site-urile .ro despre care am spus ca au urcat sunt toate emd-uri
site-urile .ro despre care am spus ca au urcat sunt toate emd-uri
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform
Pentru website-urile pe .Ro care le deținem/administrăm fluctuația am simțit-o de pe 17 ianuarie. Câteva creșteri in SERP (și brand / și emd), majoritatea +/- o poziție și, o situație interesantă: domeniu tip keyword - ocupa poziția 5 înainte de 17, a fost "zburat" undeva pe la poziția 400 cu index-ul, pe 20 revine pe poziția 4 cu o pagină internă și acolo este și acum. Înclin să cred ca este un update de Pinguin pe Ro, care este încă în desfășurare de pe data de 17.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Veniturile anuale ale Google au depasit pentru prima oara 50 miliarde dolari - IT - HotNews.ro
Interesant google are venituri cam la acelasi nivel cu veniturile bugetare din Romania.
Nu stiu daca sa spun ca romania este o tara mica sau google este o afacere mai mare decat romania.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
@lovelife sunt mult mai multe corporatii care stau mai bine decat anumite tari: 25 US Mega Corporations: Where They Rank If They Were Countries - Business Insider
Acum am vazut si eu cum e o penalizare Google, nu stiu daca Panda sau Pinguin.
Pe un site de programe tv aveam pana acum cam 400-800 vizitatori zilnic.
Azi, pe la ora 11:00 si-a luat-o rau.
Avea in mod constant 10-15 online iar de la 11 a scazut la 0-1, bleahhh...
Nu era un site important iar acum cred ca si-a dat duhul.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Upsss... my mistake... nu pot edita postul de mai sus.
Acum i-am dat de cap.
Vazand ca site-ul merge (prima pagina) si totusi nu are vizitele obisnuite m-am grabit sa dau vina pe vreun animal din gradina zoologica a lui Google dar treaba era din .htaccess
Nu stiu cum s-a facut dar fisierul avea 0 kb.
Am pus unul mai vechi si acum si-a revenit.
Scuze de dezinformare.
Google's January 17th Non-Update: Was It A Brand Push?
Google once again being thought to favor large brands with big ad spends.
Acum, nu prea inteleg exact cum vine asta. Cred ca daca vroiau sa aiba in continuare castiguri din reclama de la brandurile mari, ideea ar fi fost tocmai sa nu le arate pe prima pozitie, nu? Ce sens are sa mai ai reclama platita si imediat sub ea sa ai si rezulatul organic? Sau care ar fi motivul din spatele unei astfel de favorizari gratuite pentru brandurile mari? Sa fie oare continut de calitate si util pentru useri?
PS. www. kohls.com e picat acum (Access Denied - You don't have permission to access "http://www.kohls.com/" on this server. Reference #18.58d77a5c.1359040886.d1a98ac) , o fi din cauza traficului generat de articol?
Au anuntat cand termina updateul? Am inteles ca ar mai dura 1-2 zile..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)