200 mii euroi pentru un proiect inca nedefinit e ceva. Felicitari pentru buget.
La o adica e greu sa monetizezi un comparator gen price.ro. Fa-l macar comparator similar si vezi din mers ce iese.
200 mii euroi pentru un proiect inca nedefinit e ceva. Felicitari pentru buget.
La o adica e greu sa monetizezi un comparator gen price.ro. Fa-l macar comparator similar si vezi din mers ce iese.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Dupa cum spuneam, exista deja cel putin un motor de cautare care sa contina toate magazinele online si site-urile de anunturi, asa ca asteptam, pe parcursul celor 10 pagini, sa vedem ce aduce nou.
Am aflat ca returneaza la secunda si ca aflam primii de oferte. Imi pare imposibil, chiar si cu cele 200 de servere, zeci de programatori, ani de munca. Pentru ca sincer, nu se vede nimic. Dimpotriva, se vede ceva facut pe genunchi, cu rezultate "imprumutate" de la altii.
Am facut un foarte mic review video la ceea ce pot vedea. Sper ca si de data asta sa nu crezi ca te fac mincinos, ci ca intelegi ca chiar asta pot vedea, nimic mai mult.
(recomand fullscreen, fullhd)
https://youtu.be/n64aBUesQDc
Tare sunt curios care e ala... Jos palaria daca exista asa ceva, dar mira-m-as.exista deja cel putin un motor de cautare care sa contina toate magazinele online si site-urile de anunturi
Si eu care aproape incepusem sa cred ca stii ce vorbesti.
centro,
Pe langa ce ti-a aratat Dan, eu mai am cateva sugestii:
1. Imaginile sunt luate de pe alte siteuri -> site-urile pot foarte usor sa te blocheze si sa schimbe imaginile daca referrer-ul vine de pe centro.ro
2. Ai prea multe filtre, poate doar pret si magazin ar fi destul
3. Am zis intr-un post precedent, pentru acelasi produs ai luat toate marimile -> 8 produse identice, doar ca de marimi diferite. Poate reusesti sa iei doar produsul si isi alege utilizatorul marimea de pe site (nu din centro.ro)
4. Cand debifez un filtru, trebuie apasat din nou search -> produsele nu se updateaza dinamic. Chiar si asa, debifarea de filtru nu se mentine intre search-uri. Cum pot sa fac a.i. sa nu mai vad produse din site-uri de anunturi ? (dupa ce am dat un prim search)
5. Site-ul mai crapa din cand in cand.
6. Filtarea pentru SQL injection, XSS etc redutrneaza pagini de eroare. Poate reusesti sa le rezolvi
Ex: incearca un search cu <script> alert ('xss')</script> ==> Pagina de eroare.
Thx.
Hmm..ar merge o lada de bere
Chiar sunt sugestii bune. Pentru asa ceva am venit aici.
Dar legat de imagini, sunt curios, de ce m-ar bloca alte site-uri? Nu vor promovare? Dar anyway, ca raspuns, daca se intampla asa ceva, pot oricand sa uit de bandwidth-ul lor si sa fac download al tuturor imaginilor de pe vreo 200 000 de ip-uri diferite, dar nu as vrea sa recurg la asta.
Acum serios, ai ceva cu cifrele astea mari? Nu vreau s-o dam in psihologie sa aflam ce lipsuri acopera, dar ia-o ca pe un sfat prietenesc... lasa-ne cu sutele de servere, cu sutele de mii de ip-uri, nu intereseaza pe nimeni. Intereseaza ce poate si ce nu poate sa faca site-ul. Cu cat sunt cifrele mai mari cu atat pretentiile sunt mai mari. Si cu cat diferenta intre ce afirmi si ce se vede e mai mare, cu atat pari mai neserios.
Si tutorialul de cautat edge, cel mai ieftin:
https://youtu.be/483-lDuwXnQ
(am vazut ulterior filtrul de pret, dar jur ca nu am atins partea aia, cred ca e un bug)
Ultima modificare făcută de Dan; 26th August 2015 la 12:17.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)