Pagina 104 din 106 PrimulPrimul ... 45494102103104105106 UltimulUltimul
Rezultate 1.031 la 1.040 din 1053

Subiect: Noutati De La Google

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    NO-Follow. Simplu?
    Spune-i lui George Stanca sa puna nofollow pe link (e doar un exemplu, George Stanca a fost primul editorialist care mi-a venit in minte). Sau spune-i nevesti-mii care mai posteaza cate o reteta culinara din cand in cand.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    791
    Putere Rep
    46

Implicit

Oricum Google lasa cautatorii de linkuri sa se chinuie: NU directoare, NU forums, NU blogs, NU advertoriale, NU partners page, NU..... do-follow, doar no-follow..... Ce mai e?
    Ar mai fi Wordpress, Blogger si alte site-uri de genul unde poti genera linkuri catre site-ul tau precum si varianta custom [faci un script si il multiplici] numai ca aceste variante sunt destul de costisitoare pentru webmasterii obisnuiti.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

In romania daca cumparai 150 de advertoriale, dintre care sa zicem 50 la ziare, te costa o avere. Un advertorial la un ziar mai "citit" e in jur de 1000 euro! Sunt ziare care la 1500 euro nu-ti pun nici macar link no-follow

Hai sa facem o medie de 200 euro, la 50 de ziare, sunt doar 10.000! + 100 blogs & alte site-uri, ai o investitie de 20k euro. In uk, cred ca e minim dublu.

De ce nu dati cei 20-40k lui google? De ce vreti voi sa fiti penalizati? Dati banii lui google, ca nu va penalizeaza! Stiti voi site in adwords penalizat? )
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

Fair ce spui tu, daca am un business de 1.000 k. Dar io am un blog amarat frate pe care postez si eu prostiile pe care le debitez zilnic. Si la un moment dat, debitez o prostie atat de mare ca sunt preluat de toata media din Romania, care dau link catre sursa (e un exemplu ipotetic evident, ca nesimtitii astia doar copiaza, in marea lor majoritate, fara sa citeze sursa) si sunt penalizat. Pa ce vina am eu nenea gogle pentru asta?
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

Implicit

In romania daca cumparai 150 de advertoriale, dintre care sa zicem 50 la ziare, te costa o avere. Un advertorial la un ziar mai "citit" e in jur de 1000 euro! Sunt ziare care la 1500 euro nu-ti pun nici macar link no-follow

Hai sa facem o medie de 200 euro, la 50 de ziare, sunt doar 10.000! + 100 blogs & alte site-uri, ai o investitie de 20k euro. In uk, cred ca e minim dublu.

De ce nu dati cei 20-40k lui google? De ce vreti voi sa fiti penalizati? Dati banii lui google, ca nu va penalizeaza! Stiti voi site in adwords penalizat? )
    Intrebare de incepator.
    Pai lumea nu cauta pe google in mod special flori, daca nu ii educi sa caute.

Advertorialele in ziare fac mai mult decat "doar SEO".
    Trust, but verify.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Fair ce spui tu, daca am un business de 1.000 k. Dar io am un blog amarat frate pe care postez si eu prostiile pe care le debitez zilnic. Si la un moment dat, debitez o prostie atat de mare ca sunt preluat de toata media din Romania, care dau link catre sursa (e un exemplu ipotetic evident, ca nesimtitii astia doar copiaza, in marea lor majoritate, fara sa citeze sursa) si sunt penalizat. Pa ce vina am eu nenea gogle pentru asta?
    Vrei sa ai blog online? Citeste regulile! Vrei carnet de conducere? Dai examen, inveti regulile. Nu merge cu "prosteala" eu nu stiam! Pai si nu inveti? Pana inveti ai penalizare!

Dan are un caz similar la ce spui tu, un articol scris de el a fost preluat de cateva ziare mari (foarte mari) din uk si romania, unele cu LINK DO-follow. Smecher Dan Dar nu e advertorial, este clar editorial, e cu totul alta poveste.

Pe uk acum primul site e un site al lui google la cautarea interflora! Ironia sortii, sau business?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

Dan are un caz similar la ce spui tu, un articol scris de el a fost preluat de cateva ziare mari (foarte mari) din uk si romania, unele cu LINK DO-follow. Smecher Dan Dar nu e advertorial, este clar editorial, e cu totul alta poveste.
    Stiu exact povestea, dar daca maine vine unu si urla ca de fapt editorialele astea sunt linkuri platite? Ce faci, il penalizezi pe om? Asta zic, e foarte greu sa faci diferenta intre un editorial si un advertorial. Pana la urma, teoretic, si editorialul poate fi platit, right? Si cum pana mea iti dai seama?

Asta seamana mai mult a prosteala. Ii punep pe unii la zid si ii mitraliem, sa speriem gloata. Dar defapt noi nu putem impusca toata gloata, ca de pe carca ei ne castigam banii. Fara gloata, nu mai avem ce continut sa indexam. Complicata ecuatia, nu?

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Adevarul este ca o mare parte a "advertorialelor" sunt facute in bataie de joc, cu clasicul 3 linkuri in articol + anchor text "money keyword" etc. Asa ceva o sa buseasca google, nu linkurile virale sau provenite de la surse trusted.

Daca iau la puricat articolele din site-urile alea penalizate din UK, sunt convins ca o sa gasesc o gramada de balarii care nu au ce cauta intr-un ziar.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

Da, dar vezi tu, ei zic ca penalizeaza orice incercare de manipulare a PR-ului chit ca pui tu ancora "vezi aici mai multe despre ciorapii verzi tricotati de mamaie". Nu are nofollow, e incercare de manipulare

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Un post viral o sa aiba intotdeauna un mix nofollow / dofollow + mix foarte variat de ancore (o mare parte cu brand). Daca site-ul este despre ciorapi iar eu iti pun un link despre cum tricoteaza mamaia ta nu ai de ce sa patesti ceva.

In cazul Interflora, care e probabilitatea ca niste ziare sa scrie despre flori? Si cu link catre un site de flori?

Chiar zilele astea studiam un caz de post viral catre un site nou. Postul respectiv (nu e scris de mine) a prins cateva sute de linkuri (7-800) in 48 de ore de pe site-uri mari de genul Gizmodo, Cnet, Android Authority etc.

Site-ul are cateva luni vechime. Sunt convins ca nu o sa pateasca nimic dupa ce a luat aceste linkuri.
    Ultima modificare făcută de Nichita; 26th February 2013 la 14:30.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 13th May 2009, 17:21
  2. Noutati in cautare
    De kleampa în forumul Google
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 12th May 2009, 12:57
  3. Noutati Gmail
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 8th November 2008, 13:59
  4. Noutati ROTLD