Si eu am noua bara si pot spune ca nu este deloc user friendly.
Si eu am noua bara si pot spune ca nu este deloc user friendly.
Ceva modificari in algoritm ultima saptamana? mi sa intamplat ceva ciudat in jurul datei de 25, doar o sectiune a unui site este afectata, daca caut o fraza unica din site imi apare pe locul 5 cel putin si imi apar primele locuri site-uri ce au doar mici fragmente din fraza respectiva.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Eu nu mai inteleg nimic din algoritmul si politica Google. Parca erau la mare cinste continutul unic si update-ul constant. De la o vreme, observ ca cel putin homepage-ul imi pica cate 5-10 pozitii dupa ce fac un update si-si revine abia dupa 1-2 zile. (obisnuiam sa fac update de 2 ori/sapt - acum il fac cel mult o data/sapt. si pare-mi-se ca site-ul o duce mai bine decat in formula anterioara).
Mai are cineva parte de asemenea tratament?
La mine se intampla tocmai invers. Dupa ce initial am fost penalizat, acum cand am inceput sa fac update-uri mai des si sa am grija de content site-ul urca, incet dar pare sa revina.
În caz că n-aţi prins încă vestea, în Google+ s-a implementat un nou feature, Communities: Official Google Blog: Google+: Communities and photos
Şi cu ocazia asta îi invit pe entuziaştii Local SEO să se înscrie aici.![]()
De cate ori adaug articole pe site ,imi scade traficul .Daca postez la 3-4 zile traficul creste usor in zilele cand nu postez.Este ceva ciudat tinand cont ca articolele sunt unice si sunt adaugate la un interval de timp.
Nu stiu daca s-a mai spus, dar nu mai exista varianta Google Apps free, acum este doar varianta business. Conturile existente nu sunt afectate. Sursa :Official Google Enterprise Blog: Changes to Google Apps for businesses
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)