine un proiect si sa riste sa fie copiat sau mai rau plagiat total, au fost destule cazuri pe forum. Haha, dispretuiesti zici!? Pai ce ti-am facut eu tie? Poate ar trebui sa intru pe toti care i-am ajutat sau pe care am vrut sa-i ajut si nu am reusit, cu tot felul de chestii minore sau mai mari, sa nu incep sa zic ca ma mandresc cu donatii si tot felul, tu iti faci ca multi alti oameni parearea dupa 2-3 postari citite, nu ai cum sa postezi tot timpul ceva pozitiv si sa multumesti pe toata lumea. Criteriile specificate de tine nu includ asa ceva si daca ai cerceta mai bine ti-ai da si singur seama, daca ar incepe sa posteze toti cei pe care i-am ajutat sau cu care am colaborat foarte bine, ai fi mirat cati ar fi.

La site-ul care ti l-am trimis pe PM, de mult doream sa fac un forum si sa incep sa-l cresc, sa-l dezvolt, ti-as fi fost foarte recunoscator. Dar chiar nu ma asteptam la asa ceva, ma gandeam ca nu o sa primesc eu oricum, dar am zis sa incerc ca nu se stie niciodata... ma asteptam sa o vrea mai multi oameni, in fine.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 14th March 2014, 19:03
  2. Vbulletin
    De marcos29 în forumul Client side
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 13th April 2009, 20:23

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii