Pagina 9 din 14 PrimulPrimul ... 7891011 ... UltimulUltimul
Rezultate 81 la 90 din 137

Subiect: Centro.ro - cum il vedeti si cum sa progreseze?

geo888 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    12th December 2007
    Posturi
    259
    Putere Rep
    36

Implicit

cei 200.000 euro au fost cheltuiti numai in 2015? sau si in 2014? in romania sau in afara?
    Lucrurile nu sunt greu de facut, ceea ce e greu e sa te pui in starea de a le face...

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de centro Vezi Post
    Pana acum au fost in jur de 200 000 eur cheltuiti ...
    Nu era mai bine oare daca ai fi inceput cu un proiect mic, pe care sa il cresti in timp, pe masura ce se popularizeaza? Intreb doar...
    Din ce spui tu se cam intelege ca vrei totul (sau nimic) si ca nu conteaza asa tare la cat se ridica investitia. Normal, noi nefiind invatati cu bani asa multi, ne gandim cum vei monetiza si cum vei obtine profit sau macar vei recupera investitia.
    Ar mai fi de notat ca majoritatea proiectelor care au ajuns mari au inceput de undeva de jos, poate doar de la o idee...

Pe de alta parte, ce planuri ai? Intrebi cum vedem noi proiectul si cum credem ca va progresa, dar spune-ne tu mai intai: ce planuri ai? E normal sa existe neincredere dar si reticenta (retinere, poate chiar teama?!), mai ales cand e vorba de proiecte mari.

Pana acum s-a discutat mult despre crawluire si crearea bazei de date. Ok, vor fi jde mii de milioane de produse si pentru fiecare sute de oferte. Vor putea fi ordonate dupa pret dar si asa vor fi alte sute cu acelasi pret. Unele vor fi noi, altele SH, altele SH si declarate de vanzatorii de ocazie noi, altele chiar defecte. Cum le vei ordona? Ce factori de ranking ai pentru cele care (aparent) indeplinesc acelesi conditii?

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Pana acum au fost in jur de 200 000 eur cheltuiti pe achizitii tehnice si pe echipa formata din oameni luati sa lucreze per proiect (adica per micro-modul al platformei). Oameni s-au tot perindat insa nimeni nu a rezistat permanent. Momentan sunt singur plus inca o persoana pe partea de business, lucrand pana la primele rezultate, dupa care iarasi se vor face angajari project based.

Investitia in continuare e greu de estimat, si nu cred ca se va opri undeva anume. In functie de cat de mult va creste organic, se vor baga bani in marketing sau nu. Cu cat vor creste rezultatele, cu atat se vor baga bani si in dezvoltarea platformei, si asa mai departe. Oricum, nu e graba sa vad rezultate rapid. Prefer o crestere sustenabila.
    Eu te-am intrebat din perspectiva ROI-ului. Asa, in linii mari, care-s calculele tale? Profit in cat timp?

EDIT: Uite ca a mai intrebat cineva mai sus exact acelasi lucru intre timp
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Da, am bagat atat intr-o pagina de prezentare si una de cautare. Am scris atatea A4-uri pe aici, insa intr-adevar, cam atat se poate intelege.

Nu, nu am avut nicio legatura cu lumea IT, am fost zugrav, insa doar intamplator am auzit despre crawling distribuit, indexare in big data solutions, stocarea lexicurilor prin vector space model, delivery networks, infrastructura IT care sa colaboreze optim la procesarea datelor si toate cele necesare pentru a dezvolta ceea ce avem aici (adica cele 2 pagini vizibile din site), si doar intamplator am putut sa coordonez si sa fac toate astea.

Pe de alta parte, acelasi lucru te-as intreba si eu pe tine: daca ai cea mai mica idee despre cum se abordeaza un proiect serios in IT, dar nu te intreb pentru ca nu prea ma intereseaza.
    Nu inteleg de ce reactionezi asa. Te-am intrebat asta pentru ca sunt destule "gaste" care nu stiu cu ce se mananca online-ul si investesc pentru ca asa au auzit ele / ca e de viitor, fara sa aiba habar despre ce este vorba.

