Pagina 88 din 106 PrimulPrimul ... 3878868788899098 ... UltimulUltimul
Rezultate 871 la 880 din 1053

Subiect: Noutati De La Google

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Deci, daca un ziar primeste 30,000 unici pe zi din Google, pe langa banii pe care-i fac de pe urma lor, mai vrea si bani de la Google..pentru ce? Ce se intampla daca Google nu mai indexeaza site-urile alea? Eventual poate scade putin calitatea rezultatelor, dar tare ma indoiesc ca influenteaza atat de mult. Plus, site-urile n-o sa ia nici vreun euro de la Google si o sa piarda si vizitatorii pe care-i primeste si-asa fara prea mare efort din G.

Nu vrei sa ii dai continutul lui Google? Nicio problema, poti face asta fara nicio problema, cine te opreste?
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post
    Deci, daca un ziar primeste 30,000 unici pe zi din Google, pe langa banii pe care-i fac de pe urma lor, mai vrea si bani de la Google..pentru ce? Ce se intampla daca Google nu mai indexeaza site-urile alea? Eventual poate scade putin calitatea rezultatelor, dar tare ma indoiesc ca influenteaza atat de mult. Plus, site-urile n-o sa ia nici vreun euro de la Google si o sa piarda si vizitatorii pe care-i primeste si-asa fara prea mare efort din G.

Nu vrei sa ii dai continutul lui Google? Nicio problema, poti face asta fara nicio problema, cine te opreste?
    Ce ar fi daca NICI un site nu ar vrea sa dea informatii ? Nu zic din toata lumea, sa zicem doar din Franta, ce face google fara rezultate ? Sau cu site-uri pentru seo ? cu content prost si fara nimic interesant / util ?
    Codeinwp.com - Wordpress experts

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    39

Implicit

Acele site-uri sunt deja branduri care nu depind de Google in ceea ce priveste traficul. Totusi eu nu sunt de acord cu cererea lor.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post
    Deci, daca un ziar primeste 30,000 unici pe zi din Google, pe langa banii pe care-i fac de pe urma lor, mai vrea si bani de la Google..pentru ce?
    Se vede treaba ca nu prea intri pe Google News
    Trust, but verify.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Maldinii Vezi Post
    Ce ar fi daca NICI un site nu ar vrea sa dea informatii ? Nu zic din toata lumea, sa zicem doar din Franta, ce face google fara rezultate ? Sau cu site-uri pentru seo ? cu content prost si fara nimic interesant / util ?
    Dap! Viitorul suna : payd content! Ziarele (editorialistii..) nu mai sunt interesati de google, si nici cititorii de stiri sau editoariale.

Ponderea traficului din google e destul de mica ca sa-i deranjeze. Exista aplicatii personalizate pentru smartphones, cine citeste wsj, nu cauta pe google. Iti place un ziar? Tastezi adresa sau ai optiunea sa-ti instalezi gratuit o aplicatie, simplu!

Google nu mai indexeaza content & news? Pierde google!
    Cine crede ca amazon sau ustoday nu poate trai fara google se inseala.

Da, e un forum seo, dar ati uitat sa fiti obiectivi!

Vorba lui Dan, cand cititi stiri, voi cautati linkul din stire o fi advertorial?

Apropo de stiri, era mai interesanta caderea lui google de ieri! Mult mai grava pt google! 10% intr-o zi este enorm! Bursa citeste stiri

Astazi deja are 2% pierdere, iar cifrele astea spun multe.

Cu un 15% scadere a costului mediu /click, (95% din veniturile google sunt ads), apare din ce in ce mai mult probema viitorului lui google dpdv al unui investitor.

Traficul se muta pe tablete si smartphones, bugetele de marketing se muta si ele, companiile mici nu mai au bani pt marketing, companiile mari sunt branduri (google le promoveaza cu ultimele updates ), iar in state doar amazon le produce pierderi an de an de peste 1 miliard. Si cu toate ca google = motor cautare = 95% venituri din ads, el decide sa bage banii in balarii, in incercarea de a devenii o corporatie gigant. Istoria demonstreaza ca au esuat in toate incercarile. Cumpararea motorola, fie ea poate doar pt drepturi, e costisitoare, investitia in celebrii "ochelari" cred ca e deja pierduta, google chromebook de 250 usd lansat ieri, nici nu a fost observat,........

