Analytics Universal on the way Re-imagining Google Analytics to support the versatile usage patterns of today's users - Analytics Blog
Analytics Universal on the way Re-imagining Google Analytics to support the versatile usage patterns of today's users - Analytics Blog
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Google Makes Its New Search Results Design Without Sidebar Official, Gives Results “More Breathing Room” | TechCrunch
Mie mi se pare oribil si o lipsa de UX. E acelasi meniu, pozitionat la fel, la distanta de maxim 100px.
Preferam sidebarul.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
@Nichita nu ai deloc dreptate
Distanta fata de marginea de sus este aceeasi. uite aici un printscreen google.com vs .ro
http://i45.tinypic.com/120l1ma.png
Dupa cum vezi, rezultatele incep de la aceeasi pozitie. In cazul meu pe .com sunt 2 anunturi sponsorizate si pe .ro 3... dar ideea este aceeasi, anunturile incep de la aceeasi pozitie... deci nu face afirmatii fara sa le verifici
Signatura lipsa
Initial nici mie nu mi-a placut noul aspect, dar imi plac noile functionalitati (Search Tools). Imi este foarte folositoare optiunea "Visited Pages" care imi afiseaza numai rezultate pe care le-am vizitat deja. De multe ori uit sa salvez o pagina si pe urma cand caut nu mai apare in rezultate... sau uit cum exact am facut cautarea si obtin alte rezultate.
Dar acum uitandu-ma la cate optiuni sunt disponibile imi dau seama ca munca de optimizare va fi din ce in ce mai grea...
The best things in life aren't things
Update de PR?
Confirma cineva?
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
Da , a fost update, cateva cresteri bune de PR
Bara lateral-stanga a fost mutata in top... verificati si confirmati daca si la voi este la fel
![]()
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)