Ofer pe o perioadă de minim 2 ani:
* Licență vBulletin 5 (se poate instala și 1,2,3,4) - software de forum cunoscut. Ex: seopedia funcționează pe o licență vBulletin 4
* Instalare licență, dacă e nevoie
* Suport pe mail, în funcție de timpul meu disponibil (din păcate voi fi destul de solicitat la job, dar voi face tot posibilul să ajut persoana căruia voi încredința această licență) - tot dacă e nevoie, oricum voi pune și contul de suport de la ei la dispoziție
De ce ofer licența?
Eu am achiziționat această licență în Ianuarie 2015 (249$ + TVA) dar nu o folosesc, întrucât am ales să folosesc un alt soft, care s-a pliat mai bine pe nevoile mele. vBulletin conține o grămadă de unelte utile, gen pagină CMS și mai tot ce vedeți pe aici.
Ce câștigă cel care folosește licența?
Poate testa gratuit dacă o această platformă de forum îi este utilă sau aduce valoare adăugată site-ului lui, cu posibilitate de prelungire gratis după un cei doi ani (este foarte probabil ca nici atunci să nu am nevoie de licență)
Condiții de eligibilitate:
* să fi ajutat în trecut un user de aici
* să fie membru seopedia
Vă rog să postați aici cererea voastră (sau să-mi dați mie un PM) cu:
1. url site
2. cum credeți ca vă poate ajuta un soft de forum, sau motivul pentru care-l doriți
Pentru a avea o transparență, user-ul câștigător va posta în acest topic site-ul lui, după ce instalăm softul
Notă: Îmi rezerv dreptul de a alege pe cine consider eu că merită mai mult, ar trebui să pot lua o decizie până la sfârșitul lunii

Răspunde cu citat
Chiar mi-ar fi foarte folositor...