wrong
wrong
Probabil vor da acces contra-cost la acele informatii...
New Panda data refresh rolling out today: 1.2% of English queries affected. https://twitter.com/google/status/293780801001230336
Hm.. pare sa fie fost intr-adevar un mic update. Un site pe .ro cu review-uri a urcat pt aproape jumatate din keyword-uri cate 2-3 pozitii, plus homepage-ul. In conditiile in care verific zilnic ranking-urile si nu s-a schimbat nimic de cateva zile bune. Vad si pe .com ceva schimbari, dar aici am pus si niste link-uri si e posibil sa fi ajutat si alea.
Signatura lipsa
Probabil ca a fost un mic update si pe Romania... observ modificari in SERP pentru majoritatea site-urilor pe care le monitorizez. Din pacate - pentru mine - majoritatea sunt caderi...
viaRomania - agentie de turism
confirm modificari in ranking:
In cazul meu pe romania au urcat site-urile in ranking, pe com la 2 dintre ele nu mai apar in top 30 , restul sunt stabile
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform
Cred ca updateul este inca in desfasurare. Observ ceva dansuri spectaculoase pe cateva kw pe care le monitorizez.
Cateva caderi pe emd-uri, urcari importante pe alte siteuri.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)