Eu vad doar 200.000 aruncati pe geam, un proiect nefunctional, echipamente (?!) ce vor fi outdated la momentul la care proiectul va fi finalizat, o lipsa acuta de modalitati de monetizare si o echipa de programatori care s-a volatilizat.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Petronel D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    16th November 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    24

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Eu nu prea mai inteleg mare lucru din ce vrei tu sa faci exact cu centro.ro, desi urmaresc topicul inca de la inceput.

Ai vrut sfaturi, ai primit sfaturi, nu le-ai respectat.
    Ai vrut pareri, ai primit pareri, nu te-ai impacat cu ideea ca lumea iti spune ca exista ceva ce nu e in regula.

Sunt totusi ciudat daca intreb cine esti, cu ce te ocupi si cum ai putut investi 200k euro in ceva ce nici macar nu pare (prea) profitabil? Sunt totusi ciudat daca te intreb cum de lucreaza (momentan) doar 1-2 persoane la un proiect in care s-au investit 200k euro? Sunt totusi ciudat daca mi se pare ca ar fi fost mult mai ok ca totul sa inceapa de jos, cum ar veni, fara echipamente de 200 de mii ci doar de cateva mii?

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

5 out of 5 members found this post helpful.

Implicit

[Joke]
    Apropo de asta, sigur nu reprezinti statul? Ca numa' astia nu pot face niciun site fara sa bage inca 1000*suma pentru aplicatie in hardware.
    [/Joke]
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

centro este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    25th June 2015
    Posturi
    34
    Putere Rep
    20

Implicit

Numai informaticieni de top si oameni de business pe aici. Sunt coplesit.
    Dar am inteles perspectivele voastre.
    Si deci, basically, centro.ro e o idee fara viitor, din care nu se poate scoate nimic, au fost doar bani si ani de munca investiti degeaba, nu?

inSecure este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    2nd December 2007
    Posturi
    612
    Putere Rep
    39

Implicit

Si deci, basically, centro.ro e o idee fara viitor, din care nu se poate scoate nimic, au fost doar bani si ani de munca investiti degeaba, nu?
    Vad ca site-ul este functional acum. Arata bine. O sa revin cu un feedback dupa ce ma uit mai amanuntit.
    As avea insa o intrebare, cum ai reusit sa faci scrapping pe toate ? Cate proxy-uri ai ?

Edit: O mica recomandare, in URL-ul http://centro.ro/Search.aspx?search[keyword]=pantofi%20rosi&search[orderBy]=1 - ultimele 8 produse se repeta (marimi diferite). Poate reusesti sa pui un filtru a.i. sa poate selecta userul marimea. (si sa nu apara un produs de 8 ori)
    Hmm..ar merge o lada de bere

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

Implicit

Dovedestele contrariul, nu te opreste nimeni...
    Nu inteleg de ce ai cerut feedback, daca probabil stiai ca nu o sa fie totul pozitiv, sau credeai ca o sa-ti zica toti numai de bine?
    Daca ai castigat la loto se explica, peste 90% din castigatori pierd toti banii si ajung in final, fara bani si cu datorii.
    Tot am incercat sa-mi explic si eu pe ce s-au dus 200k euro, dar nu pot sa-mi dau seama... daca ai facturi s-ar putea sa poti recupera din ei.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Pai nu incerci sa-l vinzi si sa te lamuresti singur cam cat primesti?
    Chiar si acum "The given key was not present in the dictionary" la o cautare. Unde s-a lucrat?
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Pagina 9 din 14 PrimulPrimul ... 7891011 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 9th January 2015, 19:44
  2. Unde va vedeti peste 5 ani?
    De No_name în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 29th September 2013, 02:39
  3. Cum vedeti online-ul cu astfel de extensii?
    De haos în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 6th September 2012, 13:18
  4. Cum definiti si vedeti Spamul
    De RoManiac în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 2nd March 2011, 08:33

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente