Si eu care aproape incepusem sa cred ca stii ce vorbesti.
Si eu care aproape incepusem sa cred ca stii ce vorbesti.
Nu jigneam, chiar vorbeam serios.
Cauta-mi si mie cel mai ieftin Galaxy S6 EDGE 128 GB din Romania, o lista cu chiriile pentru un apartament 3 camere in Militari sau Drumul Taberei, si cateva laptopuri de la emag carora le-a fost redus pretul in ultimele 7 zile. Pe Google.
Chiar sunt sugestii bune. Pentru asa ceva am venit aici.
Dar legat de imagini, sunt curios, de ce m-ar bloca alte site-uri? Nu vor promovare? Dar anyway, ca raspuns, daca se intampla asa ceva, pot oricand sa uit de bandwidth-ul lor si sa fac download al tuturor imaginilor de pe vreo 200 000 de ip-uri diferite, dar nu as vrea sa recurg la asta.
Alb sau negru? Care figureaza pe stoc, in stoc furnizor cu livrare in 4 saptamani sau indisponibil atunci cand il comanzi ?![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Pe langa asta, stie cineva cand are de gand Google sa faca si in Romania ASA?
Acum serios, ai ceva cu cifrele astea mari? Nu vreau s-o dam in psihologie sa aflam ce lipsuri acopera, dar ia-o ca pe un sfat prietenesc... lasa-ne cu sutele de servere, cu sutele de mii de ip-uri, nu intereseaza pe nimeni. Intereseaza ce poate si ce nu poate sa faca site-ul. Cu cat sunt cifrele mai mari cu atat pretentiile sunt mai mari. Si cu cat diferenta intre ce afirmi si ce se vede e mai mare, cu atat pari mai neserios.
Si tutorialul de cautat edge, cel mai ieftin:
https://youtu.be/483-lDuwXnQ
(am vazut ulterior filtrul de pret, dar jur ca nu am atins partea aia, cred ca e un bug)
Ultima modificare făcută de Dan; 26th August 2015 la 12:17.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)