Da, dar vezi tu, ei zic ca penalizeaza orice incercare de manipulare a PR-ului chit ca pui tu ancora "vezi aici mai multe despre ciorapii verzi tricotati de mamaie". Nu are nofollow, e incercare de manipulare![]()
Da, dar vezi tu, ei zic ca penalizeaza orice incercare de manipulare a PR-ului chit ca pui tu ancora "vezi aici mai multe despre ciorapii verzi tricotati de mamaie". Nu are nofollow, e incercare de manipulare![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Un post viral o sa aiba intotdeauna un mix nofollow / dofollow + mix foarte variat de ancore (o mare parte cu brand). Daca site-ul este despre ciorapi iar eu iti pun un link despre cum tricoteaza mamaia ta nu ai de ce sa patesti ceva.
In cazul Interflora, care e probabilitatea ca niste ziare sa scrie despre flori? Si cu link catre un site de flori?
Chiar zilele astea studiam un caz de post viral catre un site nou. Postul respectiv (nu e scris de mine) a prins cateva sute de linkuri (7-800) in 48 de ore de pe site-uri mari de genul Gizmodo, Cnet, Android Authority etc.
Site-ul are cateva luni vechime. Sunt convins ca nu o sa pateasca nimic dupa ce a luat aceste linkuri.
Ultima modificare făcută de Nichita; 26th February 2013 la 14:30.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Eu nu inteleg de ce este etic gresit sa platesti articole in ziare. Mai ales marcate corespunzator.
Face parte din politica ziarelor sa accepte sa scrie articole publicitare. Stirile de calitate costa. (nu ma refer la traducerile .ro, ci la stiri pe bune).
Google mai nou face legea si in redactii? Sa avem grija unde punem link, sa nu deranjam motoarelede cautare?
Sper ca este vorba, in cazul ziarelor, doar de o scadere a PR-ului, nu si de o declasare in cautari, pentru ca ar fi total absurd sa penalizezi pe cineva pentru ceva ce n-a facut.
Trust, but verify.
Tom, ce nu inteleg eu este de ce confunda lumea Internetul cu Google?
Inteleg, multi o fac, dar nu poate controla Google tot.
Eu stiam ca Google se adapteaza la media, nu invers. Poate sunt eu idealist.
@Nichita - Advertorial - Wikipedia, the free encyclopedia
Hai sa ii spunem altfel daca vrei, sa nu se confunde cu "advertorialul romanesc".
Trust, but verify.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Hai ca am gasit si un articol care "merita citit". Despre asa ceva e vorba, sunt convins.
(P) Mobila iti poate usura mult viata - afla cum - (P) Mobila iti poate usura mult viata - afla cum - (P) Mobila iti poate usura mult viata - afla cum - cancan
Dan, acel advertorial este platit si transfera link juice => incalca TOS-ul Google. In esenta advertorialele sunt linkuri platite.
Ultima modificare făcută de Nichita; 26th February 2013 la 14:50.
RobRoy, cate vizite iti vin din advertoriale? Cine citeste posturile noastre create doar pentru linkuri si postate in diverse locatii?
Bai Tom, cine esti sa ii judeci pe cei de la VreauMobila?Esti chiar culmea. Oamenii fac seo nu sunt ageamii ca noi. Ce stii tu despre asta?Vai mama lor. Isi bat joc de banii investiti. Cine stie ce destept atotstiutor au pus consultant seo ... No offence daca se regaseste cumva printre noi
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)