Update Panda (21 Decembrie 2012) Official Google Panda Update: #23 Impacting ~1.3% Of Queries
Da, am observat asta cand am facut un press release platit, unde aparent sindica press release-ul pe nush cate site-uri de stiri cu autoritate mare, etc... nu s-a observat nimic. De aceea, sunt convins ca press release-urile si article marketing-ul nu prea mai functioneaza
Signatura lipsa
Teoria nu corespunde de foarte multe ori cu practica in ceea ce priveste stirile astea aruncate de google. De aceea, inca se pot aduce site-uri pe locuri fruntase cu profil de linkuri numai din directoare web sau din directoare de articole sau din... comunicate de presa. Nu recomand sa va bazati numai pe tehnica asta de promovare, sa nu se inteleaga gresit, insa e o constatare.![]()
Daca ne-am lasa influentati de toate stirile astea, atunci n-am mai gasi nicio sursa de link building si am baga toti banii in adwords, ceea ce i-ar placea lu' google la maxim.![]()
Probabil se manifesta atunci cand comunicatul este preluat de multi ai apare drept duplicat, sau poate in cazul site-urilor ce sunt declarate de google drept site-uri de comunicate, am impresia de ceva timp ca google are un algoritm prin care sa detecteze un astfel de site
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)