Pe tableta sau iphone, nu mai merge cu adwords. Nici cu adsense. Acolo navigarea e complet diferita. Oamenii isi instaleaza aplicatii, nu mai "navigheaza" atat de mult.

Si daca maine apple decide sa scoata google din safari! cum a facut cu youtube si google maps, atunci e groasa! Si nu trebuie decat sa-l schimbe cu bing, sau sa le interzica ads si "va lasam doar pt brand".

Cred ca asta e un subiect destul de interesant, mai ales ca suntem pe un forum seo, si orice modificare ne afecteaza direct. Dar trebuie sa incercam sa fim obiectivi si realisti.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Si o alta noutate de la GOOGLE.

Primesc astazi acasa un voucher google adwords de 250 ron. Diferit fata de voucherele clasice. Asta e un mic "mail spam". Iar daca Google face asta, e jenant.

De ce zic ca e un mic "mail spam"?

E trimis pe numele meu, dar pe o firma care:
    1. nu are activitate de 5 ani
    2. nu a avut niciodata in domeniile de activitate nici un cod caen legat de online
    3. nu a avut niciodata un site, implicit cont adwords
    4. e posibil sa am vre-un domeniu inregistrat pe firma asta, dar daca am si google stie, E GRAV! parca erau date cu caracter personal, si rotld nu le ofera
    5. poate au trimis pe numele meu, dar au ales o firma gresita, numai ca TOATE conturile mele adwords pe firmele din Romania sunt INCHISE, prin bunavointa unui vanzator de vouchere de pe forum (a disparut intre timp)

Deci cum ajunge google la mine? Eu cred ca datorita punctului 4!

Nu vreau sa par carcotas, e ok sa oferi 200 ron la doar 50 ron platiti, dar nu prin "mail spam".

Daca citeste cineva de la google romania, va sfatuiesc sa fiti un pic mai atenti cui si ce trimiteti. E normal sa aveti un target de indeplinit, dar nu folositi strategii americane pe "taram" romanesc, ca nu prind. "blablabla" la care voi ii ziceti sales, e american, nu prinde la noi. Eu imi sfatuiesc toti clientii sa-si promoveze site-ul prin adwords daca isi permit, dar abordarea e complet diferita. Cine are bani, nu "inghite" blablabla, iar restu degeaba aprecieaza cei 200 ron, pentru ca ori nu inteleg ce e cu "promovarea online", ori nu au buget pentru online. Adwords e un lux in romania, cum urmeaza sa devina si seo, iar cand targetul tau e pe o nisa de "lux", abordarea e alta.
    Ultima modificare făcută de Tom; 19th October 2012 la 23:14.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Cam offtopic dar o stire recenta pe tema oamenilor si ce prefera ei conform ultimului sondaj.

According to a recent research by Pew Research Center, smartphone users prefer to read news through browsers instead of apps . Out of 60% of tablet news readers surveyed, 61% of smartphone news readers get most of their news through web browsers on those devices. This makes news organizations rethink their decision to invest in native apps for iOS, Android, WP7 and webOS.
    Smartphone users prefer browsers to apps for reading news

Advertiserii, firmele sunt fericite de un cost per click scazut, publisherii in schimb nu sunt incantati de o competitie scazuta pe Adwords si un cost al clickului scazut.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Masurile mai radicale au fost luate in Brazilia unde 145 de ziare si-au retras continutul din Google News. Insumand 90% din ziarele braziliene.

