Un webcast de 45 de minute postat azi pe Youtube
Un webcast de 45 de minute postat azi pe Youtube
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
La multi ani Google. Azi implineste 13 ani.
PS: Se pune la noutati?
Pe data de 28 am observat mai multe modificari in rankings pentru niste cautari pe care le monitorizez. Se pare ca sursa este un nou Panda update.
Confirmed: Google Panda 2.5 Update Arrived This Week
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
s-au gandit sa mute imaginile "relevante" in partea de sus a rezultatelor, astfel devin mai "la indemana"
foarte tari baietii (si fetele) de la google!
![]()
O impresionanta colectie de -> Unelte SEO
Gratuit siteul/blogul tau in cele mai mari motoare de cautare
E vorba de cuvantul "logo". Ti-a aratat ce ai cerut, cauta "Diesel" fara "logo".
Un nou tip de afisare pe care l-am vazut astazi. Rezultatele indexate in ultima ora se pare ca sunt afisate in acest mod.
![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Acest tip de afisare se face simtit doar la site-urile "mai importante" observ.
Ultima modificare făcută de Cika-Bum; 3rd October 2011 la 21:41.
O impresionanta colectie de -> Unelte SEO
Gratuit siteul/blogul tau in cele mai mari motoare de cautare
POate ma insel, dar dracoveniile astea noi apar numai pe chrome. In IE nu am observat...
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)