Pagina 105 din 106 PrimulPrimul ... 55595103104105106 UltimulUltimul
Rezultate 1.041 la 1.050 din 1053

Subiect: Noutati De La Google

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    In cazul Interflora, care e probabilitatea ca niste ziare sa scrie despre flori? Si cu link catre un site de flori?
    Eu nu inteleg de ce este etic gresit sa platesti articole in ziare. Mai ales marcate corespunzator.
    Face parte din politica ziarelor sa accepte sa scrie articole publicitare. Stirile de calitate costa. (nu ma refer la traducerile .ro, ci la stiri pe bune).

Google mai nou face legea si in redactii? Sa avem grija unde punem link, sa nu deranjam motoarelede cautare?
    Sper ca este vorba, in cazul ziarelor, doar de o scadere a PR-ului, nu si de o declasare in cautari, pentru ca ar fi total absurd sa penalizezi pe cineva pentru ceva ce n-a facut.
    Trust, but verify.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Eu nu inteleg de ce este etic gresit sa platesti articole in ziare. Mai ales marcate corespunzator.
    Face parte din politica ziarelor sa accepte sa scrie articole publicitare. Stirile de calitate costa. (nu ma refer la traducerile .ro, ci la stiri pe bune).

Google mai nou face legea si in redactii? Sa avem grija unde punem link, sa nu deranjam motoarelede cautare?
    Sper ca este vorba, in cazul ziarelor, doar de o scadere a PR-ului, nu si de o declasare in cautari, pentru ca ar fi total absurd sa penalizezi pe cineva pentru ceva ce n-a facut.
    NO-follow si esti ok. daca pui link DO-follow, incalci regulamentele, ce nu pricepi?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Nu-mi spune ca advertorialele sunt stiri. Nu-mi spune ca publici pentru publicitate. Pentru publicitate alegi bannerul.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

Nu-mi spune ca advertorialele sunt stiri. Nu-mi spune ca publici pentru publicitate. Pentru publicitate alegi bannerul.
    Nichita, brandingul il faci mai greu doar cu bannere. Degeaba pui tu banner catre Altex (e doar un exemplu) , daca lumea habar nu are cine e Altex .Pentru asta alegi advertorialele
    ... my 2 cents.
    Stiu, o sa zica Tom, pui nofollow
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

RobRoy, cate vizite iti vin din advertoriale? Cine citeste posturile noastre create doar pentru linkuri si postate in diverse locatii?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    NO-follow si esti ok. daca pui link DO-follow, incalci regulamentele, ce nu pricepi?
    Tom, ce nu inteleg eu este de ce confunda lumea Internetul cu Google?
    Inteleg, multi o fac, dar nu poate controla Google tot.

Eu stiam ca Google se adapteaza la media, nu invers. Poate sunt eu idealist.

@Nichita - Advertorial - Wikipedia, the free encyclopedia
    Hai sa ii spunem altfel daca vrei, sa nu se confunde cu "advertorialul romanesc".
    Trust, but verify.

Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Hai ca am gasit si un articol care "merita citit". Despre asa ceva e vorba, sunt convins.

(P) Mobila iti poate usura mult viata - afla cum - (P) Mobila iti poate usura mult viata - afla cum - (P) Mobila iti poate usura mult viata - afla cum - cancan

Dan, acel advertorial este platit si transfera link juice => incalca TOS-ul Google. In esenta advertorialele sunt linkuri platite.
    Ultima modificare făcută de Nichita; 26th February 2013 la 14:50.

Tom
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Hai ca am gasit si un articol care "merita citit". Despre asa ceva e vorba, sunt convins.

(P) Mobila iti poate usura mult viata - afla cum - (P) Mobila iti poate usura mult viata - afla cum - (P) Mobila iti poate usura mult viata - afla cum - cancan

Dan, acel advertorial este platit si transfera link juice => incalca TOS-ul Google. In esenta advertorialele sunt linkuri platite.
    )))))))))))))))))))))))))))
    Ultimul link este asa:

vreaumobila.ro/mobila-casa/mobila-bucatarie/page/2

wtf? mobila de 3 ori in link, si cu page si cu 2? WTF?

Ma, daca puia dvertorial pe cancan, asta inseamna ca esti obligat sa-l faci de cancan?

Asta e editorial, dpdv google, ca doar e pe cancan, ce pretentii sa ai? Cancan e ziar de stiri? NU, e ziar? NU, e un blog? DA. Deci e un articol pe blog

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Daca articolul are 7 links, in ~ 500 cuvinte, este advertorial?

incomemagazine.ro/articles/p-redecorati-va-casa-in-stilurile-verii

dar 8 links?

stirileprotv.ro/programe-inregistrate/81/p-vreaumobila-ro-magazinul-tau-de-mobila-saltele-canapele-si-scaune.html

dar daca are 11 linkuri catre acelasi site?

antena3.ro/economic/companii/pasiune-si-hobby-de-la-vreaumobila-ro-152113.html

Ma, ce naiba sunt astea? Advertoriale nu sunt, reviews nu sunt, ce sunt? 11 links in acelasi articol? WTF! Da, google il ia in considerare doar pe primul, dar totusi de ce pui 11? Dar 7?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

Bai Tom, cine esti sa ii judeci pe cei de la VreauMobila?Esti chiar culmea. Oamenii fac seo nu sunt ageamii ca noi. Ce stii tu despre asta? Vai mama lor. Isi bat joc de banii investiti. Cine stie ce destept atotstiutor au pus consultant seo ... No offence daca se regaseste cumva printre noi
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Tom
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Bai Tom, cine esti sa ii judeci pe cei de la VreauMobila?Esti chiar culmea. Oamenii fac seo nu sunt ageamii ca noi. Ce stii tu despre asta? Vai mama lor. Cine stie ce destept atotstiutor au pus consultant seo ...
    Prietene, sunt pe un forum seo, si cand vad 11 links intr-un articol ma intreb asa:

- habar nu am seo?
    - astia isi iau penalizare?
    - ce naiba e articolul asta?

Si ca tot vb de cazul din UK, pai hai sa ne uitam si la noi. Ce se intampla acilisea?

11 links? Catre acelasi site? Pai cum au gandit ei? Decat 11 linkuri in 11 site-uri diferite, mai bine 11 in acelasi articol? Aici ma depaseste, e clar ca nu mai inteleg seo.
    Isi iau penalizare? Cu siguranta.
    Ce e articolul asta? Advertorial, review, editorial, blog post, forum post, links post? Ce este?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 13th May 2009, 17:21
  2. Noutati in cautare
    De kleampa în forumul Google
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 12th May 2009, 12:57
  3. Noutati Gmail
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 8th November 2008, 13:59
  4. Noutati ROTLD