145 periódicos brasile

Apoi inca un comentariu, e normal cumva ca presa sa faca presiuni, o industrie serios afectata de aparitia internetului, unde continutul, informatia e gratuita. Presa s-a obisnuit cu venituri foarte mari, odata cu migrarea spre internet insasi existenta ei, a oamenilor ce lucreaza in presa devine incerta.
    E posibil sa vorbim de o coalitie a celor din presa, din mai multe tari, ca sa se salveze pe ei, dar noi, cititorii de rand, n-avem de castigat mare lucru. Decat ca ar trebui sa platim. In Romania o presa online platita e o idee paguboasa, cred asa la o simpla presupunere, noi avem o presa slaba comparativ cu altii.
    Ultima modificare făcută de 100R; 20th October 2012 la 14:34.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Chiar daca boicoteaza unii pe google si nu vor mai furniza stiri catre google se va gasi cineva care sa sparga blocada pentur ca va castiga bani. Un site de stiri din afara frantei isi face continut in si in franceza si se lasa indexat de google si preluat de google news si asa mai castiga cateva parale in plus. Intodeauna vor exista tradatori care vor sparge greva.

Pentru site-urile de stiri netul nu poate acoperi costurile cu salariatii si nici alte costuri, si sunt nevoiti sa faca compromisuri. Putine site-uri isi permit sa puna taxa pentru accesarea continutului, deoarece cititorii se duc in alta parte. Trebuie sa fii un trust de presa cu autoritate astfel incat sa convindi cititorii sa plateasca pentru stiri
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

Asa cum au cazut actiunile pe rand facebook,apple,microsoft,a urmat si google era de asteptat..si asta cu blocatul de continut..e putin aiurea... cum iti faci reclama ?nu toata lumea are apple,nu toata lumea foloseste iphone sau yahoo..cum le indexeaza continutul si cine crede ca va plati pentru continut..5% poate din populatie restu cauta gratis(e si normal si logic).S-au mai dat mari cei de apple si s-au facut de ras cu harta lor....De ce sa plateasca lumea sa vada un videoclip, youtube.com ofera totul gratis +ca le poti descarca iarasi Gratuit..Si e normal ca google sa incaseze bani din ce a oferit gratis la final toata lumea e multumita,Tu castigi bani(adsense) eu imi fac reclama prin adwords prin bannere la tine sau direct)Deci care ar fi problema unora?Atata timp cat google va oferi servicii extraordinare si gratis toate nu-l vad nici macar sa se clatine in fata la cineva.Cred jumatate din noi sau chiar mai mult avem android pe telefon..sau am folosit google maps..Daca cerea 1 cent spuneam ca e furt,daca ni-l da gratis serviciu zicem,ca de ce castiga din acel servici asa de bun, si ni-l da gratis.Uitete pe facebook jumtate din cei care lau folosit pentru promovare platita nu au avut rezultate (sau intors la google).Amazon la noi in Romania momentan este emagul..Si francezi n-au decat sa nu mai indexeze a explicat# lovelife de ce#.Cat america va spala creieri ex(iphone 5) e la fel ca 4 aproape plus ca are si probleme cu harta si incarcatorul nu se potriveste de la 4-5,dar a avut reclama puternica, pina a spalat creieri la oameni..Nu cred o iota ca google se sperie de 2 ziare, alti deabia asteapta sa dezindexe ca a 2-a zi deja sunt alti.Plus ca azi am vazut masina de la google(face poze pentru harta 3D)la mine in oras adica constanta.Nu prea am vazut pe facebook,yahoo,bing prin zona sau pe apple..Asa se specula si de facebook si n-are nici pe dreq,e sanatos tun..Este un forum de seo,hai sa discutam despre seo si despre google, ca pe facebook yahoo sau apple sau altele nu prea merge sa facem seo ori nu stim.....
    Ultima modificare făcută de scoopo; 21st October 2012 la 22:25.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

EMD you say ?

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

E un bug. Pe serverul respectiv e hostat domeniul iphone6-release.com Se pare ca tine cont de numele domeniului, fara insa a-l afisa.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 13th May 2009, 17:21
  2. Noutati in cautare
    De kleampa în forumul Google
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 12th May 2009, 12:57
  3. Noutati Gmail
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 8th November 2008, 13:59
  4. Noutati ROTLD