Posibil ca acest update in WMT sa aiba legatuta cu disavow links. Eu am cerut disavow pe un site si mi-au ramas afisate in WMT doar acele linkuri pe care le-am dorit.
Posibil ca acest update in WMT sa aiba legatuta cu disavow links. Eu am cerut disavow pe un site si mi-au ramas afisate in WMT doar acele linkuri pe care le-am dorit.
Si la celelalte site-uri iti apar toate care erau inainte?
Si eu am cerut disavow la un site .. dar cu toate astea, lipsa link-urilor se regaseste la toate site-urile mele si nu numai.
Daca are legatura, e una foarte mica ..
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Anunt google referitor la problema actuala (tot ceva generic nimic concret)
Webmaster Help Forum Announcements: Known issue: links to your site data issues
Aceasta problema a mai fost si in 2011 Grupuri Google
Eu nu vad diferente in ceea ce priveste traficul asa ca momentan nu ma deranjeaza foarte mult.
Am mai verificat la unu si parea sa fie toate acolo. Oricum am citit pe forumul Google ca au o problema legata de WMT, mai exact cu afisarea linkurilor. WMT oricum afiseaza datele cu viteza unui melc in consecinta nu ai dece sa-ti faci griji, deoarece aceste erori nu vor afecta pozitionarea site-ului in SERPS.
Nu cred ca are legatura cu Disavow. Daca descarcati Latest Links, sau toate linkurile o sa vedeti ca sunt mult mai multe. Nici la linkurile interne nu arata bine. Catre home page nu cred ca sunt vazute bine.
Sa fie un semn de intrebare pentru Deep Linking?
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Nu are legatura cu disawov. La toate site-urile mele in meniul "Links to Your Site" din WMT mai am intre 2 si 12 link-uri, dar se pot vedea toate link-urile in "More sample links" asta pentru ca acum apar doar cele relevante pentru google, cum apareau inainte la cautarea link:domeniu.com; ce e ciudat insa ca pe domaniile in engleza nu s-a intamplat acelasi lucru.
Servicii de Promovare Online si Marketing.
La mine au revenit linkurile in WMT, acum le arata pe alea vechi dar si pe cele aduse recent.
Au avut ei ceva probleme dar au zis ca nu au afectat linkurile sau SERP.
google nu iarta brandurile mai mari Google Says No Comment On Why Interflora Was Penalized
noutati de azi Official Google Webmaster Central Blog: A reminder about selling links that pass PageRank Posted by Matt Cutts, Distinguished Engineer
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)