Vezi ca problema aceasta o am si eu .Am observat ca sunt afectate doar articolele ce mai sunt preluate si pe alte site-uri (chiar daca se preia 1/3 din articol).Articolele au fost unice in momentul publicarii pe site-ul meu.
Am cautat si am gasit foarte multe copii ale articolelor picate,unele aveau au fost preluate cu tot cu link-uri interne.
Sa faci si tu o cautare pe google cu un paragraf pe care il consideri unic (ca sa fi sigur poti sa iei de la inceput mijloc si final :si vezi daca apar si alte site-uri in cautari.Macar pentru cateva articole, pentru ca eu am gasit astfel un site ce avea 10-15 art de la mine,integral copiate si fara link si astfel am obtinut niste link-uri si a si micsorat articolele.Nu stiu daca in cazul tau este valabil dar dureaza 4-5 minute sa verifici cele mai afectate 4-5 articole.

si vezi daca apar si alte site-uri in cautari.Macar pentru cateva articole, pentru ca eu am gasit astfel un site ce avea 10-15 art de la mine,integral copiate si fara link si astfel am obtinut niste link-uri si a si micsorat articolele.Nu stiu daca in cazul tau este valabil dar dureaza 4-5 minute sa verifici cele mai afectate 4-5 articole.