ok, multumesc pentru raspuns, am inteles acum
ok, multumesc pentru raspuns, am inteles acum
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!
Gooogle, you are the best !
Ideea cu disavow-links mi se pare o idee foarte buna, google in ultimul timp vine cu foarte multe tool-uri interesante.
GOOG: Summary for Google Inc.- Yahoo! Finance
Aproape 10%
http://online.wsj.com/article/SB1000...358259436.html
Cred ca si-au dat singuri penalizare! O fi panda, o fi pinguin, o fi strut?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Google amenință că, dacă i se impune o taxă în Franța, nu va mai indexa site-urile media franceze
Compania americană de internet Google amenință, într-o adresă transmisă Guvernului francez, că nu va mai indexa site-urile de presă din Franța, dacă va fi obligată să plătească o taxă dorită de publisherii francezi și cu care este de acord și ministrul Culturii din Franța.
Publisherii francezi au cerut în luna septembrie Guvernului să elaboreze un proiect de lege prin care motoarele de căutare, precum Google, să le plătească o taxă "pe drepturi de autor" pentru folosirea indirectă a conținutului de pe site-urile de presă franceze.
Compania Google "nu poate accepta" ca instaurarea unui astfel de drept să-i afecteze existența și "se va vedea pusă în situația de a nu mai indexa site-urile franceze", a scris grupul într-o adresă transmisă la cabinetele mai multor ministere din Franța.
O astfel de taxă impusă Google ar însemna ca motorul de căutare să plătească o anumită sumă pentru fiecare lecturare a unui articol către care sunt direcționați internauții.
Google spune că, direcționând internauții, furnizează patru miliarde de click-uri pe lună paginilor de internet deținute de publisheri francezi.
Ministrul Culturii din Franța, Aurélie Filippetti, s-a exprimat în favoarea acestui tip de taxă, supranumită și "taxa Google", care ar putea fi aplicată motoarelor de căutare.
Din punctul de vedere al Google, o asemenea lege ar duce însă la limitarea accesului la informații, pentru că motorul de căutare va reduce numărul site-urile franceze indexate.
sursa
Extrem de interesant.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Mi se pare decent. Google le trimite zeci de mii de vizitatori zilnic si tot ei vor bani?
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Francezii au tot felul de initiative ciudate cand vine vorba de Internet. Imi amintesc de o propunere a lui Nicolas Sarkozy in urma cu ceva timp prin care solicita un control mai mare al spatiului virtual. Se vorbea atunci de ”Internet Reglementat”. Acum vin cu aceasta bizarerie de a cere bani celor de la Google...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)